Autor |
Poruka |
Otofx Ukupno postova: 168 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol:  Nebitno
|
Miljenko Kolobarić, predsjednik HVIDRA-e Osijek, u oštećenjima vidi potvrdu da je instalacija zaživjela s građanima, ali i mogućnost da su neka oštećenja izazvana namjerno, zbog čega se planira i postavljanje videonadzora.
Ti si tako kvalitetan * Kolobariću!
|
Dakle, šaranje i grebanje po onim radijatorima i inim spomenicima je mržnja i kulturocid, a devastiranje fiće je suživot spomenika s građanima?
Bome je taj Kolobarić stvarno kvalitetan! ...kad bi barem bilo takvih više u ovom gradu, pa di bi nam bio kraj...
e sad već kad su makli tog fićeka nek maknu i tenk i nek stave neku lijepu spomen ploću u znak tog događaja, da se ne zaboravi! |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
...Kolobarić: umjetnik-limar... |
|
|
|
|
 |
Freebird Ukupno postova: 20 Spol:  Muško
|
kad su ljudi retardirani..jbg
..neki dan prolazim i vidim neki tata sa sinom dolazi do fiće..i kao u jednom trenutku da je sina pustio s lanca..i samo okrenio leđa...
..taj fićo treba biti na nekom drugom mjestu,bilo gdje..ali dalje od ljudi koji ne shvaćaju njegov poantu |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Nema ti tu poante, osim da zarade Kolobarićevi autolimari. |
|
|
|
|
 |
mučki provokator
Ukupno postova: 135 Lokacija: soba Spol:  Muško
|
A sa čijim će to novcem kolobarić postavit videonadzor? Možda ga plati iz svog đepa
Jedan prijedlog kolobariću. Kada se napravi kružni tok (a nadam se da hoće), obavezno inzistirati da se fićo i tenk instaliraju u sredinu kružnog toka umjesto fontane... |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
A da ga samo podignu u zrak, po onoj (doduše malo prilagođenoj) poslovici:
"Imaš fiću, imaš problem. Nemaš fiću, nemaš problem.  |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol:  Nebitno
|
Instalacija je nodvršena , ruglo, nazvao bih je divljom deponijom glomaznog otpada u samom centru grada. 50 milijuna kuna se ima za doniranje crkvenih halja, a za ono sto je trebalo biti spomenik jednog vremena gdje je Hrvat rekao NE velikosrpskoj agresiji, e tu se fušari zbog nestručnosti gradske komisije za lijepo............... |
|
|
|
|
 |
Gala_pia Ukupno postova: 138 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
a mi osjecani smo seljacine, uvijek moramo sve potrgati  . ne treba nama nista dati, a nije mi se nikad ni svidao taj tenk i taj fico, nek puste vise taj rat na miru! |
|
|
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Instalacija je nodvršena , ruglo, nazvao bih je divljom deponijom glomaznog otpada u samom centru grada. 50 milijuna kuna se ima za doniranje crkvenih halja, a za ono sto je trebalo biti spomenik jednog vremena gdje je Hrvat rekao NE velikosrpskoj agresiji, e tu se fušari zbog nestručnosti gradske komisije za lijepo...............
|
Krivo si se izrazio.
To je organizirana stručna divlja deponija glomaznog otpada. |
|
|
|
|
 |
kurbla
Ukupno postova: 230 Spol:  Muško
|
Nadam se da su restauratori educirani:
 |
|
|
|
|
 |
jabukaOS Ukupno postova: 112 Spol:  Nebitno
|
ponekad me sramota mojih sugrađana...činjenica da na svim, ali svim portalima diljem države možemo čitati samo pozitivne komentare na ovu instalaciju govori sve. Ne bi se čudio ni da ste vi skakali po njemu i namjerno ga uništili. |
|
|
|
|
 |
cadis1 Ukupno postova: 74 Spol:  Nebitno
|
Crveni fico je pomos Nepokorenog grada Osijeka i trebao bi tu biti zauvijek! Treba kazniti svakog ko ga na bilo koji nacin unistava. |
|
|
|
|
 |
2yellowcards Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
AutolimarI i tko ga popravlja? Mišljenja sam da NAŠ Fićo uopće nebi trebao zvršiti u njihovim rukama. Da, slažem se s tim da je na dostupnom mjestu, da je to mališanima zanimljivo, al isto tako smatram da bi roditelji ili bilo tko trebali ipak malo više pripaziti, prošetati, sjesti na klupe, popričati te biti ponosni.  |
|
|
|
|
 |
The Forger Ukupno postova: 145 Spol:  Nebitno
|
ovaj forum je pun maštovitih mladića s previše slobodnog vremena. |
|
|
|
|