Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sajam vjenčanja i humanitarna revija poznatih ovaj vikend u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.01.2019. 10:23 
Naslov:  Sajam vjenčanja i humanitarna revija poznatih ovaj vikend u Portanovi
Od 19.01.2019. 9:00 do 20.01.2019. 20:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[21.1.2019.] [FOTO] Sajam vjenčanja [2019.] - Novi trendovi: moda, make up, kosa, cvjetne dekoracije


[20.1.2019.] [FOTO] Deseto, jubilarno izdanje Sajma vjenčanja je počelo!


Jubilarni Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova otvara svoja vrata desetu godinu zaredom 19. i 20. siječnja u trgovačkom centru Portanova, a za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u svijet vjenčanja pripremio je bogat dvodnevni program.

Za sve one koji će uskoro uploviti u bračnu luku Sajam vjenčanja u Portanovi nezaobilazna je adresa! Deseti po redu Sajam vjenčanja Osijek održat će se 19. i 20. siječnja u najvećem regionalnom trgovačkom centru Portanova, a brojni izlagači pripremaju pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanih manifestacija.

Sajam vjenčanja i ove je godine u humanitarnim bojama te će svi posjetitelji moći sudjelovati u dobrotvornoj tomboli i osvojiti vrijedne nagrade, ali i pomoći Udruzi obitelji djece s autizmom 'Dar' iz Osijeka. Zaštitno lice Sajma vjenčanja mlada je glazbena zvijezda Jelena Žnidarić Zsa Zsa koja osvaja prekrasnim glasom, šarmom i osobnošću, a odlično se snašla i u ulozi modela.

Uz zanimljive interaktivne radionice i degustacije slastica, posjetitelje očekuju i svakodnevne modne revije na kojima će domaći dizajneri i etablirani saloni vjenčanica otkriti trendove u nadolazećoj sezoni. Posebna su poslastica i atraktivni sajamski popusti koji će budućim mladencima omogućiti uštedu prilikom planiranja vjenčanja.

Sajam vjenčanja nastavlja činiti dobra djela za najmlađe, a ove godine pomaže Udruzi obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka. Humanitarni projekt podržat će i poznati Slavonci – glazbenica Mia Dimšić, glumica Sara Lustig, glumci osječkog HNK-a Ivana Soldo Čabraja i Miroslav Čabraja te Domagoj Mrkonjić, pjevači Bruna Oberan, Sanja Azenić i Igor Delač, pjevačica rock grupe Teška industrija Matea Matković i dr. – koji će u subotu, 19. siječnja, u 18 sati na Gala modnoj reviji u Portanovi prošetati pistom. Također, svi posjetitelji imat će priliku sudjelovati u humanitarnoj tomboli te osvojiti vrijedne nagrade, ali i pomoći Udruzi obitelji djece s autizmom „Dar“ iz Osijeka.

Program:


Subota, 19. siječnja 2019.
9.00 sati - Otvaranje sajma
12.00 sati - Modna revija
15.30 sati - Kviz: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja
18.00 sati - Gala humanitarna modna revija
21.00 sati - Zatvaranje sajma

Nedjelja, 20. siječnja 2019.
9.00 sati - Otvaranje sajma
12.00 sati - Modna revija
16.30 sati - Radionica: Novi trendovi: moda, make up, kosa, cvjetne dekoracije, slastice
18.00 sati - Modna revija
21.00 sati - Zatvaranje sajma

Radno vrijeme Sajma vjenčanja je subota i nedjelja, 19. i 20. siječnja od 9 do 21 sat, na 2. katu TC Portanova. Ulaz je besplatan. Inspirirajte se s nama u kreiranju vaše vjenčane priče i ne zaboravite – vjenčanja su uvijek in!

Program Sajma vjenčanja potražite na Portanova.hr



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: