Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zatvorena studentska slastičarnica "Apsolvent" u Stucu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.03.2019. 10:01 
Naslov:  Zatvorena studentska slastičarnica "Apsolvent" u Stucu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osijek kao da je pogodila epidemija zatvaranja slastičarnica: nedavno smo pisali o zatvaranju slastičarnice „Korzo” na Korzu (koja je ovaj vikend ponovo otvorena, ali kao palačinkarnica/slastičarnica „Okusi korza“), zatvorena je i „Slasta“ na tržnici u Donjem gradu (koju će preuzeti Mr. ČinkOs i također pretvoriti u palačinkarnicu/slastičarnicu), a početkom ovog mjeseca zatvorena je i studentska slastičarnica „Apsolvent” u STUC-u.

Razlog je, kako smo doznali u Stucu, jednostavan: 20-ak metara od „Apsolventa“, sa sjeverne strane zgrade, nalazi se Studentski klub koji je imao gotovo identičnu ponudu proizvoda i usluga, pa su u Stucu odlučili da nije ekonomski imati dva ista objekta tako blizu jedan drugoga. Zbog toga je odlučeno da se „Apsolvent“ zatvori od 1. ožujka.

Što se tiče ponude, sve ostaje isto. Dakle, sve što je od asortimana bilo dostupno u slastičarnici “Apsolvent” studenti uz subvenciju, preko iksice, mogu kupiti i konzumirati u Studentskom klubu – to su svi kolači, pekarski i mliječni proizvodi, konzervirana pića, voda, sladoled!

Osim što je Studentski klub zamijenio „Slastu“, uveli su i neke novosti u ponudi, pa tako studenti odnedavno uz kavicu mogu doručkovati pekarske proizvode (hambi u pecivu, hot dog ili pizzu) te se poslije ručka ili večere zasladiti finim kolačima, sladoledom, keksićima, čokoladicama, a na kraju voćem.

Potrebno je naglasiti kako Studentski klub nije namijenjen isključivo studentima, već u njemu bogatu ponudu mogu konzumirati i „obični smrtnici“ koji nemaju iksicu. Pa ako želite pojesti hot dog za pet kuna ili hamburger s prilogom za osam kuna, to možete učiniti i tako da dođete i platite starim dobrim „kešom“.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Cacan/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: