Autor |
Poruka |
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
PreacheR je napisao/la: ›
Ne budite naivni, nema govora o kraju HDSSB-a. Dokle god HDSSB bude imao apsolutnu kontrolu nad razmjerno važnim i utjecajnim lokalnim medijima (Glas, STV, Slavonski radio), a vjerojatno će ju imati zauvijek, dotle je osigurana njihova politička opstojnost.
Ne kaže se uzalud da sto puta ponovljena laž postaje istina.
|
Vidim da se ljudi na Glasovom portalu žale kako se brišu komentari koji ne idu u korist Hdssb-a. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. |
|
|
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
Carobnica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ako Vrkić ne ugasi aparate na kojima žive TV PyongYang, Glavaš Slavonije i ona dva portala kojima upravljaju mali Glava i Šatvar, vrlo brzo, ali baš vrlo brzo će završiti kao Đapić.
Đapić je tu školu prošao, muva se oko Vrkića i to mi nije baš najdraže, ali se bar nadam da će ga upozoriti na važnost rezanja glava tim zmijama rasadnicima otrovnih laži i straha.
Ono jučer navečer na STV-u je bilo dno dna. Odvratno, ali baš gnjusno odvratno. Uopće mi neće biti žao gledati te "novinare", ako ostanu bez posla. Itekako su svjesni što rade.
To su tvornice mržnje i zla!
|
Treba po kratkom postupku prestati sa donacijama prema STV-u i tih 3 milijuna kuna preusmjeriti za pomoć socijalno ugroženima, invalidnim osobama i nezaposlenima- |
|
|
|
|
|
cavino Ukupno postova: 202 Spol: Muško
|
nama,normalnim ljudima desno nastrojenim je problem šta od dva zla izabrati ?? |
|
|
|
|
|
J. R. Hartsock Ukupno postova: 45 Spol: Nebitno
|
Hoće li se Bubalo prijaviti na zavod za zapošljavanje?
ili će mu s 'neba pasti' neki posao u županiji |
|
|
|
|
|
aston martin
Ukupno postova: 24 Spol: Nebitno
|
Ne gajim nekakve iluzije i megalomanska očekivanja da će nam sada biti puno bolje. Ali u politici važno je mjenjati. Jer kad si netko umisli da će ostati na svom mjestu bez obzira na sve negativnosti koje je učinio, to nije dobro. A svi čine negativne stvari u politici: nekom se moraju odužiti, nekoga pridobiti, nekoga odobrovoljiti... Uglavnom, puno je razloga za biti loš i kompromitirati se u politici. I onda, kad postaneš presiguran da si Bogom dan, treba te spustiti na zemlju. Zato je dobro mjenjati.
A Ivica, k'o Ivica. Malo je bio u SKH prije rata što samo po sebi ne znači ništa loše. Onda je poslije rata, a zbog toga da bi ga Tuđman postavio na mjesto čovjeka koji je vodio reintegraciju okupiranih dijelova Baranje, Zapadnog Srijema i ostalih okupiranih krajeva mog zavičaja, postao član HDZ-a. Doduše uvijek malo prelijevo orijentiran, pa je bio jedan od osnivača DC-a (to su oni odmetnici od Ivića Pašalića i dark side of HDZ). Jedno vrijeme bio je i glavni ravnatelj HTV-a. I tako, prestar da bude nova snaga i da ne bi imao političkih hipoteka. Ali jedino tako iskusan tip u politici, mogao je parirati ovima iz HDSSB-a. Mogu o njima svašta reći, ali je činjenica da su politički itekako pismeni i da znaju kako se to radi. Dok u to ne uđeš, ipak si samo amater. A oni su jakoo dugo u tome. I zato je za to bio potreban Ivica
Ja sam za jednu sasvim novu priču u politici, ali ta će sačekati još neko vrijeme. Jer, kao svi su svjesni da trebamo velike promjene. Ali kad treba mjenjati i odlučiti se za nekog novog i neokaljanog, mi kažemo da je neiskusan. Pa kako mjenjati nešto onima koji su iskusni u onom što ne valja!? Dakle, ja sam za potpuno nove i neiskusne ljude. Jer sve ovo što ovi znaju je potpuno krivo |
|
|
|
|
|
Čika Drago Ukupno postova: 7 Spol: Muško
|
Vrkić je bio galantniji u darivanju građana: dijelio je olovku i upaljač, a Bubalo samo olovku. To ga je koštalo izbora! |
|
|
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Malo promjene u gradu očito da su se građani Osijeka dosta načitali razglednica iz Drinovaca-city .. Ćaprajzlija.. |
|
|
|
|
|
modri Ukupno postova: 127 Spol: Nebitno
|
čestitke i gradonačelniku i županu na izboru tako je večina željela i to treba poštovati |
|
|
|
|
|
kulsavaj Ukupno postova: 100 Lokacija: OS Spol: Muško
|
Luzer13 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Da je sreće, da svake četiri godine, dođu sposobniji a ne podobniji. Ali uspoređivati dvije televizije, stavljati ih u isti koš, a svi znaju da i tvoji/moji novci financiraju samo jednu... e to je sumrak, šta god ti mislio o tome...
|
Samo gdje su ti sposobniji da se toliko često pojave novi? (možda svakih 25 godina i to zato što fizički i biološki jedna generacija izumre).
Čak mi i nije žao novca da financira televizija, ako bi to bilo nešto edukativno, i društveno korisno, (a i ako bi osobno meni to što rade išlo u prilog) međutim ovdje se radi da se financira čista destrukcija, tj. aktivno se potiču rušilačko ponašanje. A od toga je večinom samo šteta....... |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
Mali pijonir
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ne treba ništa više komentirati - pa čitav grad je kolektivno komentirao u nedjelju i poslao HDSSB u magareću klupu! |
|
|
|
|
Luzer13 Ukupno postova: 324 Spol: Muško
|
Mali pijonir je napisao/la: ›
Ne treba ništa više komentirati - pa čitav grad je kolektivno komentirao u nedjelju i poslao HDSSB u magareću klupu!
|
Upravo to, neki se nikada neće pomiriti s promjenama i svaki komentar postaje suvišan |
|
_________________ just run |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Ako je drugog lipnja bila revolucija, tad smo prvoborci.
Ako je bila evolucija tad smo majmuni. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
Gost sutrašnje emisije Nedjeljom u dva novi gradonačelnik Osijeka. |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
markonato je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Gost sutrašnje emisije Nedjeljom u dva novi gradonačelnik Osijeka.
|
Kako su izbori prošli i iste je dobio, iskreno očekujem da će konkretno govoriti o onom što će, kako će, i sa kojim sredstvima, on i njegovi suradnici raditi za Osijek i njegove građane, a ne što je bivša vlast ne/radila. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
|
|