Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Profil Foruma 031

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Vilenjak
Offline
Ukupno postova: 442
Lokacija: Osijek
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 19.05.2011. 6:05 
Naslov:  Profil Foruma 031
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

maniche je napisao/la (Pogledaj post): ›

ovaj poziv na genocid stoji na forumu od 09.10.2010.?! a trebalo je ne samo izbrisati taj post, i trajno banovati tog forumaša, već i njegovu IP adresu prijaviti MUP-u. pa nek njima objašnjava "genezu roda Salix".

...

samo na taj način (brisanjem, banovanjem i prijavama MUP-u nacističke stoke svih fela) ovo mjesto ima šanse postati građanskim forumom / urbanim glasom Osječanki i Osječana. dečki (moderatori i administratori) Foruma 031, moram vas upitati -> što se dogodilo s vama? zašto dopuštate predstavljanje političkih stranaka na ovom mjestu? i onda još, od svih, baš HSP-a? wtf? kako je moguće da ovakve kriminalne postove, koji ne samo da frcaju ksenofobijom, šovinizmom i nacizmom, već predstavljaju i ozbiljna kršenja zakona RH, te pravne (i civilizacijske!) stečevine Europske unije, ne brišete? nije vaša odgovornost? sorry, ali jeste.

nije ovaj forum ovakav bio u početku. naprotiv, djelovao je vrlo urbano, i za mene osobno, bio je ugodno iznenađenje. ostavio sam ovdje u 6 godina svega nekoliko postova (pisao sam na nekim drugim mjestima, uostalom, rekoh sebi - pusti mlade, ne petljaj se), i zašto to ne reći, bio ponosan na sliku Osijeka koju je ovaj forum slao svijetu. no ovo danas je šamarčina svima nama koji se već godinama trudimo predstaviti Grad na Dravi i u nekom drugom svjetlu, a ne samo kao "slučaj Osijek". ovo što se danas može čitati na stranicama Foruma 031 upravo i jeste -> slučaj Osijek!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leon
Offline
Admin
Avatar

Ukupno postova: 4121
Lokacija: space
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.05.2011. 7:19 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vilenjak je napisao/la: › ...građanskim forumom / urbanim glasom Osječanki i Osječana. dečki (moderatori i administratori) Foruma 031, moram vas upitati -> što se dogodilo s vama?


Zbog kolicine svakodnevno napisanih komentare, nije ih moguce sve primjetiti. U vecini slucajeva su slicni, ili jos izravniji ispadi uklonjeni prije nego ih je vecina drugih korisnika i primjetila. No, neki uvijek promaknu.

Zato sluzi plavi gumb iznad posta - njime sami korisnici mogu pomoci moderatorima i ukazati na poruke koje zahtjevaju dodatnu paznju (uklanjanje, upozoravanje i sl.)

Citat: › zašto dopuštate predstavljanje političkih stranaka na ovom mjestu? i onda još, od svih, baš HSP-a? wtf?


Pretpostavljam da se misli na ovu temu:
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=25078

Portal Osijek031.com je platforma koja svima (koji to rade unutar Uvjeta koristenja) omogucuje iznosenje misljenja, informacija i sl. Dok su poruke stranaka i stranackih mladezi unutar spomenutih Uvjeta, ne vidimo razlog zasto ih korisnici ne bi mogli objaviti. Zapravo, pravo pitanje je zasto je mladez samo jedne stranke odlucila na ovaj nacin promovirati svoju stranku i akcije.

Btw. nitko iz uze redakcije nije clan niti jedne stranke (za povremene/vanjske suradnike ni ne znam jesu li igdje clanovi, ne smatram da je to bitno).

Citat: › ....ozbiljna kršenja zakona RH, te pravne (i civilizacijske!) stečevine Europske unije, ne brišete? nije vaša odgovornost? sorry, ali jeste.
Ne bjezimo od odgovornosti. Na jedan ovakav post koji je prosao neuoceno, dolazi 20 onih koji su uklonjeni (prije nego su ih drugi korisnici i primjetili).

U svakom slucaju, propusti (ovaj ili bilo koji drugi) nisu namjerni i voljeli bismo kada bi nam i drugi korisnici pomogli u radu - dovoljno je kliknuti na plavi gumb iznad poruke.

_________________
--
Leon Linde
portal Osijek031.com
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Vilenjak
Offline
Ukupno postova: 442
Lokacija: Osijek
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 19.05.2011. 8:51 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ohoho, pa ti si jos uvijek tu? pa bok Leone!

cuj, vjerujem ja da se vi trudite, ali... ili vas je premalo, ili slabo radite posao. ne radi se tu o jednom kliku na jedan plavi gumbic, obzirom da sam si uzeo vremena i procesljao "malkic" forum / vidio sto se i kako i o cemu pise posljednjih mjeseci / godina. postoje dva-tri forumasa / forumasice koji lupaju kontru nacosima, i... to je to! daleko od toga da su u vecini, a trebali bi, itekako bi urbani forumasi tipa Mungosa ili Felta trebali biti u vecini na jednom urbanom forumu. jer tek onda dolazi do kvalitete diskusije, tek onda imamo suceljavanje / procesljavanje izgradjenih stavova sa izgradjenim stavovima (tzv. nadgradnju). tako sta je u ovim sadasnjim uvjetima poplave glavosoidnih ustasoida apsolutno nemoguce, to bi bilo kao da ocekujes od trija Dedic da svira jazz u svinjcu. a zar se grad Osijek svodi na dva-tri forumasa koji imaju sto za reci na politickim i drustvenim temama? ne. postoje, uvjeren sam da postoje brojni gradjani i gradjanke Osijeka koji jednostavno ne dolaze ovdje jer im se gadi biti u drustvu HDSSB-ovaca, HDZ-ovaca i HSP-ovaca.

dakle, moja kritika ostaje.


...


za predstavljanje stranaka grijesis. gradjanski forum ne trpi politicke funkcionere / forumase na zadatku. posebno ne predstavljanje desnicarskih stranaka. to je ono sto ti mogu reci iz vlastitog iskustva forumasenja (i moderiranja) unazad 10-ak godina. i ne moze se biti "neutralan". sto uopce u danasnjoj Hrvatskoj, u nasem gradu s gorkim iskustvima / teskim teretom "grada slucaja" devedesetih, znaci biti "neutralan"? administracija ovog foruma bi dakle morala zauzeti jasan stav i glede ratnog zlocinca Branimira Glavasa i glede sranja devedesetih, i na taj nacin profilirati forum / otvoriti vrata mladim i obrazovanim forumasima.


...


no, sve u svemu, drago mi je da si se javio. pozdrav!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
francika
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2791
Lokacija: Osijek
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.05.2011. 9:05 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vilenjak kao da sam ti ja skinuo dlaku sa jezika. Sve stoji što si rekao.

I za moderatore prijedlog da plavi gumbić promjene da bude uočljiviji ukoliko je to moguće, kao npr. neka na njemu piše 'report' ili nešto slično.

_________________
U svakom kukolju ima i žita.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tempus031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 234
Lokacija: In Da House
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.05.2011. 22:00 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

@Vilenjače, iz ovoga što si napisao isčitavam da si nadobudni narcisoidni ljevičar koji mrzi sve što nije u skladu s njegovim svjetonazorom. Zbog jednog posta nazivati mnoge forumaše ''glavosoidnim ustasoidima'' neću ni komentirati. Izdvojiti dva forumaša, dežurna pljuvača svega što nije lijevo, a mnoge druge nazivati ovakvim imenima je degutantno, ujedno njih nazivati urbanima, daj molim te. Što su onda svi drugi koji ne dijele vaše stavove, za vas vjerojatno stoka. Dok ne budeš prihvaćao druga/drugačija mišljenja pa bilo ona nekog HDSSB-ovca, HSP-ovca ili šta ti ja znam... nemaš pravo soliti pamet, najmanje moderatorima.

Liječiš svoje frustracije na krivom mjestu. Wink

_________________
Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Mrky007
Offline
Ukupno postova: 490
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 19.05.2011. 22:42 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

hehe uvijek je najsmješnije čitati ljevičare koji se furaju na urbano i liberalno kako mrze sve oko sebe jer je samo njih 10ak % urbano a svi su ostali desni šljam koji ne prihvaća razlike.
Pa ko je sad tu fašista i neliberal..


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mali_ivica
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2703
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.05.2011. 23:19 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

tempus031 je napisao/la (Pogledaj post): › @Vilenjače, iz ovoga što si napisao isčitavam da si nadobudni narcisoidni ljevičar koji mrzi sve što nije u skladu s njegovim svjetonazorom. Zbog jednog posta nazivati mnoge forumaše ''glavosoidnim ustasoidima'' neću ni komentirati. Izdvojiti dva forumaša, dežurna pljuvača svega što nije lijevo, a mnoge druge nazivati ovakvim imenima je degutantno, ujedno njih nazivati urbanima, daj molim te. Što su onda svi drugi koji ne dijele vaše stavove, za vas vjerojatno stoka. Dok ne budeš prihvaćao druga/drugačija mišljenja pa bilo ona nekog HDSSB-ovca, HSP-ovca ili šta ti ja znam... nemaš pravo soliti pamet, najmanje moderatorima.

Liječiš svoje frustracije na krivom mjestu. Wink
Djelim slično mišljenje.
Svježe upakirana kakica pod paravanom "Europskih civilizacijskih dostignuća".

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
bazooka_joe
Offline
Avatar

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.05.2011. 1:14 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bio bi to prilično dosadan forum/život/internet da svatko dijeli sa svakim isto mišljenje o nečemu.
Ljepota interneta svodi se upravo na to da je za bilo koju stvar moguće naći barem 3 mišljenja; također, ono što je genijalno u svemu tome - ako ti se neko od mišljenja ne sviđa - "ubiješ" tab u pregledniku i kreneš dalje.

_________________
"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
jaguar
Offline
Ukupno postova: 173
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.05.2011. 2:57 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vilenjak je napisao/la: ›
ohoho, pa ti si jos uvijek tu? pa bok Leone!

cuj, vjerujem ja da se vi trudite, ali... ili vas je premalo, ili slabo radite posao. ne radi se tu o jednom kliku na jedan plavi gumbic, obzirom da sam si uzeo vremena i procesljao "malkic" forum / vidio sto se i kako i o cemu pise posljednjih mjeseci / godina. postoje dva-tri forumasa / forumasice koji lupaju kontru nacosima, i... to je to! daleko od toga da su u vecini, a trebali bi, itekako bi urbani forumasi tipa Mungosa ili Felta trebali biti u vecini na jednom urbanom forumu. jer tek onda dolazi do kvalitete diskusije, tek onda imamo suceljavanje / procesljavanje izgradjenih stavova sa izgradjenim stavovima (tzv. nadgradnju). tako sta je u ovim sadasnjim uvjetima poplave glavosoidnih ustasoida apsolutno nemoguce, to bi bilo kao da ocekujes od trija Dedic da svira jazz u svinjcu. a zar se grad Osijek svodi na dva-tri forumasa koji imaju sto za reci na politickim i drustvenim temama? ne. postoje, uvjeren sam da postoje brojni gradjani i gradjanke Osijeka koji jednostavno ne dolaze ovdje jer im se gadi biti u drustvu HDSSB-ovaca, HDZ-ovaca i HSP-ovaca.

dakle, moja kritika ostaje.


...


za predstavljanje stranaka grijesis. gradjanski forum ne trpi politicke funkcionere / forumase na zadatku. posebno ne predstavljanje desnicarskih stranaka. to je ono sto ti mogu reci iz vlastitog iskustva forumasenja (i moderiranja) unazad 10-ak godina. i ne moze se biti "neutralan". sto uopce u danasnjoj Hrvatskoj, u nasem gradu s gorkim iskustvima / teskim teretom "grada slucaja" devedesetih, znaci biti "neutralan"? administracija ovog foruma bi dakle morala zauzeti jasan stav i glede ratnog zlocinca Branimira Glavasa i glede sranja devedesetih, i na taj nacin profilirati forum / otvoriti vrata mladim i obrazovanim forumasima.


...


no, sve u svemu, drago mi je da si se javio. pozdrav!





Nisam dugo na ovom forumu i pročitao sam i napisao svašta, ali do sada nisam pročitao neki post koji sadrži više rasizma, fašizma, mržnje
i šovinizma i to onog staljinističko - ljevičarskog koji je u svojoj biti i naravi zlo zla.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
bazooka_joe
Offline
Avatar

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.05.2011. 3:06 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

jaguar je napisao/la: ›
Nisam dugo na ovom forumu i pročitao sam i napisao svašta, ali do sada nisam pročitao neki post koji sadrži više rasizma, fašizma, mržnje
i šovinizma i to onog staljinističko - ljevičarskog koji je u svojoj biti i naravi zlo zla.


Takvi ste srbi vi hrvati, vječito ugroženi!
osijek031.com smile

_________________
"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
francika
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2791
Lokacija: Osijek
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.05.2011. 7:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ej Vilenjak, iako si različit od ovih 'glavosoidnih ustasoida' oni te ipak prihvaćaju kao različitog, navalili na tebe kao muha na govno jer za takve je i govno dobro, čak bi te i dodirnuli uživo ali vjerovatno šakom ili pljuvačkom.
Čudno je to kako se svaki ustaša pravi veliki liberal. Vjerovatno je i Hitler bio liberal.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
PEGY
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2664
Lokacija: Seychelles
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.05.2011. 9:40 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Meni je čudno to što iz postova osoba koje misle da su liberalne,naprednih shvačanja .....blabla..iščitavam mržnju prema svima koji se ne slažu s njima.

Mislim da je red da se sve gnjevne tipove pune mržnje prema različitome jednostavno ignorira.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
simo031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 6329
Lokacija: Ludoland
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.05.2011. 10:00 
Naslov:  Re: Profil Foruma 031
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

 Simpa su mi ove situacije, kada se osoba ponaša kako je jako skulirana, pametna, kako sve zna, a sve što je drugačije ili van njegovog/njenog dosega razmišljanja ili znanja, je loše, nepotrebno, bez veze i krivo. Rolling Eyes

_________________
http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
francika
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2791
Lokacija: Osijek
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.05.2011. 11:07 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Desničari su najobičniji praznoglavi fašisti koji svijet vide samo iz svoje perspektive i zbog toga ne prihvaćaju ljevičare, a baš zbog te njihove egocentričnosti ljevičari ne vole različite od sebe.

Liberalima je svejedno. Boli ih kurac i za jedne i za druge, ali zato podržavaju i jedne i druge.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
simo031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 6329
Lokacija: Ludoland
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.05.2011. 11:11 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

francika je napisao/la: ›
Desničari su najobičniji praznoglavi fašisti koji svijet vide samo iz svoje perspektive i zbog toga ne prihvaćaju ljevičare, a baš zbog te njihove egocentričnosti ljevičari ne vole različite od sebe.

Demokracija kuca na vrata, a ti nisi kod kuće ...

_________________
http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: