Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pojava krpelja u Drvengradu: Gradonačelnik obećao hitnu sanaciju!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65694
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.03.2019. 13:05 
Naslov:  Pojava krpelja u Drvengradu: Gradonačelnik obećao hitnu sanaciju!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

O popularnom okupljalištu djece i roditelja, parku Drvengrad, u Perivoju kralja Tomislava, pisali smo prije nekoliko tjedana nakon što su djelatnici Unikoma posjekli krošnje drveća, nakon čega stabla djeluju pomalo sablasno, kao dekor iz horor filma „Sanjiva dolina“ Tima Burtona.

Mnogim roditeljima koji tamo redovno vode djecu na igranje takav dekor nije se dopao, no iz Unikoma su pojasnili kako se radi o uklanjanju opasnih grana koje prijete sigurnosti prolaznika ili imovine te kako se svi radovi odvijaju pod stručnim nadzorom gradskog Odsjeka za komunalno gospodarstvo.

Ovih dana Drvengrad je ponovno došao u središte pozornosti nakon javnog apela roditelja koji tamo redovito dovode svoju djecu na pojavu krpelja.

Apel je došao i do gradonačelnika Osijeka Ivan Vrkića koji je na tiskovnoj konferenciji poručio kako je neuobičajeno da se krpelji pojavljuju u gradskim parkovima, no ne i nemoguće. Vrkić je poručio svim zabrinutim građanima Osijeka kako će već danas biti obavljen tretman nametnika jer je sigurnost građana, posebice djece, najvažnija.

Tijekom tretmana će se utvrditi postoji li leglo ili legla ovih nametnika te će se ona uništiti, a utvrdit će se i kako su oni došli tamo s obzirom na to da nikada do ove godine nije bilo pritužbi na njih na toj lokaciji.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ana Tadić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: