Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Advent u Bilju [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2018. 9:25 
Naslov:  Advent u Bilju [2018.]
Od 21.12.2018. 16:00 do 23.12.2018. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

I ovog adventa u Bilju od 21. do 23. prosinca 2018. godine čekaju vas na istom mjestu, s još bogatijim programom i gomilom zimskih slastica!

Općina Bilje uzak je prostor smješten na posebno sretnom mjestu - s jedne strane, susjed mu je Osijek, urbana sredina sa svim pogodnostima velikog grada, a s druge potpuna divljina - netaknuta, drevna ljepota Kopačkog rita.

Predblagdansko razdoblje baš ćemo zato proslaviti na poseban način - bez struje! Svaki dan adventa, možete u posebnom, zimskom ruhu posjetiti Kopački rit i doživjeti ovo mitsko mjesto u zagrljaju zime; naša je preporuka najaviti svoj dolazak u park i provozati se toplim vlakićem, u primjerenom blagdanskom ruhu.

Zadnji adventski tjedan, posebno će svečan biti u Bilju. Središte mjesta dobiti će svoj adventski sajam, osvijetljen svijećama, fenjerima i otvorenih plamena. Osim ambijenta, bez struje će se odvijati i program, uz glazbenike koji pjevaju božićne pjesme i nastupe folklornih skupina. Prigodna će biti i ponuda hrane i toplih napitaka, jer će se sve po starim receptima pripremati na nekoliko starih seoskih peći -"šporeta". Ukrasi od slame, borovine i sušenog voća upotpunit će ovaj doživljaj i dokazati da je čaroban Božić moguće imati i bez struje!

Advent bez struje u Bilju održavat će se od 21. - 23. prosinca, od 17,00 sati, u središtu mjesta Bilje.

Pokrovitelj manifestacije je općina Bilje, a organizatori TZ općine Bilje i HMKC Bilje.

Cijelo vrijeme održavanja Adventa, bogata gastro ponuda zimskih jela i slastica: pečene kobasice, čvarci, sarma, fiš paprikaš, gulaš od divljači te langošice, krofne, uštipci, čaj, kuhano vino i rakija.

Udruge koje sudjeluju u realizaciji programa: ribičko društvo Karas, lovačko društvo „Srnjak“ , udruga žena „Biljanke“ , nogometni klub Bilje , udruga Čuvari tradicije princa E.Savojskog , Hrvatske šume, šumarija Tikveš, Odbor za turizam općine Bilje i udruga branitelja.



Osim Adventa u Bilju posjetite i..
- Advent u Osijeku[2018.]
- Advent u Belišću [2018.]
- Advent u Vukovaru [2018.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: