Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Od utorka zabrana kretanja između županija - vraćaju se propusnice unutar Hrvatske

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.12.2020. 9:29 
Naslov:  Od utorka zabrana kretanja između županija - vraćaju se propusnice unutar Hrvatske
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo već pisali, Prošla su dva tjedna od uvođenja novih, strožih mjera, kojima su zatvoreni kafići, restorani, teretane, bazeni, dječje igraonice... Je li bilo kakvih rezultata? Naravno da nije, epidemiološka situacija ne samo da se nije poboljšala nego se dodatno pogoršala.

Od utorka, 22. prosinca 2020. vraćaju se propusnice. Odluku o uvođenju zabrane kretanja između županija koja bi bila na snazi od utorka 22. prosinca, Nacionalni stožer civilne zaštite objaviti će najkasnije sutra na press konferenciji - piše Jutarnji list.

Nova mjera, odnosno ponovno uvođenje propusnica trajalo bi najvjerojatnije do 8. siječnja. Za iznimne situacije, odnosno za osobe koje zbog prirode posla moraju odlaziti u drugu županiju, izdavale bi se posebne propusnice.

- Ključno je smanjiti druženja jer time prekidamo lance širenja virusa. Veliki brojevi koje imamo pokazuju da se toga ne pridržavamo dovoljno - rekao je premijer Andrej Plenković.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Bruno Colić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.12.2020. 21:25 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Baš sam razmišljao zbog čega to vlast radi. Lukavi su oni, znaju da to neće imati nikakvog efekta. Pa zašto onda to rade? Zato da pokažu kako se brinu za građane. Njima je do građana stalo kao do lanjskog snijega. Ono do čega im je stalo je opstanak na vlasti i sve privilegije koje idu uz to. Oni će uvesti i policijski sat, spiskat će cijeli državni budžet, što god treba samo da pokažu da su oni ti koji se brinu za narod.
Zanimljivo je da to slično rade i u drugim zemljama. No kad to rade u razvijenijim zemljama od naše mi mislimo da je to tamo sve pametno i pošteno.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: