Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zajednica tehničke kulture OBŽ donirala zaštitne vizire Tržnici Osijek i Domu za starije i nemoćne osobe iz Osijeka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.04.2020. 10:00 
Naslov:  Zajednica tehničke kulture OBŽ donirala zaštitne vizire Tržnici Osijek i Domu za starije i nemoćne o
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije u suradnji sa svojim članicama već dugi niz godina u Domu tehnike Osijek nudi različite izvannastavnih i izvanškolskih programske aktivnosti koje su usmjerene prema djeci mladima a u svrhu razvoja tehničkih znanja i vještina. Svoja znanja mentori iz klubova putem radionica i tečajeva prenose svojim polaznicima. U ovom trenutku poštujući sve propisane mjere od stane Stožera civilne zaštite velik broj Udruga i njihovih članova stavio se na raspolaganje kao bi u ovoj situaciji pomogli najpotrebitijima. Uslijed pojavom COVID – 19 i razvoja bolesti uzrokovane korona virusom i zbog nedostatka zaštitne opreme za osobe koje su izložene kontaktu s drugim osobama ili zaraženim pokrenuta je akcija izrade zaštitnih vizira.

Zajednica je u više navrata uručila zaštitne vizire ustanovama poput Kliničkog bolničkog centra Osijek, Obiteljskom domu Zlatne godine iz Osijeka, Ustanovi za zdravstvenu njegu Jadranka Plužarić iz Osijeka te Domu zdravlja Osijek.

Na ovaj način Zajednica se u suradnji s partnerima i to: Zajednicom tehničke kulture Valpovo – Belišće, Društvom pedagoga tehničke kulture „Slavonija“ iz Đakova i Hrvatskim društvom umjetnika „Adolf Waldinger“ iz Osijeka, Dravom International d.o.o. za proizvodnju proizvoda od plastike iz Osijeka i Crisis Innovation Lab d.o.o. iz Osijeka uključila svojim znanjem i kapacitetima u pomoć najpotrebitijima.

Nastavno na prethodne donacije, dana 21. travnja 2020. godine izvršene su dvije donacije i to:
- u suradnji s Osječkom tržnicom d.o.o. - 50 zaštitnih vizira prodavačima te djelatnicima Osječke tržnice, a oprema je namijenjena osobama koji su kroz svoj rad u stalnom kontaktu s građanima.
- te 40 zaštitnih vizira djelatnicima Doma za starije i nemoćne osobe Osijek koji su svakodnevnom kontaktu s osobama koje spadaju u rizični skupinu.

Ovim putem želimo se zahvaliti svim partnerima koji su se odazvali i uključili u ovu hvale vrijednu akciju te zajedničkim snagama nastaviti borbu protiv COVID – 19 virusa s naglaskom #ostanidoma.









Tekst i foto: Zajednica tehničke kulture OBŽ

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: