Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Svečano otvoreni treći po redu Dana Julija Knifera

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65739
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.04.2018. 13:10 
Naslov:  Svečano otvoreni treći po redu Dana Julija Knifera
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dani Julija Knifera u organizaciji Umjetničke akademije u Osijeku danas su svečano otvoreni, prigodno, u Prolazu Julija Knifera kod Eurodoma.

Pred većim brojem studenata i predstavnika kulturnih institucija grada, ovogodišnja manifestacija otvorena je izložbom „Atelje na otvorenom“ povjesničara umjetnosti Igora Loinjaka.

Obraćajući se okupljenima, dekanica Umjetničke akademije Helena Sablić Tomić istaknula je kako su Dani Julija Knifera interdisciplinarna manifestacija inspirirana likom i djelom velikog osječkog umjetnika koja obuhvaća gotovo sve umjetničke forme te pruža odličnu platformu za predstavljanje mladih umjetnika široj javnosti.



Ni ovogodišnja manifestacija ne bi bila moguća bez potpore Grada u čije ime se okupljenima obratila voditeljica gradskog Odsjeka za kulturu Danijela Klobučar, a program ovogodišnje manifestacije ukratko je predstavio Tihomir Ranogajec, asistent na Umjetničkoj akademiji.



Dani Julija Knifera održavaju se od 25. – 28. travnja, a ove godine manifestaciju organizira novoustrojeni Odsjek za novu glazbu. Program je po običaju zanimljiv i raznolik - radionice, predavanja, izložbe, kazališne predstave, koncerti, okrugli stolovi te tradicionalna Kniferova utrka oko dravskih mostova na trasi od 5 km.



Organizatori su ponovo pozvali sve studente, srednjoškolce i ostale građane da im se pridruže i sudjeluju u ovoj zanimljivoj manifestaciji koja polako postaje prepoznatljivi brend grada.









Tekst i foto: Osijek031.com

Najava: Predstavljen program trećih po redu Dana Julija Knifera [2018.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: