Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osnovna škola Briješće od iduće školske godine u novom prostoru i s novom dvoranom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65739
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.08.2019. 20:09 
Naslov:  Osnovna škola Briješće od iduće školske godine u novom prostoru i s novom dvoranom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš sa suradnicima posjetila je danas rekonstruiranu osnovnu školu Briješće u kojoj uskoro započinje opremanje školskih prostora i sportske dvorane.

Naime, osnovna škola Briješće od početka nove školske godine nastavu će održavati u novim školskim prostorima, ali i novoj dvodijelnoj sportskoj dvorani.

Projekt OŠ Briješće, vrijedan 20 milijuna kuna, uključio je dogradnju učionica, rekonstrukciju postojeće zgrade i izgradnju školske sportske dvorane, što je od velikog značaja za učenike koji su prije putovali u Čepin, a od sada će predmetne nastave moći pohađati u Briješću.

Rade se dogradnje na dvije etaže na ukupno 1300 m2. Rekonstruira se i postojeći dio škole koji je dodatnih 700 m2, a sama dvorana je dvodijelna što znači da se mogu održavati dva sata nastave tjelesne kulture. Uz dvoranu postoji još 400 m2 pomoćnih prostorija koja se odnose na različita skladišta, sanitarije i ostalo.

Ugovor za nabavu školske opreme, namještaja i kuhinje Grad je potpisao s osječkom tvrtkom Sygma, a vrijednost radova je 920.000 kuna. Također nakon provedenog javnog poziva potpisan je ugovor sa zagrebačkom tvrtkom Sport Net Inženjering za nabavku sportske opreme za školsku dvoranu i vanjska igrališta u vrijednosti 574.000 kuna s PDV-om. Treći javni poziv za uredski namještaj u vrijednosti od 410.000 kuna će se ponoviti, budući je premašena vrijednost procjene.

Sve će biti gotovo i spremno za početak nove školske godine. Do sada su tu bila djeca od prvog do četvrtog razreda. Sa školskom godinom 2019./2020. sva djeca od prvog do osmog razreda boravit će u novo uređenim prostorijama osnovne škole Briješće“, izjavila je Gamoš.

Inače, Osijek je ovo ljeto postao pravo gradilište pa se, osim projekta OŠ Briješće, završava i projekt izgradnje školsko-sportske dvorane u Tenji, trenutno najveće takve u izgradnji u cijeloj Hrvatskoj, ali i dogradnja OŠ Mladost kao i dječjeg vrtića Višnjevac.







Tekst: Osijek031.com
Foto: Osijek.hr


Pročitajte i..
Radovi na OŠ Briješće napreduju "punom parom"

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
ix ox
Offline
Avatar

Ukupno postova: 207
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 09.08.2019. 8:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Rasvjeta je kriminalna, u sportsku dvoranu staviti viseću rasvjetu..

_________________
Legalize it.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: