Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grad osigurao privremeni smještaj za obitelj iz Retfale kojoj je izgorjela kuća

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.08.2022. 15:03 
Naslov:  Grad osigurao privremeni smještaj za obitelj iz Retfale kojoj je izgorjela kuća
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo već pisali, veliki požar koji je u kratkom roku progutao kuću u Fruškogorskoj ulici u osječkoj Retfali, cijelu jednu obitelj učinio je beskućnicima koji su u samo nekoliko sekundi ostali bez svega.

Podsjetimo, pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Osijek dojavu o požaru dobili su u 18:20 sati, te su na teren poslali osam vatrogasaca s dva vozila kojima su se, kada je požar lokaliziran, pridružili i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Retfala. Upravo zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, vatrena stihija obuzdana je i nije se proširila na susjedne kuće.

Policija je obavila očevid kako bi se utvrdio točan uzrok požara koji je progutao kuću u Fruškogorskoj. Utvrđeno je kako je požar izazvan tehničkim kvarom, odnosno pregrijavanjem produžnog kabela, a nastala šteta procjenjuje se na 100.000 kuna.

Kako piše Glas Slavonije, gradska uprava promptno je reagirala. Zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin odmah je u utorak došao do nesretne obitelji i ponudio im je privremeni smještaj. Oni su prvu noć su proveli kod susjeda, no prihvatili su ponudu idući dan.

Grad će pomoći oko smještaja obitelji, odnosno smjestit ćemo ju u Staru pekaru u Tvrđi. Pomoći ćemo im i oko izrade dokumenata i svega što u sljedećim danima bude potrebno. Nećemo dopustiti da ljudi ostanu na ulici“, izjavio je Vulin.


Tekst: Osijek031.com
Foto: JVP Osijek



Pročitajte i..
- Vatra u potpunosti uništila obiteljsku kuću u Fruškogorskoj ulici
- Požar kuće zbog pregrijavanja produžnog kabela

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: