Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Toranj na Kopiki - sjećanje na Željka Čulika Jabuku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.08.2022. 13:37 
Naslov:  Toranj na Kopiki - sjećanje na Željka Čulika Jabuku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Početkom srpnja ove godine, a nakon dvije godine pauze sve popularnija Kopika je ponovno otvorila svoja vrata. Nakon radova, za sugrađane su obnovljena dva bazena, dok ostala dva čekaju svoju obnovu.

Nakon 46 godina, imamo olimpijski bazen koji udovoljava svim normama vodenih sportova. Osim olimpijskog bazena, nova atrakcija je i bazen s vodenim barom, s masažnom vodenom plažom. Također novost je i pet kućica s ugostiteljskim sadržajem.

Još jedna od novosti je ta, da je kontrolni toranj na samom kupalištu dobio i svoje ime - Toranj Jabuka - u znak sjećanja na Željka Čulika Jabuku.

- U znak sjećanja na Željka Čulika - Jabuku, mnogima dobro poznatu legendu naše Kopike, kontrolni toranj na novoobnovljenim bazenima Copacabana nazvan je njegovim imenom.

Obzirom se radi o osobi koja je tri desetljeća neumorno brinula o sigurnosti kupača, dobar je to povod da se podsjetimo koliko je sigurnost prilikom kupanja važna za sve posjetitelje bazena, kojih od otvorenja do danas ima preko trideset tisuća.
- napisao je gradonačelnik Radić na svojoj Facebook stranici.



Tekst: Osijek031.com
Foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: