Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Besplatna radionica za građane o programu sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.09.2021. 16:42 
Naslov:  Besplatna radionica za građane o programu sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća
22.09.2021. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

14. listopada započinju prijave na natječaj za energetsku obnovu obiteljskih kuća


U srijedu, 22. rujna 2021. godine, u Velikoj vijećnici Skupštine Osječko-baranjske županije u Osijeku (Županijska 4), s početkom u 16.00 sati održat će se radionica za građane o programu sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća.

Djelatnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstavit će sve uvjete sufinanciranja, s naglaskom na popis potrebne dokumentacije i način prijave na javni poziv, nakon čega će građani imati priliku postavljati i konkretna pitanja.

Naime, energetskom obnovom vašeg doma možete uštedjeti od 30 do 60 % na režijama, povećati udobnost i stanovanja, ali i očuvati okoliš. Znate li da za takvu obnovu vaše kuće možete dobiti bespovratna sredstva od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost?

Na stranicama https://www.fzoeu.hr/ objavljen novi Javni poziv za financiranje projekata obnove i korištenja obnovljivih izvora energije.

Tko se sve može prijaviti i na koji način možete saznati upravo na besplatnoj radionici 22. rujna 2021. godine u Osijeku.

Prijava na informativnu radionicu:


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: