Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Sigurni ste da znate prometovati kružnim tokom? Provjerite!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Dpet
Ukupno postova: 25
Spol: Muško Muško
Post Postano: 09.05.2012. 1:10 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

markonato je napisao/la:
Dpet je napisao/la :

jer ako je u vanjskoj traci onda bi i trebalo izaći na prvom izlazu

U kojem to zakonu piše??? I jesi li ti ikada bio na tome kružnom toku pa da se iz vanjske MORA skrenuti udesno, tj. izaći iz kružnog toka? Samo laprdanje bez ikakvih argumenata.

Da, bio sam. U takvim kružnima su postavljene prepreke niskog profila cca par cm visine koje ne oštećuju vozilo ali te usmjeravaju na izlaz umjesto na kruženje vanjskom.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Coca Cola

Ukupno postova: 394
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 09.05.2012. 1:10 
Naslov:  

Dpet je napisao/la:
markonato je napisao/la:
Dpet je napisao/la :

Pravilo lijeve strane se odnosi da na ulazu trebaš propustiti vozila koja ti dolaze s lijeva tj ona imaju prednost jer su već u kružnom toku. Kada budeš jednom u životi došao u Zagreb i provozao se rotorom i ostavio amortizere vozeći cijeli krug vanjskom, bit će ti jasno za što služi vanjska traka.

Hahahahahahah Francika stvarno si naporan!!!

Kakvo pravilo lijeve strane?!? Nailaziš na cestu koja ima prednost, a to je sasvim slučajno kružni tok i naravno je da ćeš propustiti one koji su u kružnom zato što su na GLAVNOJ cesti, NE POSTOJI PRAVILO LIJEVE STRANE!!!! Laprdaš i dalje ma koliko mjenjao profila.

Ja sam se uključio u raspravu jer sam vidio temu na FB i jer me nerviraju priučeni idioti koji neznaju voziti. Najbolje bi bilo da se pojednostavi ovdje u Slavoniji sve jer je očito da ako nešto zahtjeva imalo inteligencije pada u vodu.

Neznam kako si dosao do pravila lijeve strane i tko ti je to reko

markonato
Ukupno postova: 380
Post Postano: 09.05.2012. 1:12 
Naslov:  

Dpet je napisao/la :

Ja sam se uključio u raspravu jer sam vidio temu na FB i jer me nerviraju priučeni idioti koji neznaju voziti. Najbolje bi bilo da se pojednostavi ovdje u Slavoniji sve jer je očito da ako nešto zahtjeva imalo inteligencije pada u vodu.

Pa kako znaš voziti je očit primjer tvoga poznavanja "pravila lijeve strane", a nisi shvatio da nailaziš na glavnu cestu kada ulaziš u kružni i da one koji su na glavnoj moraš propustiti zato što su na glavnoj cesti, a ne zbog pravila LIJEVE strane Glavom o zid

Coca Cola

Post Postano: 09.05.2012. 1:13 
Naslov:  

Dpet je napisao/la:
markonato je napisao/la:
Dpet je napisao/la :

jer ako je u vanjskoj traci onda bi i trebalo izaći na prvom izlazu

U kojem to zakonu piše??? I jesi li ti ikada bio na tome kružnom toku pa da se iz vanjske MORA skrenuti udesno, tj. izaći iz kružnog toka? Samo laprdanje bez ikakvih argumenata.

Da, bio sam. U takvim kružnima su postavljene prepreke niskog profila cca par cm visine koje ne oštećuju vozilo ali te usmjeravaju na izlaz umjesto na kruženje vanjskom.

to kod nas moras staviti branike (ogradu) inace nist koristi Smile Smile

Dpet
Post Postano: 09.05.2012. 1:14 
Naslov:  

Coca Cola je napisao/la:
Dpet je napisao/la:
markonato je napisao/la:
Dpet je napisao/la :

Pravilo lijeve strane se odnosi da na ulazu trebaš propustiti vozila koja ti dolaze s lijeva tj ona imaju prednost jer su već u kružnom toku. Kada budeš jednom u životi došao u Zagreb i provozao se rotorom i ostavio amortizere vozeći cijeli krug vanjskom, bit će ti jasno za što služi vanjska traka.

Hahahahahahah Francika stvarno si naporan!!!

Kakvo pravilo lijeve strane?!? Nailaziš na cestu koja ima prednost, a to je sasvim slučajno kružni tok i naravno je da ćeš propustiti one koji su u kružnom zato što su na GLAVNOJ cesti, NE POSTOJI PRAVILO LIJEVE STRANE!!!! Laprdaš i dalje ma koliko mjenjao profila.

Neznam kako si dosao do pravila lijeve strane i tko ti je to reko

O pravilu lijeve strane je pisao Francika. Ja sam ga razumio da misli na propuštanje vozila koja su u kružnom i ništa više.

markonato
Post Postano: 09.05.2012. 1:15 
Naslov:  

Dpet je napisao/la :

Ajde odi sutra na kružni kod Đakovštine pa ga proučavaj par sati pa mi uslikaj te prepreke od cca par cm visine pa slike postavi ovdje, jer ja cijelo vrijeme pričam o kružnom na Đakovštini, ali ti znaš pravilo lijeve strane pa mi je sve jasno Very Happy

Zadnja promjena: markonato; 09.05.2012. 1:15; ukupno mijenjano 1 put.

Coca Cola

Post Postano: 09.05.2012. 1:15 
Naslov:  

markonato je napisao/la :
Dpet je napisao/la :

Pa kako znaš voziti je očit primjer tvoga poznavanja "pravila lijeve strane", a nisi shvatio da nailaziš na glavnu cestu kada ulaziš u kružni i da one koji su na glavnoj moraš propustiti zato što su na glavnoj cesti, a ne zbog pravila LIJEVE strane Glavom o zid

Covjek je sam sebe pokopao prvo kaze koristis pravilo lijeve strane pa kaze "ona imaju prednost jer su već u kružnom toku" haha znaci ne treba ti pravilo lijeve strane Smile brate samo pogledaj malo gore i imas znak da nemas prednost pametnom dosta Smile

Dpet
Post Postano: 09.05.2012. 1:28 
Naslov:  

Coca Cola je napisao/la:
markonato je napisao/la :
Dpet je napisao/la :

Covjek je sam sebe pokopao prvo kaze koristis pravilo lijeve strane pa kaze "ona imaju prednost jer su već u kružnom toku" haha znaci ne treba ti pravilo lijeve strane Smile brate samo pogledaj malo gore i imas znak da nemas prednost pametnom dosta Smile

Ako sam se i pogrešno izrazio, nije bitno, iako ja nisam prvi spomenuo pravilo lijeve strane, nego sam pokušao objasniti što je ovaj lik mislio, jer svi se slažemo u tome da vozila u kružnom imaju prednost.

A naravno, za stoku i nije drugo nego ograda.

Zadnja promjena: Dpet; 09.05.2012. 1:37; ukupno mijenjano 1 put.

Dpet
Post Postano: 09.05.2012. 1:31 
Naslov:  

markonato je napisao/la:
Dpet je napisao/la :

Ajde odi sutra na kružni kod Đakovštine pa ga proučavaj par sati pa mi uslikaj te prepreke od cca par cm visine pa slike postavi ovdje, jer ja cijelo vrijeme pričam o kružnom na Đakovštini, ali ti znaš pravilo lijeve strane pa mi je sve jasno Very Happy

Pitao si jesam li se vozio u takvim kružnim tokovima, kažem jesam, vozio sam se i očito da bi takvo nešto trebalo postaviti i kod nas.

markonato
Post Postano: 09.05.2012. 1:37 
Naslov:  

Dpet je napisao/la :

Pitao si jesam li se vozio u takvim kružnim tokovima, kažem jesam, vozio sam se i očito da bi takvo nešto trebalo postaviti i kod nas.

Smiješan si toliko skoro kao Francika Very Happy pa ti ni sam ne znaš što pišeš, a kamoli da onda znaš što sam te pitao, jer sam te pitao za taj dotični kružni tok na Đakovštini da li si ikada bio na njemu, jer pisao si o njemu pa sam se na to osvrnuo da mi kažeš gdje se to mora iz vanjske trake odmah izaći iz toga kružnog toka. Ali tebi nije ni jasno zašto auti u tome kružnom toku imaju prednost, a kamoli da ti je jasno jednostavno pitanje koje sam ti postavio, samo se ti drži svoga pravila lijeve strane i želim ti puno sreće u prometu, jer sa takvim znanjem će ti trebati Very Happy

Artu Ditu
Ukupno postova: 34
Post Postano: 09.05.2012. 1:37 
Naslov:  

Dpet je napisao/la :
markonato je napisao/la:
Dpet je napisao/la :

Da, trebalo bi jer se ne vrijedi pouzdat u kulturu balkanaca

Dpet
Post Postano: 09.05.2012. 1:43 
Naslov:  

markonato je napisao/la:
Dpet je napisao/la :

Smiješan si toliko skoro kao Francika Very Happy pa ti ni sam ne znaš što pišeš, a kamoli da onda znaš što sam te pitao, jer sam te pitao za taj dotični kružni tok na Đakovštini da li si ikada bio na njemu, jer pisao si o njemu pa sam se na to osvrnuo da mi kažeš gdje se to mora iz vanjske trake odmah izaći iz toga kružnog toka. Ali tebi nije ni jasno zašto auti u tome kružnom toku imaju prednost, a kamoli da ti je jasno jednostavno pitanje koje sam ti postavio, samo se ti drži svoga pravila lijeve strane i želim ti puno sreće u prometu, jer sa takvim znanjem će ti trebati Very Happy

Majstore ja imam vozačku 15 godina i nikada nisam skrivio prometnu. Kružnim vozim unutarnjom kad god ne izlazim odmah na prvom izlazu, kako bi i trebalo. Jadno ti je pozivati se stalno na lapsus o pravilu lijeve strane. Ok, kružni ima prednost i to smo apsolvirali kako god to netko nazivao. Ako svi voze kružnim vanjskom kako ti to preporučaš, onda nam unutarnja i netreba, mogli su fino uštedjeti kod izgradnje kružnog, ali daj mi onda objasni kako bi izveo ulaze sa Vinkovačke i Županijske bez da se stvore kilometarske kolone?

markonato
Post Postano: 09.05.2012. 1:44 
Naslov:  

Artu Ditu je napisao/la :

Da, trebalo bi jer se ne vrijedi pouzdat u kulturu balkanaca

A izgleda da je kulturnije oduzeti nekome prednost Smile

Dpet
Post Postano: 09.05.2012. 1:50 
Naslov:  Re: Sigurni ste da znate prometovati kružnim tokom? Provjerite!

Ova slika ti govori sve. Trebaš imati samo malkice inteligencije da ju odgonetneš što nekako sumnjam.

I ne oduzimaš nikome prednost ako on vozi u kružnom onako kako je kružni zamišljen da funkcionira.

markonato
Post Postano: 09.05.2012. 1:55 
Naslov:  

Dpet je napisao/la :

Kružnim vozim unutarnjom kad god ne izlazim odmah na prvom izlazu, kako bi i trebalo.

Kako bi trebao tko?!? U kojem to zakonu piše da se MORA tako voziti? Opet dolazimo do istoga i opet nemaš argumenata, jer na Đakovštini ovo što ti pričaš da bi se trebalo se NE MORA i vjeruj mi da ćeš uvijek biti kriv, ako iz unutarnje trake udariš nekoga u vanjskoj, jer si mu oduzeo prednost. To je jednostavno tako, a sve ostalo su samo tvoja naklapanja bezveze, jer u kružnom toku vozila koja zadržavaju smjer ravno i svoju prometnu traku imaju prednost!

Skoči u forum: