Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zbog najavljenih radova Kopika ove godine zatvorena za kupače!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65725
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.05.2020. 10:46 
Naslov:  Zbog najavljenih radova Kopika ove godine zatvorena za kupače!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[19.2.2021.] Poništen natječaj za obnovu bazena na Kopici, nema kupanja ni ovo ljeto?


[17.05.2020.] Kako smo prethodno pisali, Grad planira ove godine započeti temeljitu i sveobuhvatnu rekonstrukciju sportskog (bazenskog) kompleksa Copacabana, ukupne vrijednosti 15 milijuna kuna.

Prvi korak u tom velikom projektu je napravljen: na javnom pozivu za izradu projektne dokumentacije pobijedila je tvrtka Respekt-ing. Sada slijede pripremni radovi, a potom, uskoro, i početak samih radova.

Podsjetimo, rekonstrukcija i dogradnja sportskog kompleksa Copacabana odvijat će se u dvije faze u kojima će se obaviti rekonstrukcija olimpijskog bazena te okruglog bazena dubine 2,4 m, izgradnja novog malog dječjeg bazena te opremanje istih atraktivnim vodenim sadržajima (slapovi, hidromasaže, divlja rijeka…).

Predviđeni su i radovi na rekonstrukciji strojarskih i elektro instalacija, „suho-mokri“ ugostiteljski objekt koji bi imao šank i terasu uz bazen te u bazenu, nove sanitarije, m/ž svlačionice, spremišta opreme, ambulanta itd. Uz šetnicu prema Dravi plan je izgraditi niz manjih objekata za iznajmljivanje (fast food, caffe bar, prodaja voća, sladoleda...).

To je dobra vijest. Naravno, ima i loša. Uslijed predviđenih radova popularna Kopika ove će sezone biti zatvorena za kupače kojima preostaje kupanje na Dravi ili na Gradskim bazenima koji bi s radom trebali započeti idućeg tjedna.

Ne bude li nekih nepredviđenih okolnosti, rekonstrukcija Kopike trebala bi završiti do početka kupališne sezone 2021. Iz Športskih objekata mole građane za razumijevanje jer će, po završetku radova, kupalište zasjati novim sjajem.



Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: