Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dvorište bake Katice postaje stalno izletište

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.07.2017. 10:45 
Naslov:  Dvorište bake Katice postaje stalno izletište
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dvorište bake Katice u Ulici Šandora Petefija 48 u Kopačevu od jučer je otvoreno za posjetitelje. Tim je povodom organiziran cjelodnevni program s kreativnim radionicama za djecu, bogatom gastronomskom ponudom i nastupima glazbenika.

Glavni je cilj projekta Dvorišta popularizacija ruralnog turizma, posebice baranjskih sela. Pokrenuli su ga Općina Bilje i tvrtka Privilegium iz Kopačeva kako bi oživjeli stara seoska dvorišta koja su napuštena ili u njima živi starija osoba. Od početka projekta prošle godine do danas manifestacija je održana u pet seoskih dvorišta na raznim lokacijama u Općini Bilje, a kako je zamisao iznimno dobro prihvaćena, odlučili su ovo dvorište u Kopačevu stalno otvoriti posjetiteljima. Na svečanosti otvorenja bio je osječko-baranjski župan Ivan Anušić.



Današnji program u dvorištu bake Katice počeo je s dječjim starinskim igrama i Iskrinom kreativnom radionicom, a slijedili su Jam session performance te nastup dječje folklorne skupine KUD-a Arany Janos iz Kopačeva. Poslijepodne je obilježila povorka bubnjara RitmOS-a kroz Kopačevo, dok je za večernje glazbeno opuštanje bila zadužena skupina Suzette.







Tekst i foto: Radio Osijek

Najava: Kopačevo: Otvorenje dvorišta bake Katice [2017.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: