| Autor |
Poruka |
|
hellraiser Ukupno postova: 63 Spol:  Nebitno
|
odakle vam pravo omalovazavati i blatiti tudji rad?!
mislim, tvrditi da je 90%zaposlenih brdo neradnika...
sto ste vi svi u onih 10% ??
kod vas sigurno nema ovakvih sustava nadzora. |
Zadnja promjena: hellraiser; 24.08.2009. 21:25; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
grickaj špice i šuti... pun je grad ljudi u pola 1, svi u autima sa smješkom od uha do uha... 90% je figurativno rečeno..jer nitko ne može točno izračunati...kontam ja da si ti u skupini koja radje čita novine i visi na telefonu . nego odrađuje svoj posao... Naravno da treba neki nadzor produktivnosti rada..nisam za to da ljudima štopaju kolko pišaju na dan itd... al zna se kada je pauza... što nedostaje sustavu kartica??? onome ko pošteno radi to ne smeta |
|
|
|
|
|
 |
|
|
mozda da se postave nadzorne kamere i u birtije da se vidi kako trose vrijeme i svoje, nerealno visoke, mirovine umirovljenici i veterani domovinskog rata, koje uzgred placamo doprinosima nas cca 30%.
a mozda si ti jedan od njih?! |
|
|
|
|
|
 |
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
@audiworld - ne znam koliko si u pravu da će takvi sustavi riješiti tvoje primjere 'bježanja sa posla'. U RH i dalje sve važno radi od 8-16 od ponedjeljka do petka, što misliš kada će si ljudi ići napraviti putovnicu, osobnu, vozačku?
Dogovori se sa poslodavcem i to se odradi. Jedan moj dobar prijatelj radi za odličnu plaću u firmi koja ima sustav nadzora radnika i on uvijek zna koliko je sati odradio koji mjesec. On može otići na kavu ili 2-satni ručak, ali na koncu će nadoknaditi odsustvo minus pravo na pauzu. Pa i subotama ako treba. S druge strane, neki su prisiljeni uzimati godišnji zbog gluposti poput promjene adrese u dokumentima.
Ja obično na ručku provedem malo više od sat vremena. Ne ručamo u firmi, nego idemo van. Zato dolazim u 7 navečer doma.
Posao se na koncu uvijek odradi i to je bitno, a letimičnim pogledom na populaciju ispijača kava ne možeš zaključiti da oni svi rade po džabalebaroškim firmama džabalebaroške poslove... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
 |
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
Posao se na koncu uvijek odradi i to je bitno, a letimičnim pogledom na populaciju ispijača kava ne možeš zaključiti da oni svi rade po džabalebaroškim firmama džabalebaroške poslove...
|
Upravo to  |
|
|
|
|
|
 |
|
vjivance
Ukupno postova: 160 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
A kada će uvesti veće plaće, i bespla topli obrok radnicima. |
|
_________________ Nemožeš biti gnjevan mladi čovjek, pošto odavno više nisi mlad. |
|
|
|
 |
|
audiworld

|
etako je tvoj prijatelj ode na kavu, odmori čovjek.. ALI NADOKNADI... i btw. umirovljenici su svoje odradili... ti sereš što uplaćuješ... pa i oni su nekome nekada uplaćivali... vidit ću tebe kad dođeš do mirovine hoćeš li tako govorit |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
 |
|
|
ja je vjerojatno necu niti dozivjeti jer cemo svi morati raditi do min 75. kako bismo isplatili ove silne umjetne umirovljenike...
pitam se da li ti uopce radis (kad si uspio primijetiti silne neradnike oko 13h) il vjecno studiras na grbaci staroga?
jel tatica ima firmu a ti si buduci sef(direktor) diktator? |
|
|
|
|
|
 |
|
audiworld

|
molim se da tebi budem direktor a onda ces imat specijalan tretman... takve kao ti treba stavit pod posebni nadzor...
sto se tice vjecnog studiranja... budi ti sinko 5% kao ja i bit ces super... a da si upola ambicijozan kolko si glup bio bi direktor svemira |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
 |
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Joj, joj, konstuktivne li rasprave.  |
|
|
|
|
|
 |
|
audiworld

|
pa sta da ja s njim raspravljam... sve čovjek zna o meni.... studiram već 16 godina, vozim aston martin(tata kupio,jel) , stari ima firmu, sad je on diktator..kasnije ću biti ja....
čovjek je vidovi, jebote.... |
|
|
|
|
 |
|
|
molim se da tebi budem direktor a onda ces imat specijalan tretman... takve kao ti treba stavit pod posebni nadzor...
sto se tice vjecnog studiranja... budi ti sinko 5% kao ja i bit ces super... a da si upola ambicijozan kolko si glup bio bi direktor svemira
|
Cuj ti ovog Hitlera...
Alo momce, sta tebe kurac zaboli kad cu ja piti kavu? Danas sam u samo 3 radna sata zaradio za place 15 radnika u firmi u kojoj radim. Sad idem na kavu i sjedit cu tamo do pola 5 ako zelim.
Prestani prodavat pamet jer vidim da drkas kurac svaki dan sta god i gdje god da radis. Pretpostavljam da si neki uzorni zaposlenik bas i nebi imao vremena odgovarat na koje kakve postove po koje kakvim portalima. |
|
|
|
|
|
 |
|
audiworld

|
Tako s mamom koja te to naučila možeš započinjat neki razgovor. Ti si neki mega radnik jebote kad za 3 sata napravis vise od 15 radnika u 8h... da mozda nemas veliko S na prsima...ti si superman? Sjedi ti MOMČE na kavi do ponoći ako hoćeš... jer takav ti je mentalitet... i naravno, odnos prema radu... vidim ja tko drka kurac i piše po portalima za vrijeme radnog vremena.
btw. jesi ti čuo za godišnji? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
A ti znas cime se ja bavim?
Nemam fiksno radno vrijeme i kad se pojavi neki posao nenadano ne odgadjam ga jer je moje radno vrijeme do 15:00. Odem i odradim to. Koliko god da to trajalo.  |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
 |
|
|
moje radno vrijeme je od 7 do 19(bez uracunatog vremena utrosenog na prijevoz) svaki dan sve radne subote... te tako da se tebi zivo jbe kad cu ja popit kavu il rucat!
a takvima ko ti ne da ne zelim biti zaposlenik(citaj sluga) nego niti sef, gazda sto god... |
Zadnja promjena: hellraiser; 25.08.2009. 16:54; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
 |
|
|