Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Studentski centar raspisuje natječaj za subvencioniranje privatnog smještaja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.12.2013. 10:36 
Naslov:  Studentski centar raspisuje natječaj za subvencioniranje privatnog smještaja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Početkom iduće godine osječki Studentski centar raspisat će natječaj za subvencioniranje privatnog smještaja redovitih studenata u ovoj akademskoj godini.

Kao i prethodnih godina, na natječaj se mogu prijaviti svi redovni studenti koji nisu uspjeli pronaći smještaj u nekom od dvaju osječkih studentskih domova. Studentima podstanarima na raspolaganju će biti oko tisuću subvencija po 147 kuna mjesečno. Prošle godine na ovaj se natječaj prijavilo više od 1.200 studenata, a obzirom na rastuću gospodarsku krizu i recesiju, ove se godine očekuje još veća navala.

Natječaj će biti otvoren od 2. do 20. siječnja 2014., a svi zainteresirani studenti moći će ga pronaći na web stranici STUC-a od 2. siječnja. Nakon što povjerenstvo razmotri sve pristigle prijave, rezultati će biti objavljeni na istom mjestu. Potom slijedi rok od osam dana za slanje eventualnih žalbi na rezultate, a cijeli postupak trebao bi biti gotov do 7. veljače.

Kao i prijašnjih godina, subvencije za prva četiri mjeseca tekuće akademske godine (listopad, studeni i prosinac 2013. te siječanj 2014.) retroaktivno će se isplatiti na račune studenata u veljači, dok će se preostale rate potpore do kraja akademske godine isplaćivati svaki mjesec.





Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Daniel Antunović/Foto-arhiv031


Pročitajte i...

Vox populi: Studenti su socijalna kategorija
Oglasi 031: studenti otišli svojim kućama, stanovi ostali prazni
STUC Osijek: cjenik i ponuda hrane

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: