Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Još jedna nezaboravna Osječka ljetna noć u Sakuntali [srpanj, 2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.07.2017. 10:23 
Naslov:  Još jedna nezaboravna Osječka ljetna noć u Sakuntali [srpanj, 2017.]
28.07.2017. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Otpor dosadi! In da sofa se u petak, 28. srpnja 2017., vraća u Sakuntala park kako bi začinila još jednu Osječku ljetnu noć.

Iako mnogi misle da tad grad spava i svi su negdje dalje, dokazat ćemo vam da je kraj srpnja idealan za još jedno sofastično uzbuđenje, nove izljeve pozitive, plesa, ljubavi i onoga na čemu je glavni naglasak, zabave kojom se želimo suprotstaviti dosadi.

Većina sugrađanki i sugrađana već je upoznata s konceptom In da sofa priče / manifestacije / događaja. Većina je već pokazala svoje plesne pokrete uz obaveznu vrhunsku funk / soul / disco mjuzu ili fantastičan leđni stil izvaljivanja u udobni DIY namještaj ambijentalno uređenog prostora, no nisu svi, pa stoga iskoristite priliku.

U vašem naumu će vam pomoći DJ Flegma koji je pripremio nekoliko setova pomoću koji ćete pružiti otpor dosadi i zaplesati kao kraljica i kralj maturalne večeri iz američkih tinejdžerskih filmova ili ćete jednostavno pružiti otpor svakom obliku umora i flegmatično uživati ispod drveća Sakuntale i neba protkanog greškama u našim zvijezdama.

Uz Flegmu, imat ćete priliku uživati i u nastupu Jägermeister Brass Banda, glazbene senzacije koju je teško opisati riječima već je potrebno doći čistih ušiju i pustiti tu zvučno kreiranu blagu erotiku da vas vodi kroz vašu odabir načina otpora dosadi.
Uz spomenute, tu je i neizostavni DJ Kema, vječni rasiptelj kiša i oluja pozitive po svima okupljenima koji tu pozitivu danima poslije ne mogu skinuti sa sebe.

Vidimo se u petak od 18.00 sati kada službeno počinje događaj, koji je besplatan za sve


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: