Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tehnički pregled obnovljene Trpimirove ulice planiran za 4. srpnja, 45 dana prije roka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.06.2019. 12:04 
Naslov:  Tehnički pregled obnovljene Trpimirove ulice planiran za 4. srpnja, 45 dana prije roka
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo već u više navrata pisali, u Trpimirovoj ulici, na podvožnjaku između Sjenjaka i Vukovarske ulice, obavlja se opsežna rekonstrukcija ceste.

Na dionici dugoj tri stotine metara radovi napreduju i bolje od planiranog: na ovoj važnoj cesti već su dovršena dva istočna prometna traka, pa su se radovi preselili na zapadnu polovicu ceste.

Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća najavio je kako radovi, unatoč lošem i kišnom svibnju, napreduju bolje od planiranog, te bi ova zahtjevna dionica jedne od najprometnijih osječkih prometnica mogla biti gotova i prije roka.

To je potvrdio i Zoran Škorić, direktor Osijek-Koteksa, tvrtke koji izvodi radove, od koga smo zatražili podrobniju informaciju o tome što je do sada napravljeno, što se još treba odraditi te kada će cesta biti otvorena za promet u punom profilu.

Škorić je izvijestio kako radovi na obnovi Trpimirove ulice napreduju odlično i daleko su ispred plana bez obzira na nepovoljne vremenske prilike u svibnju. Završen je istočni kolnički trak, a radovi na zapadnom su visokoj fazi gotovosti. Asfaltiranje se planira završiti do kraja idućeg tjedna, a potom i prometnu signalizaciju i završno uređenje.

„Tehnički pregled planiramo za 4. srpnja što će biti 45 dana prije ugovorenog roka. Građanima zahvaljujemo na strpljenju i suradnji tako da smo mogli nesmetano izvoditi radove i posao završiti u polovini roka na zadovoljstvo nas, investitora i posebno građana Osijeka“, zaključio je Škorić.





Tekst i foto: Osijek031.com

Pročitajte i..
Privremena regulacija prometa za vrijeme izvođenja radova na Trpimirovoj
Započinje rekonstrukcija Trpimirove ulice kod podvožnjaka; gradit će se kružni tok na raskrižju Trpimirove i Vukovarske
Radovi kod podvožnjaka u Trpimirovoj odlično napreduju!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: