Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

I Osijeku je stalo!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
josephine01

Ukupno postova: 2125
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 14.11.2011. 15:17 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

francika je napisao/la :

Licemjerno je pored još ugoroženijih skupina isticati sebe u prvi plan pod nazivom LGBT ( lezbijke, gayevi, biseksualni i transrodni/transseksualni ).

Ugrožena skupina su ljudi u RH koji su godinama nezaposleni. Trebam li ja zato što imam posao, ali me na istom seksualno zlostavljaju, šutjeti jer ja barem imam posao?

Ovakvih analogija je more. Nitko se nikad ne bi trebo boriti ni za što samo zato jer postoji netko kome je još gore pa iz obzira prema njemu treba šutjeti. Svatko neka se bori na svoj način u granicama koje ne prelaze ugrožavanje drugih.

Ukupno postova: 2791
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.11.2011. 15:20 
Naslov:  

Boost je napisao/la :
francika je napisao/la :
Leteci mungos je napisao/la :
francika je napisao/la: i naravno da treba kažnjavati bilo kakav oblik nasilja bilo fizičko naselje prema različitima ili psihičko nasilje različitih prema ostalim građanima, i obrnuto.
Kakvom psihickom nasilju si izlozen pri "povorkama ponosa"?

Budi sasvim konkretan, reci cime si tocno postao zrtvom fizickog ili psihickog nasilja. Ako ces napisati "guzice i sise", onda reci gdje si u Hrvatkoj to vidio, ako moze slika ili video - to bi bilo super.

Nisam govorio o sebi. Meni mogu i kitom mahati ispred nosa a da je ne popušim.
Treba kažnjavati sve vrste nasilja prema homoseksualcima, ali i prema svim drugim skupinama, a takvih je na pretek. Zašto se ne zalažu za prava starih, bolesnih, obmanutih, sumanutih, djece itd.
Mnoge druge skupine su također izložene neprihvačanju i izložene su nasilju, a takve skupine se ne mogu za sebe same izboriti.
Licemjerno je pored još ugoroženijih skupina isticati sebe u prvi plan pod nazivom LGBT ( lezbijke, gayevi, biseksualni i transrodni/transseksualni ).
Ako imaju kakvih problema obrate se policiji i sudovima i rješen problem, kao i svi drugi građani.
Ako ih tuku u parkovima nek ne idu u parkove (ni ja ne bi išao u Bronx), ako ih tuku u kavanama nek ne idu u kavane, ako ih tuku bilo gdje nek ne idu na ta mjesta i rješen problem.

Eventualno nek se oformi odjel u policiji koji bi bio zadužen samo za pomoć tim skupinama građana, sa recimo pozivnim brojem 1920.

Kao i svi drugi građani? Svi drugi građani SMIJU ići u parkove i kavane.
Možda bi trebalo balkanoidne agresivne primoše( tradicionalne, tipične hrvatine) sklone tučnjavama i ostalim kriminalnim radnjama bacit u zatvor pa bi se svi mogli slobodno šetati parkovima?
(ujedno će se smanjiti stopa kriminala, neće više btiti nereda na utakmicama, ubojstava, vožnje u alkoholiziranom stanju itd.)

Slažem se da su tu zakazale državne institucije. Da nisu zakazale manje bi se napastvovale LGBT skupine od neonacističkih skupina. I još jednom napominjem da ima zlostavljanja svih skupina, i da LGBT uopće nisu iznimke. Zlostavljaju se maloljetnice, štreberi, šminkeri, pankeri, bolesni, stari, djeca, također u parkovima, u kvartovima, na stadionima i na razoraznim drugim mjestima.
Ljudi iz LGBT skupine koji misle da njih netko više mrzi nego što netko više mrzi druge ugrožene skupine imaju ozbiljnih psihičkig problema. Normalno je da će maloljetnice izbjegavati mračne ulice da ne budu silovane, LGBT parkove da ih se ne premlati, djeca narkomanske ulice itd., a da bi toga bilo što manje institucije moraju raditi svoj posao.

Zadnja promjena: francika; 14.11.2011. 15:21; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
josephine01

Post Postano: 14.11.2011. 15:21 
Naslov:  

francika je napisao/la :

Eventualno nek se oformi odjel u policiji koji bi bio zadužen samo za pomoć tim skupinama građana, sa recimo pozivnim brojem 1920.

I kad nazoveš 1920 biraj 1 ako si peder, 2 ako si lezba, 3 ako si transeksualac.
Kad odabereš broj 1 biraj 1 ako si dobio batina, 2 ako su ti prijetili, 3 ako su ti nešto ukrali. Nakon toga biraj broj 1 ako si dobio batina danju, 2 ako si dobio batina noću.

Tako nekako?

Post Postano: 14.11.2011. 15:24 
Naslov:  

josephine01 je napisao/la :
francika je napisao/la :

Ugrožena skupina su ljudi u RH koji su godinama nezaposleni. Trebam li ja zato što imam posao, ali me na istom seksualno zlostavljaju, šutjeti jer ja barem imam posao?

Ovakvih analogija je more. Nitko se nikad ne bi trebo boriti ni za što samo zato jer postoji netko kome je još gore pa iz obzira prema njemu treba šutjeti. Svatko neka se bori na svoj način u granicama koje ne prelaze ugrožavanje drugih.

Slažem se, nek se predškolska nezbrinuta djeca sama izbore za sebe i izađu na ulicu i bore se protiv usvajanja od LGBT skupina jer bi odgojem u sredini takvog svjetonazora mogli postati podvojene ličnosti ili dobiti shizofreniju.

Nemam ništa protiv da LGBT skupine imaju i državnog pravobranitelja i niz drugih oblika pomoći.

francika je napisao/la :

I kad nazoveš 1920 biraj 1 ako si peder, 2 ako si lezba, 3 ako si transeksualac.
Kad odabereš broj 1 biraj 1 ako si dobio batina, 2 ako su ti prijetili, 3 ako su ti nešto ukrali. Nakon toga biraj broj 1 ako si dobio batina danju, 2 ako si dobio batina noću.

Tako nekako?

A ako samo želiš uslugu uniformiranog policajca pritisni 5 za opet. Wink

Jako veliki broj heteroseksualaca isto voli uniformirane usluge. Malo šale nije na odmet.

Zadnja promjena: francika; 14.11.2011. 15:32; ukupno mijenjano 2 put/a.

aardvark

Ukupno postova: 122
Post Postano: 14.11.2011. 15:31 
Naslov:  

HokusPokus je napisao/la :
Ono za što je Glavaš osuđen nije ništa u usporedbi za tim stvorenjima!

...štooooo bi značilo da bi ti rađe pio akumulatorsku kiselinu i dobio metak nego bio opljačkan? koja logika.. možda već imaš negdje zalutali metak u moždanom deblu.. provjeri!

OT:

jebali vas palestinski prašinari i nihovi moralni naputci od prije 2,5 tisuća godina!

mučki provokator

Ukupno postova: 135
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.11.2011. 15:40 
Naslov:  

DonQuijote je napisao/la :
mučki provokator je napisao/la:
Ajd si napravi jedan test u glavi (pod uvjetom da nisi homoseksualac).
Dolazi ti sin jedinac i priznaje da je peder. Ti na to:
1. ostaješ hladan ko' špricer, svejedno ti je i ima tvoju punu podršku
2. ostaješ zatečen i pomalo uzrujan. razmišljaš, razmišljaš, razmišljaš...
3. nešto treće

daj mi molim te neku varijantu ovog događaja. i budi iskren.

@mučki provokator
čisto iz zajebancije, ajd i ti napravi taj test, pa napiši rezultat.

Meni test ne treba ja sam svoje stavove iznio. Ne plivam na pola puta i ne ostavljam dojam da ne znam jel bi piškio ili kakio. Sve neki lažni moralisti pa sam zato i pitao ovo ali vidim nema odgovora on i dalje tepe o politici. Vidim ti bi im dao djecu na posvajanje koliko suosjećaš s njima...

I vidim da su na ovom forumu svi u nekim strankama i da se obračunavate po stranačkoj liniji. Nemoguće je tako razviti bilo kakvu komunikaciju. Daj si barem u potpis stavite u kojoj ste stranci da se čovjek može snaći kada vas čita.

Zadnja promjena: mučki provokator; 14.11.2011. 15:53; ukupno mijenjano 1 put.

aardvark

Post Postano: 14.11.2011. 15:43 
Naslov:  

francika je napisao/la :

Slažem se, nek se predškolska nezbrinuta djeca sama izbore za sebe i izađu na ulicu i bore se protiv usvajanja od LGBT skupina jer bi odgojem u sredini takvog svjetonazora mogli postati podvojene ličnosti ili dobiti shizofreniju.

a ako od toga ne pošize, čitanje tvojih postova će svakako pomoć..Rolling Eyes

štivo neurotoksično do jaja, forumaši OPREZ!!..

aardvark

Post Postano: 14.11.2011. 15:47 
Naslov:  

.. ja sam svoje stavove iznjeo.

ajde, neka si! i zasjali su u svoj svojoj bijedi i jadu.. a ni forma nije bolja.
hrvatina koja ne vlada osnovama vlastitog jezika. jesmo li iznenađeni.. :/

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 14.11.2011. 15:49 
Naslov:  

mučki provokator je napisao/la: Potpis. Možda netko ne voli humor ili ga ne razumije.
Humor Ante Kovacevica mozda bolje na nazivatu humorom. No, mozda je to nekom vrhunac duhovitosti ili onoga sto mogu razumjeti.

Citat: Ajd si napravi jedan test u glavi (pod uvjetom da nisi homoseksualac).

3. nešto treće
Naravno da ja sad mogu napisati bilo sto, jer nisam u toj situaciji bio.

Vjerojatno bi me u prvi tren mozda malo sokiralo, ili bolje receno iznenadilo, kao sto me i iznenadi kad saznam da je netko od prijatelja ili poznanika gay. Bilo bi mi krivo sto to nisam sam primjetio. Imam jako los gaydar.

I to je to. Zelio bih da bude sretan, da voli i bude voljen. Njegov izbor. Sranje moze biti jedino ako je njegov partner govno od karaktera. No, i hetero sin moze biti u vezi sa zenom zmijom.

A sto bi ti?!

Post Postano: 14.11.2011. 15:50 
Naslov:  

aardvark je napisao/la :
.. ja sam svoje stavove iznjeo.

ajde, neka si! i zasjali su u svoj svojoj bijedi i jadu.. a ni forma nije bolja.
hrvatina koja ne vlada osnovama vlastitog jezika. jesmo li iznenađeni.. :/

nisam očekivao regrutaciju u ovolikom broju. osijek031.com smile kada se netko hvata za ovakvu grešku zbog brzog pisanja a to je sasvim nebitno za temu onda je jako pogođen sa onim što se piše.

HokusPokus

Ukupno postova: 148
Upozorenja : 1
Post Postano: 14.11.2011. 15:57 
Naslov:  

aardwark, kriva poanta i pročitano između redova no s tobom neću da se razjašnajvam kad vidim tvoj potpis. Leteći, ne želim ja da tu sad moram cijelu biografiju svoju pisati da bi ti možda iz toga izvukao gdje sam i što sam u odnosu na devedesete i koji su moji politički stavovi. Eto htio sam za laburiste no i ti skloni mučki pa ću morati ponovo razmisliti za koga dati glas. Možda ovom, po tebi pedofilu (neka mi oprosti ali citiram tebe) Don Ivanu Grubišiću dam glas. Eto ti materijala da me optužiš da sam konvertit i prikriveni Glavaševac. Poznata mi je cijela situacija zadnjih dvadeset godina i bogme su mi negativno preuredili život no opet to ne mjenja činjenicu da mi nije jasno što to Glavaš ima sa gay populacijom i nihovim mjestom u društvu. Ako je riječ o veletržnici, Glavaš pokro svu papriku ako se prebacimo na rodilište možda Glavaš porodio se pa zaprljo inkubator. Boli me ona stvar za lokalce i BGa u svakoj temi. Daj čovijeće budi konstruktivan a autodestruktivan, dobiti ćeš srčani od glavonje.

josephine01

Post Postano: 14.11.2011. 16:00 
Naslov:  

Hrvatska liječnička komora i Hrvatsko psihijatrijsko društvo od 1973. godine tretiraju homoseksualnost kao jednu od normalnih varijacija ljudske seksualnosti. Hrvatska je dekriminalizirala homoseksualnost 1977. godine.

Govorimo o prošlom stoljeću. Možda nekome zazvoni.

Post Postano: 14.11.2011. 16:10 
Naslov:  

Hrvatska liječnička komora i Hrvatsko psihijatrijsko društvo od 1973. godine tretiraju homoseksualnost kao jednu od normalnih varijacija ljudske seksualnosti. Hrvatska je dekriminalizirala homoseksualnost 1977. godine.

Pa tko njih smatra kriminalcima i bolesnicima, osim neonacista koji ne mrze samo njih nego mrze sve ljude?

simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 14.11.2011. 16:13 
Naslov:  

josephine01 je napisao/la:

Nekad je i lobotomija bila vrlo priznata liječnička metoda.
Liječnička stajališta mijenjaju se kroz povijest. Iz toga se da zaključiti da i liječnici mogu pogriješiti .
Prvo je osoba X pacijent, potom je „normalan“, a sutra tko zna?

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
mučki provokator

Post Postano: 14.11.2011. 16:14 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la :

Citat: Ajd si napravi jedan test u glavi (pod uvjetom da nisi homoseksualac).

3. nešto treće
Naravno da ja sad mogu napisati bilo sto, jer nisam u toj situaciji bio.

Vjerojatno bi me u prvi tren mozda malo sokiralo, ili bolje receno iznenadilo, kao sto me i iznenadi kad saznam da je netko od prijatelja ili poznanika gay. Bilo bi mi krivo sto to nisam sam primjetio. Imam jako los gaydar.

I to je to. Zelio bih da bude sretan, da voli i bude voljen. Njegov izbor. Sranje moze biti jedino ako je njegov partner govno od karaktera. No, i hetero sin moze biti u vezi sa zenom zmijom.

A sto bi ti?!

Znači ipak bi se malo šokirao. Šokirao bi se zato što to i nije baš normalno a pitanje je da li bi se ikada s tim uspio pomirit.

Mislim da je ova tema postala gubljenje vremena. Ako želimo da nam je gej Ok onda neka nam i bude.

Zadnja promjena: mučki provokator; 14.11.2011. 16:15; ukupno mijenjano 1 put.

Skoči u forum: