Kako je i najavljeno, Osijek oko Male gospe, 5. rujna, dobiva prvi turbo kružni tok u Hrvatskoj. Na konferenciji za novinare projektanti i zamjenik gradonačelnika Denis Ambruš upoznali su javnost sa značajkama prometovanja u turbo kružnom toku koje se ponešto razlikuju od prometovanja unutar standardnih kružnih tokova. Osnovne značajke su da nema beskonačnog kruženja, a niti prestrojavanja unutar toka, kako bi se u što većoj mjeri izbjegle tzv. točke konflikta, pa je važno da vozači unaprijed znaju gdje žele ići i jednostavno slijede prometne znakove. Turbo kružni tok u svijetu je već postao pravilo, a ne iznimka, pa je moguće uskoro ih očekivati i u drugim dijelovima Osijeka. Kao potencijalna lokacija spominje se prometom zagušena Đakovština.
milo_moje je napisao/la :
Pravila turbo kružnog poslati poštom svim vozačima, a posebno onima iz bm, dj, na, sl, da
...hahahah bolje sutit i ostat pametan nego napisat ovak neku glupost i otklonit svaku sumnju da si nizeg IQ-a )) Sa ti si iz Osjeka i znas vec furit po ovakvim kruznima ha? hahah imas blage isto koliko i ja garant
Pravila turbo kružnog poslati poštom svim vozačima, a posebno onima iz bm, dj, na, sl, da
...hahahah bolje sutit i ostat pametan nego napisat ovak neku glupost i otklonit svaku sumnju da si nizeg IQ-a )) Sa ti si iz Osjeka i znas vec furit po ovakvim kruznima ha? hahah imas blage isto koliko i ja garant
Imamo i identifikaciju..
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
vrati se nazad u vozačku školu, a ne bi ti bilo zgorega da posjetiš i profesora hrvatskog
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju!
kad sam vidio slike koje objasnjavaju kako treba voziti po "turbo" kruznom toku mislio sam koji k, pa ljudi nisu maloumni da im se sve treba crtati... a kad sam se tamo provozao 2x shvatio sam da ljudi ipak jesu poluretardirani i da trebasto vise ovakvih crteza u medijima.
PsychoSoldier je napisao/la:
kad sam vidio slike koje objasnjavaju kako treba voziti po "turbo" kruznom toku mislio sam koji k, pa ljudi nisu maloumni da im se sve treba crtati... a kad sam se tamo provozao 2x shvatio sam da ljudi ipak jesu poluretardirani i da trebasto vise ovakvih crteza u medijima.
Istina, zato smo i slozili ovakav video koji bi ljudima trebao pomoci da bolje shvate kako se kretati, prije nego sami pocine gresku.
U ovom kruznom toku je jako bitno iz koje se trake ulazi u kruzni tok.