U petak 2. travnja 2010. na stage dolazi kralj disko scene Senna M koji će uz pomoć dviju plesačica vratiti vrijeme 15 godina unazad i partijati kao da je '95-a. Ulaznice u pretprodaji 20 kn, a na dan koncerta 30 kn. Happy hour: 22:00 - 00:00.
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
ček ne kontam, jel to kao super il kao šprd, stvarno ne kontam. senna M će uz pomoć 2 15godišnje plesačice ... ne ne ne uz pomoć 2 plesačice vratiti ..... pa preloše. jebote slomit će kuk. nek se ostavi ćorava posla i ode ranit golubove u park. a i onaj ko ga dovodi il je umni bolesnik ili nema veze sa stvarnošću, a možda i oboje, a možd je i u šumi.
kad si bila ti beba malena zvali su te svi ... de odjebi odavde i ne vraćaj se više ne trebaš nam
Ja već mjesec dana otkad sam vidjela plakat na Tufni planiram ići
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
Monstrum je napisao/la:
ček ne kontam, jel to kao super il kao šprd, stvarno ne kontam. senna M će uz pomoć 2 15godišnje plesačice ... ne ne ne uz pomoć 2 plesačice vratiti ..... pa preloše. jebote slomit će kuk. nek se ostavi ćorava posla i ode ranit golubove u park. a i onaj ko ga dovodi il je umni bolesnik ili nema veze sa stvarnošću, a možda i oboje, a možd je i u šumi.
kad si bila ti beba malena zvali su te svi ... de odjebi odavde i ne vraćaj se više ne trebaš nam
Ne razumiješ ti to Mladene... Bitno da se mladi zabavljaju...
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow!
Monstrum je napisao/la :
o bože dragi.. na ovaj koncert će ići publika kakva je išla na Ivana Hrvatska, zajebanti.. s tim da ovo ipak ima neke kvalitete za razliku od onog idiota koji ni pričati ne zna.. slomit će kuk??? pa kako ga ne slome silni bendovi iz 80ih godina što dolaze u osijek.
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
Monstrum je napisao/la :
ugodan provod ti onda želim alternativni zajebante
neću ići na to, ali sam morao reagirati na onakav poluograničeni post i izjavu da je organizator duševni bolesnik ili ne znam što si napisao, ne da mi se gledati sada..