Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Bijelo-plave klupe na lijevoj obali

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 71299
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.10.2010. 13:03 
Naslov:  Bijelo-plave klupe na lijevoj obali
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prema ideji Savjeta mladih Grada Osijeka, do sredine listopada bit će realiziran još jedan u nizu projekata koji će pridonijeti uljepšanju okoliša, ali i promociji Osijeka i njihovih značajki.

Naime, članovi Savjeta mladih gradskim su čelnicima predložili da se drvene klupe koje se na lijevoj obali Drave nalaze na potezu između pješačkog mosta i Zoološkog vrta oboje u bijelu i plavu boju, dakle kombinaciju koja predstavlja Osijek.

- "Nama se svidjela ta ideja jer je efektna, a jednostavna je za realizaciju i nije skupa. Naime, nabava dovoljnih količina bijele i plave boje za drvo stoji najviše 2.000 kuna, koje ćemo izdvojiti iz gradskog proračuna, a posao će obaviti članovi Savjeta mladih i drugi volonteri. Upravo sada biramo odgovarajuću nijansu plave" - ističe Milan Kamenko, pročelnik gradskog Upravnog odjela za stambeno-komunalno gospodarstvo i promet.

Na tom potezu smještene su ukupno 102 klupe, koje će se bojiti naizmjence – jedna u bijelu, druga u plavu boju. Predviđeno je da sav posao bude obavljen za jedan dan.

- "Predviđeno je da akciju bojenja provedemo idući vikend ili onaj nakon toga, ovisno o vremenu. Hoće li se i druge klupe u Osijeku bojiti u bijelo-plavu kombinaciju, ovisi o nizu elemenata, pa tako i o cijeni i reakciji građana", ističu u Gradu.

Autor: Tomislav Levak/Glas-Slavonije.hr
Foto: Glas-Slavonije.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
FunkyLady
Ukupno postova: 613
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 05.10.2010. 13:50 
Naslov:  

Sviđa mi se ovo Smile

„Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
vucibatina
Ukupno postova: 1
Post Postano: 05.10.2010. 14:00 
Naslov:  

Pa ljudi jeste vi normalni ... Pa kako ce izgledati plavo bjele klupe ?! Pa to ce biti kao stadion u Vladislavcima ...

Molimo Vas neka se javi autor ove debilne ideje. Stvarno bi volio vidjeti primjerak takvog jednog primata.

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 05.10.2010. 14:11 
Naslov:  

Hm. Zanimljiva ideja i dobro je imati ideje, ali doista se postavlja pitanje kako ce to u konacnici izgledati.

Odgovara li tom prostoru bolje prirodno (bezbojnim lakom) lakirano drvo, ili bijelo-plave klupe?! Hm. Hoce li se i kako uklopiti u taj prostor, uz one travnjake i ruzicnjake nove, ili ce setnica izgledati stvarno kao nogometna igralista u okolnim mjestima?

Ukupno postova: 1739
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 05.10.2010. 14:13 
Naslov:  

bzv

ČOBANAC
Ukupno postova: 38
Post Postano: 05.10.2010. 14:19 
Naslov:  

dobro kaže vucibatina ...................

maniche

Ukupno postova: 1173
Post Postano: 05.10.2010. 14:37 
Naslov:  Re: Bijelo-plave klupe na lijevoj obali

Dajte bijelo plave klupe, posadite što više raznobojnog cvijeća, lampe bijelo plavo i nekoliko klauna koji će paradirati promenadom.

PreacheR

Ukupno postova: 1076
Spol: Muško Muško
Post Postano: 05.10.2010. 14:51 
Naslov:  

Slažem se s Mungosom, sama ideja naizgled nije loša, no nekako mislim da će to izgledati malo prekičasto. Osim toga, te bojane klupe je teže održavati jer će se boja s vremenom runiti, što od atmosferilija što od ljudskog faktora, a nisam baš uvjeren da će se redovno osvježavati novim slojem boje, pa će to u konačnici postati još jedno ruglo. Iskreno se nadam da sam u krivu.

Ukupno postova: 205
Post Postano: 05.10.2010. 14:52 

strašni ste, ajd prvo da vidimo kako će izgledati pa onda pljujte ako vam se ne sviđa ili pohvalite ako vam se sviđa.

Ukupno postova: 3470
Post Postano: 05.10.2010. 14:57 

Redakcija 031 je napisao/la :
Upravo sada biramo odgovarajuću nijansu plave"[/i] - ističe Milan Kamenko, pročelnik gradskog Upravnog odjela za stambeno-komunalno gospodarstvo i promet.

ja predlazem kredenc plavu Smile

burex
Ukupno postova: 149
Post Postano: 05.10.2010. 15:00 

cohors je napisao/la :
strašni ste, ajd prvo da vidimo kako će izgledati pa onda pljujte ako vam se ne sviđa ili pohvalite ako vam se sviđa.

slažem se u potpunosti, idemo vidjeti, pa ćemo onda komentirati, hvaliti, pljuvati i tako....
Very Happy
meni se ideja sviđa

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 05.10.2010. 15:44 
Naslov:  

burex je napisao/la:
cohors je napisao/la :

slažem se u potpunosti, idemo vidjeti, pa ćemo onda komentirati, hvaliti, pljuvati i tako....
Very Happy
meni se ideja sviđa

Mi znamo kako će izgledati, nemamo što čekati - izgledati će kao klupe obojane u bijelo i plavo. Nekome lijepo, nekome gadno. Meni je osobno ljepša boja drveta, u skladu sa zelenilom preko Drave. Netko drugi bi pak volio da je cijeli grad ofarban u bijelo plave pruge, recimo, kao cirkuski šator.

Vrlo brzo će izgledati kao klupe obojene u oguljeno prljavo sivo-bijeloj i plavoj boji.

Ideja nije vrijedna duljeg komentara, sama po sebi, a srećom košta svega 2000 kn. Nadamo se. Nadamo se i kojoj pametnijoj ideji "Savjeta mladih".

grissom
Ukupno postova: 266
Post Postano: 05.10.2010. 16:36 

Šaka na oko.
Ne treba se čuditi mladima - mogli su samo vidjeti od starijih - koji su od Grada napravili cirkus.

Očekujem gradnju staklene poslovne zgrade u Tvrđi, recimo na mjestu spomenika kugi, za potrebe gradske uprave.
Ima mjesta, kuge valjda više nema, pa nam ne treba glupi spomenik.
Ovi u poglavarstvu su dobra zamjena.

Razlika se neće ni primijetiti.

magistar01
Ukupno postova: 35
Post Postano: 05.10.2010. 16:46 
Naslov:  

Kugla

Ukupno postova: 467
Post Postano: 05.10.2010. 17:00 
Naslov:  

Ciganija totalna! Umjesto da su prelakirali klupe i zaštitili ih od propadanja ovako nešto naprave. Jaoooj. Al neka, mogu tamo sad snimiti onu novu himnu Osijeka "Kad me netko pita odakle si baja..." I ja se često pitam odakle sam..

Skoči u forum: