| Autor |
Poruka |
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
Ne znam dali ih je netko javno prozvao sad kroz forumu, ali inače da znate firma o kojoj gospodja priča je OSIJEK-KOTEKST koji svojim radnicima daje bonove za KONZUM, a ista je situacija i kada Todorić isplaćuje plaće svojim radnicima u bonovima za KONZUM.
Ali takvih sličnih ima puno više kod "malih" privatnika kao npr. u salonima namještaja (skoro svima u gradu), kafićima, raznim knjigovodstvenim servisima, gdje ljudi dobiju pola plaće u gorivu. |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
 |
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol:  Nebitno
|
Ti si
1. obično razmaženo derište koje u životu nije imalo nikakvih problema i čije je probleme rješava netko drugi
2. sindikalni povjerenik
3. bijedni mali novinarčić koji se našao uvrijeđen i laprda
Dilema je između 2 i 3- jer tako gorljivo braniti «struku» može samo netko tko se našao u ovoj raspravi i smatra sebe osobno napadnutim i odgovornim , tako je očito
Iskreno ti želim sve najbolje i da jednog dana za svoj rad dobiješ bonove umjesto osobnog dohotka. |
|
|
|
|
|
 |
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
4. samohrana majka koja se na roller coasteru provozala u privatnom i poslovnom planu
Reakcije nekih su sasvim očekivane. Od toga da sam ja ovakva i onakva, do lijepih želja u budućnosti. Silence, ne moraš mi to željeti, bila sam u sličnnim situacijama, zato sam i rekla da djelomično suosjećam s tim ljudima. i baš zato mislim da će nešto postići ako zajedno djeluju i bore se za svoja prava.
Izgleda da se u ovoj prčiji ustalila praksa netalasanja. Tko talasa je automatski ono što je silence napisao. Usput, zaboravio si opciju gdje sam kurva koja se j*bala s direktorom ili tko zna kim.
Tako tipično. |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
|
 |
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol:  Nebitno
|
Koliko me sjećanje služi u tvojim postovima stoji-DA SU ZASLUŽILI...
obzirom na drugi dio tvog posta iznenađuje me da netko tko je prošao svašta u životu razmišlja na taj način....upravo zbog svega što si prošla trebala bi znati da nije u životu sve crno bijelo i da je svatko ponekad prisiljen šutjeti i trpjeti dok ne dođe povoljan trenutak,a mora doći kad tad....u suprotnom bi se moglo reći da zaslužuje to što i ima.....
a danas živimo u svijetu u kojem se uistinu mora pognuti glava i šutjeti jer mnogi nemaju drugog izbora...
nadalje
Ovo je utopija..........i upravo u tome je problem jer jedna osoba ne može sama mijenjati stvari veća treba potporu drugih,a znamo poučeni iskustvima kako svatko čuva svoju guzicu....tako da je teško očekivati promjene
odn možemo se pokrenuti ti..ja ...i nas još par...ali džaba kad će biti samo nas par....... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
 |
|
|
|
 |
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Ma i da Vas je tisuću opet ništa od toga. Svijetom su uvijek vladali psihopate i kleptomani a uvijek će i vladati.
Zakon štiti nepravdu a ne pravdu, jer da je drugčije radnici bi se sami izborili za svoja prava bez da ih policija spriječava koja također štiti nepravdu jer je ona plaća. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
 |
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol:  Žensko
|
|
|
|
 |
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
slavonija Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Svi ste vi krivi..više nego majka koja šuti što prima bonove...zbog toga što mora školovati dijete....!!!
Šta može očekivat majka od društva, od vas..kad ju sustavno ugnjetava poslodavac, društvo, interenet, medij, komšiluk...nabili ste svima komplekse manje vrijednosti, svima koji rade i bore se za život....proglašavte prodavačice loozerima, radnice niškorisnima....na forumima jedva čekate nekom nabit svoju dipomu egiptologije pod nos...kompletan pojam rada..RADA ste obezvrijedlili...jer je danas IN "nosit revije" pred pohotnim igračima nogometnog tima prije utakmice, IN imat završen fakultet egiptologije u državi bez piramida...IN je bit kriminalac jer se ne moraš bojat kazne kad ništa ne funkcionira....sve je IN samo radit i bit pošten više nije nimalo IN!! Svi ste se tu raspisali a nitko ne bojkotira te trgovačke lance..pa nek propadnu ako treba...nitko nije otišao pred te firme koje daju bonove pa bacao jaja po istima..zašto..jer tamo neće bit kamera.... |
|
|
|
|
|
 |
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
.....i MDprofil redovno ( zadnjih godinu dana ) daje dio place u konzumovim bonovima |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
 |
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
zlusch
|
Hmm, principijelno se slažem s tobom, ali.... nekako smatram da od "manje dobrog" (rada za minimalac i bonove) i "lošeg" (ponosnog otkaza) treba ipak birati manje dobro. S druge strane, strašno je kad se čovjek dovede u spoznaju da je on mala jedinka koja ništa ne može i da mu drugi (političari, popovi, prijatelji, susjedi) određuju što će i kako raditi u životu.
Brate mili, ako ti ne paše raditi za crkavicu i bonove, traži si drugi posao i rukama i nogama, listaj oglasnike, Njuškalo, mojposao.hr i to svaki dan, piši i šalji zamolbe... obrazuj se dodatno ili doma ili pohađaj tečajeve ako imaš mogućnosti... jebemu, za mjesec ili pola godine ćeš sigurno naći nešto za sebe.
Ako ti paše postojeće stanje. Šuti. Trpi. Podmaži ponekad da ne peče. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici....  |
|
|
|
 |
|
zlusch
|
|
|
|
 |
|
sokrat
|
...bonus definitivno nije..... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
 |
|
zlusch
|
|
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici....  |
|
|
|
 |
|
sokrat
|
nego je dio plaće.....ovako..na platnoj listi piše da je plaća 3000 kn....na račun ide 2400 kn, a 600 kn se dobije u koverti sa isplatnom listom...eto... |
|
|
|
|
 |
 |
|
|