Autor |
Poruka |
dumbaos
Ukupno postova: 163 Lokacija: osijek Spol:  Muško
|
hvala onome tko je aploadao film
|
Molim i drugi put  |
|
|
|
|
 |
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ovo je vrunski. Sad sam tek s guštom pogledao cijeli dokumentarac
Svaka čast na uploadu. |
|
|
|
|
 |
noOne Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
ljudi, pomagajte. ubih se tražeći link na filmić o osijeku, tamo neke 1960.-1965.
filmić traje oko pola sata i, usudio bih se kladiti, link se prije nalazio negdje na ovom forumu među slikama starog osijeka ili tako nekako.
eto, kako nisam uspio u potrazi molim pomoć pa ako netko zna ili se sjeća bio bih vrlo zahvalan... |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Dobro došao na Osijek031!
Izvoli :
Pogledajte video:
Objektiv 350, Ljudi s periferije [Branko Lentić/HRT/43 minute]
Tnx: Dumba
[Napomena: ndostaje posljednjih nekoliko minuta filma] |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
noOne Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
da, tu sam i ja počeo tražiti samo mi je u sjećanju ostao topic sa pregršt slika pa sam odustao misleći da pretražujem krivi thread.
hvala svejedno.
to je to, ogromno hvala.
btw, nisam ja baš sasvim novi ovdje samo što nisam baš bio aktivan.češće nešto pročitam nego što upišem a teme gdje sam imao pokoji upis su zacijelo obrisane tako da mi stoji broj postova: 0.
pozz |
|
|
|
|
 |
ljilj Ukupno postova: 178 Spol:  Nebitno
|
eh koja priča!!!! ovo je najbolja stvar ove godine objavljena na "Osijek031"! trebalo bi nagraditi osobu koja je ovo postavila.svaka čast. |
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
Khm, to je objaljeno prije dvije i pol godine. ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
anakonda
|
...dakle, nevjerojatna je sličnost ondašnjih putnika vlaka bez voznog reda koji su odlučili sići u Osijeku s dobrim dijelom "Osječana" koji danas žive i rade u gradu...samo što je blata po ulicama puno manje... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
anakonda
|
Khm, to je objaljeno prije dvije i pol godine. ;-)
|
...sve sam ja zakomplicirala, zaboravih da je ova tema već otvorena, pa sam otvorila novu i tako to....
...primite moje isprike..... |
|
|
|
 |
ljilj Ukupno postova: 178 Spol:  Nebitno
|
ma nema veze ja prvi put gledam.to je kao da i nije objavljeno prije 2,5 godine.i dalje mislim da bi to trebao biti "stalni postav" ovog portala |
|
 |
 |
|