Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Počeo je ovogodišnji Urban fest Osijek - UFO!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.09.2020. 9:36 
Naslov:  [FOTO] Počeo je ovogodišnji Urban fest Osijek - UFO!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučerašnjim nastupima osječkih demo bendova i službeno je otvoreno 17. izdanje Urban Festa Osijek. Iz već dobro poznatih razloga ovogodišnji program festivala nešto je drugačiji od izdanja unazad nekoliko godina, ali Osijek je ponovno pokazao da ima publiku koja podržava lokalnu scenu jer ona zaista puno toga nudi. U to su se sve svi posjetitelji mogli sinoć i uvjeriti. Poznato je kako je Urban Fest Osijek prvotno i zamišljen kao festival koji prije svega podržava male demo bendove i pruža im priliku da nastupaju na velikoj pozornici uz izvođače koji su već dugo na sceni i onoj čak i izvan naših granica. Koncept se zbog objektivnih razloga kroz godine ponešto promijenio, ali demo bendovi su uvijek bili dio ovog festivala.

Galerija 031: Urban Fest Osijek - UFO: Layka, Lethe, Echoes, Rovovsko stopalo, Izumiranje vrste uživo

[Foto: Antonela Martinčević][18.9.2020.]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)

Puno alternativnog zvuka smo mogli čuti sinoć od bendova koji su izlazili na veliku pozornicu. Bilo je tu zaista mješavine rocka, punka, bluesa, etna, ali ono što je najvažnije bilo je jako puno dobre i pozitivne energije. Za nju su zaslužni upravo oni - Layka, Lethe, Rovovsko stopalo, Echoes i Izumiranje vrste uživo. Treba spomenuti kako je cjelokupni program otvoren zanimljivim glazbenim kvizom na otvorenom kojega je pripremio Krunoslav Radaković, poznati kviz majstor u Osijeku.

Bendovi su oduševili publiku svojom raznovrsnošću, ali i stavom na pozornici. U ovo zahtjevno vrijeme, održati ovakav festival sigurno je i motivacija više izvođačima na čijim se licimo moglo primijetiti kako su željni sviranja i nastupanja, a jednako tako je I publika pokazala da se zaželjela dobrih koncerata i festivala. A tek smo krenuli.

Danas nastavljamo s programom, jednako kao i jučer od 18 sati na Lijevoj obali Drave i u Amfiteatru (kod Katakombi). Zbog posebnih mjera Nacionalnog stožera Civilne zaštite program će i večeras trajati do ponoći. I napominjemo kako večeras imamo dva stagea, koncertni i Traum te da se ulaz za svaki posebno naplaćuje. Večeras nastupaju Krankšvester, Retfatlanta, Neispavani, Tin Arbutina, Manda i XVII, dok će na Traum stageu nastupati Phrasal, Kolek3k, Marko Fellinger te Insolate b2b Volster. Vidimo se na Urban Festu Osijek!



Tekst: Marin Bilandžić

Najava: Urban fest Osijek [2020.] [program]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
cibalius77
Offline
Ukupno postova: 2
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.09.2020. 0:34 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Najljepši trenutak druge "koncertne" večeri UFO festivala u Osijeku dogodio se u 00:08 kada je sve utihnulo i zavladao blaženi mir. To je bio pravi užitak.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: