Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dvorana Gradski vrt spremna je za Davis kup meč između Hrvatske i Kanade

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65645
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.01.2018. 12:59 
Naslov:  Dvorana Gradski vrt spremna je za Davis kup meč između Hrvatske i Kanade
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ŠD Gradski vrt danas je održana tiskovna konferencija na kojoj je predstavljen nadolazeći Davis kup meč između Hrvatske i Kanade koji će se održati ovaj vikend, od 2. do 4. veljače 2018.

Organizatori ovog velikog događaja, Hrvatski teniski savez, Grad Osijek i gradska tvrtka Športski objekti, izrazili su zadovoljstvo time što je dvorana već sada, pet dana prije prvog meča, u potpunosti spremna. Svi radovi privedeni su kraju, a zanimljivo je da će Osječani po prvi put imati priliku u dvorani Gradski vrt vidjeti zemljanu podlogu napravljenu posebno po mjeri hrvatskih reprezentativaca.

Za razliku od prošle godine, ovoga puta Hrvatska će igrati u svom najjačem sastavu. Sutra navečer ekipi (koja je već u Osijeku) bi se trebao pridružiti i nedjeljni finalist Australian Opena i službeno treći igrač svijeta Marin Čilić, a osim njega u ekipi će biti i Borna Ćorić te Viktor Galović koji je na tiskovnoj konferenciji rekao da je ozračje u reprezentaciji odlično, trenira se „punom parom“. Hrvatska ulazi u dvoboj kao veliki favorit, ali Kanađane se ne smije podcijeniti.

Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš istaknula je kako je Osijeku ukazana velika čast time što je po drugi put u godinu dana dobio domaćinstvo jednog Davis kup susreta te je rekla kako očekuje odlično navijanje i sjajnu atmosferu na tribinama, po čemu su Osječani i inače poznati. Naglasila je i kako su svi hotelski kapaciteti u gradu već popunjeni te kako će i ovaj događaj biti sjajna promocija Osijeka kao sportskog ali i turističkog centra istočne Hrvatske.

Ulaznica za nadolazeći Davis kup meč još uvijek ima u prodaji, međutim nakon što je potvrđeno da će Hrvatska nastupiti u najboljem sastavu s Marinom Ćilićem, očekuje se da će do petka sve ulaznice biti rasprodane. Za sada se prodaju isključivo kompleti za sva tri dana po cijeni od 150 ili 200 kuna, ovisno o sektoru. U prvoj fazi kupnja je moguća isključivo u internetskoj prodaji, a tek potom će se eventualne neprodane ulaznice moći kupiti kao pojedinačne karte.











Tekst i foto: Osijek031.com

Pročitajte i..
Potvrđeno je! Susret prvog kola Svjetske skupine Davis Cupa između Hrvatske i Kanade je u Osijeku!
Grad i HTS potpisali ugovor o organizaciji Davis Cup susreta Hrvatska-Kanada
Osijek je spreman za Davis Cup!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: