Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Mišić Mišo i Gymi u velikoj gimnastičkoj avanturi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.05.2019. 8:27 
Naslov:  Mišić Mišo i Gymi u velikoj gimnastičkoj avanturi
12.05.2019. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[FOTO] Premijera predstave za najavu gimnastičke tramvajske vožnje


Nastavkom kreativne suradnje s Igraonicom Moltonkom iz Osijeka, a u okviru najave 11. izdanja DOBRO World Cupa Osijek, koji će se održati 25. i 26. svibnja 2019. u dvorani Gradski vrt, osmišljen je nastavak zanimljivog interaktivnog igrokaza o mišiću Miši i njegovom prijatelju Gymiju, maskoti Svjetskog gimnastičkog kupa.

Mišo je godinu dana stariji. Trenira gimnastiku, sudjeluje na natjecanjima na kojima nekada bude uspješan, a nekada baš i ne. U nastavku predstave o malenom Miši, djeca će upoznati kako se nositi s različitim osjećajima koje muče i velike i male.

Sreća, tuga, smirenost, strah, ljutnja i ljubav su mala čudovišta određene boje koji si međusobno moraju pomagati. Tako će Mišo naučiti da mu je sreća potrebna da pobijedi tugu, smirenost da pobijedi ljutnju, ljutnja da pobijedi strah, ljubav su oni koji ga vole i kad ima dobre i malo manje dobre rezultate, a svi osjećaji zajedničkim snagama stvaraju upornost.

Na kraju predstave najmlađi će s najdražom Mišinom trenericom odradit će i kratak trening, a za sve male gimnastičare, organizatori pripremaju i nekoliko iznenađenja.

Igrokaz „Mišić Mišo i prijatelj Gymi u velikoj gimnastičkoj avanturi“ održat će se u nedjelju, 12. svibnja 2019. godine s početkom u 11.00 sati u TC Portanova, Osijek (na 1. katu centra).



Za najmlađe osiguran besplatan ulaz na Dobro world cup Osijek


Promocija gimnastičkog sporta i to među najmlađom populacijom, i ove godine jedan je od najvažniji zadataka organizacije Svjetskog gimnastičkog kupa. Upravo zbog toga, uz cijene ulaznica od 30,00 HRK odnosno 50,00 HRK (jedan tj. dva dana finala), djeca do 12 godina moći će nastupe najboljih hrvatskih i svjetskih gimnastičara pratiti potpuno besplatno.

Za sve posjetitelje, velike i male, organizatori pripremaju mnoštvo iznenađenja, a najsretniji će moći 25. i 26. svibnja osvajati i zanimljive nagrade. Već sada, ulaznice se mogu kupiti putem sustava ENTRIO ili putem linka.

Zgrabite svoje ulaznice, navijajte za najbolje i OSjetite gimnastiku!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: