Autor |
Poruka |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol: Nebitno
|
znači, prodajem heroin na kilograme i ne pronadju mi niti jedan gram tog heroina, tumacenje je da nisam diler..................pa nije to loše kad te masa ovako brani |
|
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
Žalosno je čitati ovaj forum dok god (čini mi se sasvim ozbiljno) jedna velika većina balkanoidnih nestabilnih i u opijate ogrezlih karaktera uzdiže drogu (ili je u najboljem slučaju samo pokušava opravdavati ili anulirati argumentom nekakve malene količine koja je nađena), a da na žalost pri tome uopće nisu svjesni koliku štetu samim takvim stavom nanose sebi, svojoj okolini, ali i nekom možebit zalutalom djetetu koje čita ove vaše komentare i uzima ih za ozbiljno! Gospodo, sramite se! |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
Dovla Šex
Ukupno postova: 165 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ovo je najgluplji ikad objavljen tekst...decki imali par grama trave ali zato je ovaj jeben tip s čak 17 kg duhana, hahhahhahahahhah....ajde novinarčiću, upucaj se ! |
|
|
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Vic.Mackey je napisao/la: ›
znači, prodajem heroin na kilograme i ne pronadju mi niti jedan gram tog heroina, tumacenje je da nisam diler..................pa nije to loše kad te masa ovako brani
|
Pa to je sasvim jasno, ali neki ovdje ne znaju čitati između redaka |
|
|
|
|
|
|
ma ne isplati se jbg...................odustajem |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Meni to izgleda kao da je policija "upecala" neke sitne i vrlo lako zamjenjive ribice (tek toliko da se vidi da i oni nešto rade po pitanju borbe protiv droge), dok će sa onim velikima (to su ipak ugledni građani) završiti na nekom svečanom domjenku da pravično podijele zaradu. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Ro3y Ukupno postova: 132 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
123456 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Žalosno je čitati ovaj forum dok god (čini mi se sasvim ozbiljno) jedna velika većina balkanoidnih nestabilnih i u opijate ogrezlih karaktera uzdiže drogu (ili je u najboljem slučaju samo pokušava opravdavati ili anulirati argumentom nekakve malene količine koja je nađena), a da na žalost pri tome uopće nisu svjesni koliku štetu samim takvim stavom nanose sebi, svojoj okolini, ali i nekom možebit zalutalom djetetu koje čita ove vaše komentare i uzima ih za ozbiljno! Gospodo, sramite se!
|
Alkohol i duhan su štetniji od kanabisa, i kanabis je višestruko korisna biljka od koje se može izrađivati gorivo, hrana, plastika, odječa i papir.
Zabranjena je samo zbog lobiranja naftne industrije koja je u početcima gurala proizvode od nafte i plastiku, pa su je kasnije kriminalizirali. |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Meni to izgleda kao da je policija "upecala" neke sitne i vrlo lako zamjenjive ribice (tek toliko da se vidi da i oni nešto rade po pitanju borbe protiv droge), dok će sa onim velikima (to su ipak ugledni građani) završiti na nekom svečanom domjenku da pravično podijele zaradu.
|
BINGO!
statistika ce na kraju pokazati kako je policija efikasna u borbi protiv 'narkomafije' ... a i pravosudje ce imati zavidan broj izrecenih godina tamnice dilerima droge pa ce i njihovi statisticki izvjestaji zablistati. |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Fuj droga, fuj fuj! Dole dileri ! Zivila nafta! |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Meni to izgleda kao da je policija "upecala" neke sitne i vrlo lako zamjenjive ribice (tek toliko da se vidi da i oni nešto rade po pitanju borbe protiv droge), dok će sa onim velikima (to su ipak ugledni građani) završiti na nekom svečanom domjenku da pravično podijele zaradu.
|
upravo o tome se radi ali lokalni dušebrižnici ne razumiju to nažalost.. mažu oči ljudima sa par grama marihuane dok sa pravim dilerima koji stvarno štete društvu, piju kavu i žderu na domjencima u kravatama i odijelima.. e balkane balkane, dome ograničenih poluljudi.. |
|
|
|
|
|
|
Ro3y je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Alkohol i duhan su štetniji od kanabisa, i kanabis je višestruko korisna biljka od koje se može izrađivati gorivo, hrana, plastika, odječa i papir.
Zabranjena je samo zbog lobiranja naftne industrije koja je u početcima gurala proizvode od nafte i plastiku, pa su je kasnije kriminalizirali.
|
heheheh.................a možeš komunicirati i sa vanzemaljcima i vidjeti još ne vidjeno |
|
|
|
|
|
Ro3y Ukupno postova: 132 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Vic.Mackey je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ro3y je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zabranjena je samo zbog lobiranja naftne industrije koja je u početcima gurala proizvode od nafte i plastiku, pa su je kasnije kriminalizirali.
|
heheheh.................a možeš komunicirati i sa vanzemaljcima i vidjeti još ne vidjeno
|
tipični balkanizam. |
|
|
|
|
|
tratinchica Ukupno postova: 38 Spol: Nebitno
|
Ma vi se svi sad tu zajebavate, a nikom nije palo na pamet da stavi neki račun gdje se može pomoći nesretnicima ili da se organizira nekakav humanitarni koncert.
Strašno!!! |
|
|
|
|
|
alex os Ukupno postova: 312 Spol: Muško
|
meni policija nikada nije pronašla nikakvu drogu, a i da je tražila ne bi našla jer nikada nisam imao kod sebe.
a gdje je bila skrivena ?
da i ja tamo sakrijem....meni uvijek nađu....ne ostane mi ni za jedan dim |
|
|
alex os Ukupno postova: 312 Spol: Muško
|
tratinchica je napisao/la: ›
Ma vi se svi sad tu zajebavate, a nikom nije palo na pamet da stavi neki račun gdje se može pomoći nesretnicima ili da se organizira nekakav humanitarni koncert.
Strašno!!!
|
BRAVO !!!....sreća da ima tu i kreativnih.... |
|
|
|
|