| Autor |
Poruka |
|
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol:  Muško
|
Ne vjerujem da ću ići na Sennu M,al' glupo mi je čitat da će na to ići publika koja je bile na Ivanu Hrvatska. Nas 50-ak koji smo bili na njegovom koncertu ga sigurno ne smatramo idijotom,a i prilično sam siguran da Senna M za razliku od Ivana neće lokati s nama do 4 ujutro uz zvuke panka u Carpe Diemu... |
|
|
|
|
|
 |
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
Ne vjerujem da ću ići na Sennu M,al' glupo mi je čitat da će na to ići publika koja je bile na Ivanu Hrvatska. Nas 50-ak koji smo bili na njegovom koncertu ga sigurno ne smatramo idijotom,a i prilično sam siguran da Senna M za razliku od Ivana neće lokati s nama do 4 ujutro uz zvuke panka u Carpe Diemu...
|
pa vjerovatno neće jer je 20 godina stariji od Ivana Hrvatska, ali će ići sigurno takva ekipa, kao što nitko nije na tu svirku išao da uživa u glazbi nego zbog zajebancije, tako će i na ovu..
što se tiče toga jel ga se smatra idiotom i jel pravi idiota od sebe, pa dovoljno je pogledati bilo koji video sa youtubea za zaključiti jel idiot ili nije xD |
|
|
|
|
|
 |
|
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol:  Muško
|
da pravi idiota od sebe-pravi, al' lik se zapravo samo dobro zajebava. |
|
|
|
|
|
 |
|
krepelica
Ukupno postova: 1 Lokacija: osijek pa do rijeka. Spol:  Muško
|
bili smo u rijeci prije mjesec dana kad je bio, i isplati se svake kune koju nazicas za upad.
sam cu rec da mislim da u 5 godina putovanja po koncertima i festivalima nisam naiso na euforiju ko njegovoj "svirci". usprkos tome so ima 7 pjesama, dovoljno je za haos. |
|
|
|
|
|
 |
|
dokki Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
omg...senna m weeeeeeee :-*  |
|
|
|
|
|
 |
|
badman Ukupno postova: 115 Spol:  Muško
|
napokon!  |
|
|
|
|
|
 |
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Čekam taj koncert cijeli svoj život xD
Joj de... |
|
|
|
|
|
 |
|
TheColossus Ukupno postova: 13 Spol:  Muško
|
Kad uopće to počinje? U 22 kad i happy hour ili? |
|
|
|
|
|
 |
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol:  Nebitno
|
evo me upravo iz tufne..prvi i zadnji put da sam bio tamo i dao neke novce tim lopovima.do 1 ujutro nije bilo nikakvog nastupa gdje sam nakraju i odustao od čekanja i odišao kući.30kN BEZVEZE BAČENO..do 1 ujutro dokle sam bio nije apsolutno ništa bilo...a jedno malo pivo naplaćuju 20 jebenih kuna!?
prvi i zadnji put da sam bio u tufni...za mene mrtvo područije.
pozz |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
 |
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Welcome to the club!  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
 |
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
isao iz teatra oko 2 i 20, čisto da vidim kako je, prolazimo, svira neka elektronika, a čuješ iznutra neki glas na mikrofon :
"samo se još malo strpite, uskoro će nam se pridružiti legendarni SENNA M" |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
 |
|
Stella1989
|
|
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
 |
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
Jel tko dočekao Sennu M? ...Kako je bilo? ...kad je počeo? ...Koliko je pjesama otpjevao?  |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
 |
|
Stella1989
|
Što nisi bio da ga poslikaš ako/kad se pojavi? Hehe  Nije ni tebe baš oduševila vijest da opet stupa na scenu, pa ti se nije dalo ići?  |
|
|
|
|
 |
 |
|
|