Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ekstremno dobra zabava, adrenalin i predsjednica RH obilježili 19. Pannonian Challenge

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.06.2018. 14:07 
Naslov:  Ekstremno dobra zabava, adrenalin i predsjednica RH obilježili 19. Pannonian Challenge
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Najuzbudljivije natjecanje ekstremnih sportova Pannonian Challenge okupilo je najbolje svjetske sportaše u Osijeku, a ni predsjednica Republike Hrvatske nije propustila adrenalinski spektakl koji je ove godine posjetilo više od 35.000 posjetitelja.

Pannonian Challenge, osječki festival ekstremnog sporta i lude zabave priveo se kraju uz najveću posjećenost do sada i zavidnu produkciju, koji su ovaj festival upisali na mapu najbitnijih festivala ekstremnog sporta na svijetu. Najbolji svjetski sportaši u tri discipline - skate, inline i BMX okupljenim posjetiteljima pokazali su aktraktivne trikove, a koliko je na svjetskoj razini Pannonian Challenge važan festival govori činjenica da ga svake godine posjećuju najbolji svjetski vozači ekstremnog sporta. Jedan od njih je i najbolji BMX vozač svijeta Daniel Dhers koji je već postao legenda festivala, a osječka publika uvijek ga dočeka s oduševljenjem.

Od hrvatskih vozača istaknuo se miljenik osječke publike, BMX vozač Marin Ranteš koji je osvojio zlato na Prvenstvu Hrvatske te srebro na Pannonian Challengeu. Prvo mjesto i titulu najboljeg BMX vozača osvojio je Irek Rizaev, dok je Michael Beran zauzeo treće mjesto. U INLINE kategoriji na prvo mjesto popeo se Jacob Juul Petersen, drugo je zauzeo Roman Abrate, a na trećem mjestu našao se favorit osječke publike Tin Hadžiomerspahić. SKATE pobjednik 19. Pannonian Challengea je Timotej Lampe Ignjić kojega je na drugom mjestu popratio Antonio Peković, a na trećem mjestu Zsolt Karkossiak.

Festival je ove godine posjetilo čak 35.000 posjetitelja, što domaćih što stranih, a tome u prilog govori i kompletna popunjenost svih smještajnih kapaciteta u Osijeku. Festival nije propustila ni Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, koja je tih dana imala ured u Osijeku. Predsjednica nije skrivala oduševljenje, ali ujedno i zabrinutost za vozače koji su radili trikove od kojih adrenalin raste, a dlanovi se znoje. Festival ekstremnog sporta pripremio je za posjetitelje i ekstremno dobru zabavu u sklopu glazbenog programa u Vegi, a koncerti Psihomodo Popa, Urbana & 4, Brkova i brojnih drugih izvođača bili su iznimno posjećeni.

Galerija 031: Pannonian Challenge - otvorenje [2018.]
[Foto: Dalibor Bauernfrajnd/Pannonian Challenge, 30.5.2018.]

Galerija 031: Pannonian Challenge - Skate + večernji program [2018.]
[Foto: Dino Spaić/Osijek031.com, Samir Kurtagić i Dalibor Bauernfrajnd/Pannonian Challenge ]

Galerija 031: Pannonian Challenge 2018. - Inline + večernji program - koncert
[Foto: Inja Pavlić i Ana Zebec/Osijek031.com, Samir Kurtagić,Dalibor Baurenfrajnd/Pannonian Challenge]

Galerija 031: Pannonian Challenge 2018. - BMX
[Foto: Patricia Čorić, Antonela Martinčević i Inja Pavlić/Osijek031.com, Samir Kurtagić,Dalibor Baurenfrajnd/Pannonian Challenge]





Tekst: Pannonian Team
Foto: Osijek031.com


Najava: 19. Pannonian Challenge 2018.

Pogledajte kako je bilo ove godine..
[FOTO] VolonterOSi otvorili 19. izdanje Pannonian Challengea
[FOTO] Skateri osvojili prvi dan Pannonian Challengea
[FOTO] INLINERI osvojili osječki skatepark
[FOTO] BMX u velikom stilu zatvorio 19. izdanje Pannonian Challengea

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: