Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grad objavio poziv za dostavu ponuda za izradu idejnog rješenja budućeg IT parka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.10.2018. 13:59 
Naslov:  Grad objavio poziv za dostavu ponuda za izradu idejnog rješenja budućeg IT parka
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Grad Osijek objavio je ovih dana javni poziv za dostavu ponuda za izradu idejnog rješenja budućeg IT parka, odnosno IT poslovnog centra u Gackoj.

Kako smo već pisali, Grad je dobio suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja za sklapanje ugovora o zamjeni gradskog zemljišta s Poljoprivrednim institutom Osijek za potrebe izgradnje IT parka u Gackoj ulici, čime su stvoreni preduvjeti da se započne s provedbom ovog važnog projekta za osječku IT scenu.

IT park / IT poslovni centar jedan je od strateških projekata Grada. Ukupne površine 26.254 četvornih metara, park će biti kompletno infrastrukturno opremljen prostor na kojem će IT tvrtke graditi svoje poslovne zgrade, a Grad će graditi zgradu opremljenu visokim tehnologijama za komunikaciju i zajedničke aktivnosti korisnika parka te prostorima za polsovanje malih i mikro tvrtki i start-upova iz IT sektora.

Park će također sadržavati inkubatorske i akceleratorske programe koji će omogućiti kvalitetnije i brže stjecanje poslovnih znanja i vještina potrebnih za razvoj malih i mikro tvrtki, kao i IT akademiju koja će pružati kvalitetnu edukaciju zaposlenih u IT tvrtkama i onih koji to žele postati.

Ponude se dostavljaju do 23. listopada, do 9 sati, faksom, e-mailom ili poštom na adresu Grad Osijek, Odsjek za nabavu, Kuhačeva 9, 31000 Osijek.

Sve detalje, kao i potrebnu dokumentaciju za prijavu, možete pronaći na stranici Grada.





Tekst: Osijek031.com
Foto: OSC

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: