Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dani poslova u turizmu [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.01.2018. 15:17 
Naslov:  Dani poslova u turizmu [2018.]
17.01.2018. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Znatno manji odaziv nezaposlenih na drugim Danima poslova u turizmu u Osijeku


Ovogodišnji Dani poslova u turizmu održat će se u Osijeku, 17. siječnja 2018. u SD Gradski vrt od 09:00 – 15:00 sati.

Aktivnosti će uključivati predstavljanje poslodavaca na štandovima, panel rasprave, promociju centara kompetencija u turizmu, promociju zanimanja, mjera aktivne politike zapošljavanja kao i obrazovnog kutka svih institucija uključenih u organizaciju.

Očekuje se preko 10.000 posjetitelja, nezaposlenih osoba, učenika završnih razreda srednjih ugostiteljskih škola te ostalih zainteresiranih za rad na sezonskim poslovima. Upravo su Dani poslova u turizmu prava prilika promocije poslova u turizmu te motiviranja svih onih koji su potrazi za poslom, bilo da su do sada radili u turizmu ili ne, kao i mladih koji tek ulaze na tržište rada.

Dani poslova u turizmu je projekt nastao u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca i Udruge poslodavaca u hotelijerstvu s ciljem osiguranja bolje vidljivosti zanimanja u turizmu te mogućnosti zapošljavanja koje pruža turistički sektor.

Poslodavci - izlagači ne snose troškove najma izlagačkog mjesta te je sudjelovanje omogućeno bez dodatnih troškova. Zbog velikog interesa i ograničenog broja prijava obrazac je potrebno popuniti i poslati najkasnije do 5. siječnja 2018.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: