| Autor |
Poruka |
|
Dpet Ukupno postova: 25 Spol:  Muško
|
Da, bio sam. U takvim kružnima su postavljene prepreke niskog profila cca par cm visine koje ne oštećuju vozilo ali te usmjeravaju na izlaz umjesto na kruženje vanjskom. |
|
|
|
|
|
 |
|
Coca Cola
Ukupno postova: 394 Lokacija: n'djamena Spol:  Nebitno
|
Neznam kako si dosao do pravila lijeve strane i tko ti je to reko |
|
|
|
|
|
 |
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol:  Nebitno
|
Ja sam se uključio u raspravu jer sam vidio temu na FB i jer me nerviraju priučeni idioti koji neznaju voziti. Najbolje bi bilo da se pojednostavi ovdje u Slavoniji sve jer je očito da ako nešto zahtjeva imalo inteligencije pada u vodu.
|
Pa kako znaš voziti je očit primjer tvoga poznavanja "pravila lijeve strane", a nisi shvatio da nailaziš na glavnu cestu kada ulaziš u kružni i da one koji su na glavnoj moraš propustiti zato što su na glavnoj cesti, a ne zbog pravila LIJEVE strane  |
|
|
|
|
|
 |
|
Coca Cola
|
to kod nas moras staviti branike (ogradu) inace nist koristi  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
O pravilu lijeve strane je pisao Francika. Ja sam ga razumio da misli na propuštanje vozila koja su u kružnom i ništa više. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Da, bio sam. U takvim kružnima su postavljene prepreke niskog profila cca par cm visine koje ne oštećuju vozilo ali te usmjeravaju na izlaz umjesto na kruženje vanjskom.
|
Ajde odi sutra na kružni kod Đakovštine pa ga proučavaj par sati pa mi uslikaj te prepreke od cca par cm visine pa slike postavi ovdje, jer ja cijelo vrijeme pričam o kružnom na Đakovštini, ali ti znaš pravilo lijeve strane pa mi je sve jasno  |
Zadnja promjena: markonato; 09.05.2012. 1:15; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
Coca Cola
|
Ja sam se uključio u raspravu jer sam vidio temu na FB i jer me nerviraju priučeni idioti koji neznaju voziti. Najbolje bi bilo da se pojednostavi ovdje u Slavoniji sve jer je očito da ako nešto zahtjeva imalo inteligencije pada u vodu.
|
Pa kako znaš voziti je očit primjer tvoga poznavanja "pravila lijeve strane", a nisi shvatio da nailaziš na glavnu cestu kada ulaziš u kružni i da one koji su na glavnoj moraš propustiti zato što su na glavnoj cesti, a ne zbog pravila LIJEVE strane
|
Covjek je sam sebe pokopao prvo kaze koristis pravilo lijeve strane pa kaze "ona imaju prednost jer su već u kružnom toku" haha znaci ne treba ti pravilo lijeve strane  brate samo pogledaj malo gore i imas znak da nemas prednost pametnom dosta  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Ako sam se i pogrešno izrazio, nije bitno, iako ja nisam prvi spomenuo pravilo lijeve strane, nego sam pokušao objasniti što je ovaj lik mislio, jer svi se slažemo u tome da vozila u kružnom imaju prednost.
A naravno, za stoku i nije drugo nego ograda. |
Zadnja promjena: Dpet; 09.05.2012. 1:37; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
|
Pitao si jesam li se vozio u takvim kružnim tokovima, kažem jesam, vozio sam se i očito da bi takvo nešto trebalo postaviti i kod nas. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Pitao si jesam li se vozio u takvim kružnim tokovima, kažem jesam, vozio sam se i očito da bi takvo nešto trebalo postaviti i kod nas.
|
Smiješan si toliko skoro kao Francika  pa ti ni sam ne znaš što pišeš, a kamoli da onda znaš što sam te pitao, jer sam te pitao za taj dotični kružni tok na Đakovštini da li si ikada bio na njemu, jer pisao si o njemu pa sam se na to osvrnuo da mi kažeš gdje se to mora iz vanjske trake odmah izaći iz toga kružnog toka. Ali tebi nije ni jasno zašto auti u tome kružnom toku imaju prednost, a kamoli da ti je jasno jednostavno pitanje koje sam ti postavio, samo se ti drži svoga pravila lijeve strane i želim ti puno sreće u prometu, jer sa takvim znanjem će ti trebati  |
|
|
|
|
|
 |
|
Artu Ditu Ukupno postova: 34 Spol:  Nebitno
|
Pitao si jesam li se vozio u takvim kružnim tokovima, kažem jesam, vozio sam se i očito da bi takvo nešto trebalo postaviti i kod nas.
|
Da, trebalo bi jer se ne vrijedi pouzdat u kulturu balkanaca |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Majstore ja imam vozačku 15 godina i nikada nisam skrivio prometnu. Kružnim vozim unutarnjom kad god ne izlazim odmah na prvom izlazu, kako bi i trebalo. Jadno ti je pozivati se stalno na lapsus o pravilu lijeve strane. Ok, kružni ima prednost i to smo apsolvirali kako god to netko nazivao. Ako svi voze kružnim vanjskom kako ti to preporučaš, onda nam unutarnja i netreba, mogli su fino uštedjeti kod izgradnje kružnog, ali daj mi onda objasni kako bi izveo ulaze sa Vinkovačke i Županijske bez da se stvore kilometarske kolone? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Da, trebalo bi jer se ne vrijedi pouzdat u kulturu balkanaca
|
A izgleda da je kulturnije oduzeti nekome prednost  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Ova slika ti govori sve. Trebaš imati samo malkice inteligencije da ju odgonetneš što nekako sumnjam.
I ne oduzimaš nikome prednost ako on vozi u kružnom onako kako je kružni zamišljen da funkcionira. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Kružnim vozim unutarnjom kad god ne izlazim odmah na prvom izlazu, kako bi i trebalo.
|
Kako bi trebao tko?!? U kojem to zakonu piše da se MORA tako voziti? Opet dolazimo do istoga i opet nemaš argumenata, jer na Đakovštini ovo što ti pričaš da bi se trebalo se NE MORA i vjeruj mi da ćeš uvijek biti kriv, ako iz unutarnje trake udariš nekoga u vanjskoj, jer si mu oduzeo prednost. To je jednostavno tako, a sve ostalo su samo tvoja naklapanja bezveze, jer u kružnom toku vozila koja zadržavaju smjer ravno i svoju prometnu traku imaju prednost! |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|