Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Muškarac preminuo nakon udara u rasvjetni stup kod Interspara

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.01.2019. 17:44 
Naslov:  Muškarac preminuo nakon udara u rasvjetni stup kod Interspara
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[21.01.2019.] Zbog neprilagođene brzine izgubio život


[18.01.2019.] Teška prometna nesreća dogodila se danas rano poslijepodne kod kružnog toka u Vinkovačkoj ulici, blizu trgovačkog centra Interšpar.

Kako izvještava JPVP Grada Osijeka, njihovo operativno dežurstvo u 14:28 sati zaprimilo je dojavu da se na toj lokaciji dogodila prometna nesreća. Na intervenciju su upućena dva vatrogasna vozila i osam vatrogasaca.

Dolaskom na mjesto intervencije osječki su vatrogasci zatekli osobni automobil marke Renault Clio omotan oko željeznog stupa u kojemu su se nalazile dvije ozlijeđene osobe.

Uz pomoć hidrauličnog alata pristupili su rezanju krova osobnog automobila te su tako oslobodili jednu ozljeđenu osobu, a vitlom s tehničkog vozila odvojili su vozilo od željeznog stupa kako bi došli do druge osobe u vozilu.

Brigu o ozljeđenim osobama preuzeli su djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su unesrećene žurno prevezli u osječki Klinički bolnički centar. Nažalost, 40-godišnjem muškarcu nije bilo pomoći, a žena koja je bila s njim u vozilu zadobila je ozlijede čija težina u ovom trenutku još nije poznata, kako su nam rekli u Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave Osječko-baranjske.

Točne okolnosti ove tragične prometne nesreće uslijed koje je promet na toj frekventnoj gradskoj prometnici bio usporen bit će utvrđene po završetku očevida koji djelatnici policije provode.













Tekst: Osijek031.com
Foto: Inga Orgonaš, JPVP Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: