Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



JugoIstok 24-7 Foto Maraton Osijek - virtualna izložba na portalu Osijek031.com

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.01.2010. 15:08 
Naslov:  JugoIstok 24-7 Foto Maraton Osijek - virtualna izložba na portalu Osijek031.com
13.03.2010. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[14.03.2010.] Deset fotografija, nastalih u razdoblju od 24 sata, istovremeno u sedam gradova – i virtualna izložba je otvorena!

Sinoć, 13. ožujka 2010. u 19 sati, u Galeriji Waldinger na prezentiran je projekt JugoIstok 24-7 Foto Maraton!

eIzložbu radova pogledajte ekskluzivno na portalu Osijek031.com:

Galerija 031 > eIzložba:
SouthEast 24-7 Osijek

[Foto maraton, 10 kategorija fotografija, 14-15.02.2010. ]

Od 13. na 14. ožujka 2010. projekt JugoIstok 24-7 pozvao je na 24-satni foto maraton. Deset pojmova trebalo je, u razdoblju od 24 sata, pretvoriti u deset fotografija. Istovremeno s Osječanima, sudjelovali su amaterski i profesionalni fotografi iz šest gradova srednje i južne Europe, svi u potrazi za motivima. Usprkos vjetru i snijegu, sudionici su do Valentinova, termina predaje, uručili kreativne i izuzetno interesantne fotografije uz deset zadanih im pojmova. Zadani pojmovi glase: Kuća iz snova; Oprez!; Utopija; Država, grad, selo; Tempo; Otvoreno; Red; Veza; „Njemačko“ i Made in Croatia.

Na kraju foto maratona, radove su poslala 23 pojedinca i tima:
Skriveno: 
001 Mario Reljan
003 Vladimir Živković
005 Domagoj Sajter
006 Miroslav Čavić
007 Andrija Ljubičić
010 Ana Dokoza, Dino Hađikan, Vedrana Vujnovac
011 Darko Jovanović i Gordana Šamšalović
012 Nikola Carević i Mirta Ljulj
013 Sebastian Dumančić
014 Denis Fekete, Maja Katušić
015 Marina Dragaš
017 Anita Mamuzić i Viktorija Hefer
020 Boris Kozjak
023 Ante Delač
024 Davor Pleša, Marko Knezović
026 Jasenko Drinić
027 Goran Kolačko
031 Tihana Nikolić
033 Antonio Predrevac
034 Toni Božičević
036 Maja Frencl i Jelena Pehar
037 Ana Brođanac, Dragana Čubra, Nera Marjanović, Jelena Strainić i Dorotea Vodenski
038 Lucija Brebek, Tea Omerbašić


Pobjednici i pobjednički radovi po kategorijama:


Radovi od kojih će biti izrađene razglednice:
Skriveno: 
JugoIstok 24-7 Osijek (razglednice)

01 kuća iz snova Nikola Carević, Mirta Ljulj
02 Oprez! Denis Fekete, Maja Katušić
03 Utopija Ante Delač
04 Država, Grad, Selo Mario Reljan
05 tempo Boris Kozjak
06 otvoreno Marko Knezević, Davor Pleša
07 red Boris Kozjak
08 veza Nikola Carević, Mirta Ljulj
09 „njemačko“ Ante Delač
10 Made in Croatia Ana Brodanac, Dragana Cubra, Nera Majanović, Jelena Strainić, Dorotea Vodenski


Fotografije s jučerašnje prezentacije projekta u Galeriji Waldinger:






Foto: Davor Pleša

eIzložbu radova pogledajte ekskluzivno na portalu Osijek031.com:

Galerija 031 > eIzložba:
SouthEast 24-7 Osijek

[Foto maraton, 10 kategorija fotografija, 14-15.02.2010. ]


[11.03.2010.] Deset fotografija, nastalih u razdoblju od 24 sata, istovremeno u sedam gradova – napokon je stiglo!

U subotu 13. ožujka 2010. u 19 sati pozivamo Vas u Gradske Galerije Osijek - Galerija Waldinger na prezentaciju projekta JugoIstok 24-7 Foto Maraton!

Od 13. na 14. ožujka 2010. projekt JugoIstok 24-7 pozvao je na 24-satni foto maraton. Deset pojmova trebalo je, u razdoblju od 24 sata, pretvoriti u deset fotografija. Istovremeno s Osječanima, sudjelovali su amaterski i profesionalni fotografi iz šest gradova srednje i južne Europe, svi u potrazi za motivima. Usprkos vjetru i snijegu, sudionici su do Valentinova, termina predaje, uručili kreativne i izuzetno interesantne fotografije uz deset zadanih im pojmova. Zadani pojmovi glase: Kuća iz snova; Oprez!; Utopija; Država, grad, selo; Tempo; Otvoreno; Red; Veza; „Njemačko“ i Made in Croatia.

Foto Maraton se istovremeno održavao u sedam južnoeuropskih gradova: Banja Luci (Bosna i Hercegovina), Hermanstadtu (Rumunjska), Osijeku (Hrvatska), Pečuhu (Mađarska), Prištini (Kosovo), Ruseu (Bugarska) i Skopju (Makedonija).

Lokalni žiri, koji čine fotografi Marin i Domagoj Topić (profesionalno fotografi), Damir Macanić (direktor Turističke zajednice grada Osijeka) i Bettina Lehmann (Robert Bosch kulturni menadžer u Gradskim Galerijama Osijek), od svih zaprimljenih osječkih fotografija izabrao je najzanimljivije uz svaki pojam. Najboljih deset tiskano je kao set razglednica, koji će biti predstavljen 13. ožujka u 19 sati u Galeriji Waldinger. Osim toga, deset će najzanimljivijih serija fotografija biti izloženo. Sve predane fotografije možete pogledati na Osijek031.com (uskoro!) ili u Glasu Slavonije!

Međunarodne pobjedničke fotografije bit će prikazane 2. travnja 2010., na velikoj završnoj izložbi, u mađarskom gradu Pečuhu, koji je ove godine europska prijestolnica kulture. Uz to, ekipa projekta JugoIstok 24-7 vodi pobjednika osječkog dijela natjecanja u Pečuh, gdje će se predstaviti sa svojim fotografijama!

JugoIstok 24-7 je zajednički kulturni projekt Robert Bosch kulturnih menadžera u srednjoj i južnoj Europi. Podršku dobiva od zaklade Robert Bosch, Goethe Instituta i lokalnih partnera. Projekt se u Osijeku održava u sklopu kooperacije s Turističkom zajednicom grada Osijeka, Fotoart d.o.o. i Gradskih galerija Osijek; te uz medijske pokrovitelje Osijek031.com i Glas Slavonije.

Informacije o projektu
Skriveno: 
JugIstok 24-7 spaja aktivan sukob s vlastitim gradom i poziv na novo fotografsko viđenje s uzbuđenjem sudjelovanja na međunarodnom, simultanom događaju u jednom dinamičnom, suradničkom i originalnom projektu.

Već nekoliko godina diskurs o urbanom prostoru iz sociološkog pogleda, u mnogim zemljama, širom svijeta, postao je veoma aktualan. Postavljaju se pitanja o tome, što jedan grad čini gradom i koja je uloga njegovih stanovnika. Svako mjesto ima svoje posebnosti i zaštitni znak. No, stanovnicima su te posebnosti, često, nešto sasvim drugo, nego one iz službenih prezentacija. Što čini grad, u kojem ja živim, mojim gradom? Što se može ovdje naći, a da je karakteristično za zemlju i regiju u kojoj živim? Je li urban ili seoski, relativno brz ili usporen, zelen ili siv?

JugoIstok 24-7 daje stanovnicima grada Osijeka prostor za izražavanje vlastitog stajališta i osobnog pogleda. Potpuno osobno i međunarodno.

Sličnosti i razlike svjetova i shvaćanja sudionika iz sedam južnoeuropskih gradova trebaju se odražavati u fotografijama. JugoIstok 24-7 prikazuje kako ljudi u različitim državama na različite načine povezuju određene pojmove sa svojim rodnim gradom.

Bitan sastavni dio je osjećaj zajedništva, koji nastaje zbog istodobnosti fotomaratona na potpuno različitim mjestima jugoistočne Europe. Daleko od tipičnih turističkih puteva i prikaza jednog grada omogućuje se takav umjetničko-dokumentaristički pristup, koji izbjegava stereotipnu ilustraciju nacionalnih simbola i razigrano otvara vlastiti grad.

Više informacija na: http://www.osijek.south-east.info

Partneri:
International Elias Canetti Society, Ruse/ Bugarska
Lenau Haus Pécs, Pečuh, Mađarska
NGO Kontrapunkt/ Cultural Center Tocka, Skopje/Makedonija
Protok – Center for Visual Communication, Banja Luka/ Bosna i Hercegovina
Qendra Multimedia Center, Priština/ Kosovo
Deutsches Kulturzentrum Hermannstadt/ Rumunjska
Turistička Zajednica Osijek
Fotoart d.o.o.



[19.02.2010.] Od totalnih promašaja do vrhunskih fotografija

Prvom međunarodnom fotomaratonu, koji je u istom cilju ujedinio sedam gradova jugoistočne Europe (Banja Luka/BiH, Osijek/HR, Pečuh/H, Priština/KS, Ruse/BG, Sibiu/RO i Skopje/MK) odazvalo se stotinjak osječkih zaljubljenika u fotografiju.

Kao i ostali sudionici maratona pod nazivom JugoIstok 24-7, imali su relativno jednostavan, ali kreativan zadatak: u 24 sata snimiti deset fotografija na isto toliko zadanih tema/pojmova (kuća iz snova, oprez, utopija, država/grad/selo, tempo, otvoreno, red, veza, njemačko i made in Croatia). Rezultati su bili prilično zanimljivi i neujednačeni, ističe Domagoj Topić, osječki fotograf, koji je zajedno s ocem Marinom Topićem, Damirom Macanićem (predsjednikom Turističke zajednice Osijek) te Bettinom Lehmann (povjesničarkom umjetnosti i kulturnom menadžericom Zaklade Robert Bosch) imao prilično težak zadatak odabrati deset najboljih. Od prvobitnih stotinjak sudionika, do kraja maratona ostalo ih je samo dvadesetak pa je u konačnici broj fotografija koje je stručni žiri dobio na uvid bio 200-tinjak. Prigodom jučerašnjeg žiriranja radovi su bili pod brojevima pa žiri nije znao tko se krije iza kojeg rada.

Već letimičan pogleda na pristigle radove otkrio je da među sudionicima ima i vještijih i iskusnijih, ali i početnika. No kriteriji za odabir najboljih za sve su bili isti, kaže Domagoj Topić. Za dobru fotografiju bitno je mnogo toga, no sve moraju biti oštre i tonski korektne. Ne manje bitni su kompozicija, opći dojam, dopadljivost, pojašnjava Domagoj, istaknuvši kako žiriranju posebnu težinu daje činjenica da odabrani rad treba zadovoljiti više kriterija. S obzirom na zadanost, fotografija mora i najbolje pričati priču koja se traži.

Neki su Osijek vidjeli manje ili više sivim, manje ili više zanimljivim, no svakako su otkrili neke nove vedute i nove poglede na grad, kaže Domagoj, kojega je ideja fotomaratona prilično oduševila. Sve je veći broj amatera koji se laćaju fotoaparata pa je ovo još jedna lijepa prigoda da i oni pokažu grad kakvim ga vide. Popis tema/pojmova koje su na svoj način vizualizirali sudionici su dobili u subotu u 11 sati, a svojih deset fotografija predali su u isto vrijeme sljedeći dan.

- Bilo je i onih koji su totalno promašili zadatak, ali i onih koji su to uistinu vrhunski odradili sa zanimljivim pogledima na zadatak, zadovoljan je Macanić upravo tom činjenicom da su se zadatku odazvali različiti profili ljudi. Neujednačenost fotografija izbor najboljih učinila težim. Biti članom žirija prilično je nezahvalno, posebice u ovakvim natječajima jer radu nedostaje kontekst, kaže Macanić, koji se nada da će osječki radovi dobro proći na izložbi u Pečuhu.

Najbolji idu u Pečuh

Tri najbolja rada idu na sljedeću, međunarodnu razinu u Pečuh, gdje će novi ocjenjivački sud od svih pristiglih 70 (po deset iz svakog od gradova) odabrati najbolje. Deset će osječkih biti izloženo u Galeriji Waldinger, a desetak će poslužiti kao motivi na razglednicama, istaknuo je Damir Macanić, koji je pri žiriranju ipak konačni sud prepustio vještijima i iskusnijima - Marinu i Domagoju, iako se i sam pomalo bavi fotografijom. No svatko je dao svoje mišljenje, a upravo ta različitost žirija dala je i različitost u pristupu i najobjektivniju odluku.

Tekst: Narcisa Bošnjak/Glas-Slavonije.hr

[29.01.2010.]
JugoIstok 24-7 Foto Maraton znači deset fotografija zadanih pojmova, u sedam gradova, u 24 sata.

Što čini grad, u kojem ja živim, mojim gradom? Što se može ovdje naći, a da je karakteristično za zemlju i regiju u kojoj živim? Je li urban ili seoski, relativno brz ili usporen, zelen ili siv?

13. i 14. veljače 2010. (subota i nedjelja) – od 11 sati do 11 sati sljedećeg dana – JugoIstok 24-7 Foto Maraton vas poziva na foto maraton kroz Osijek. Za sudjelovanje su vam potrebni samo oštar pogled, 24 sata slobodnog vremena i digitalna kamera.

U 11 sati u subotu 13. veljače sudionici će primiti popis s deset pojmova. Time se označava početak – u sedam gradova istodobno: Banja Luka/ BiH, Osijek/ HR, Pečuh/ H, Priština/ KS, Ruse/ BG, Sibiu/ RO i Skopje/ MK. Svaki fotograf ima točno 24 sata vremena kako bi tih deset pojmova pretvorio u deset fotografija o svome gradu.

Najbolje fotografije osječkih natjecatelja će biti objavljene na portalu Osijek031.com i prikazane na izložbi u ožujku. Pobjedničke fotografije za svaki od tih deset pojmova će biti tiskane kao razglednice. Najzanimljivije, najkritičnije i najsmješnije fotografije uz svaki pojam iz Osijeka se šalju dalje, na međunarodno natjecanje, gdje se iz svih sedam gradova za svaki pojam bira pobjednička fotografija. Osim toga pobjedničke slike biti će izložene u velikoj završnoj izložbi 2. travnja 2010. u mađarskom Pečuhu u sklopu „Europski glavni grad kulture Pečuh 2010“. Autori deset najboljih slika bit će pozvani na otvorenje izložbe.

Sudjelovati mogu pojedinci ili timovi, profesionalci ili amateri. Prijaviti se može svako do 11. veljače na http://osijek.south-east.info.

JugoIstok 24-7 se održava u sklopu kooperacije s Galerijom Waldinger, Foto Art d.o.o., uz podršku Zaklade Robert Bosch i Turističke zajednice Osijek. Medijski pokrovitelj je Osijek031.com.



Podaci o projektu

JugoIstok 24-7 Foto Maraton spaja aktivan sukob sa vlastitim gradom i poziv na novo fotografsko viđenje sa uzbuđenjem sudjelovanja na međunarodnom, simultanom događaju u jednom dinamičnom, suradničkom i originalnom projektu.

Već nekoliko godina diskurs o urbanom prostoru iz sociološkog pogleda u mnogim zemljama širom svijeta postao je veoma aktualan. Postavljaju se pitanja o tome, što čini jedan grad i koja je uloga njegovih stanovnika. Svako mjesto ima svoje posebnosti i zaštitni znak. No, stanovnicima su to često drugi, nego u službenom predstavljanju.

JugoIstok 24-7 daje stanovnicima grada Osijeka prostor za izražavanje vlastitog stajališta i osobnog pogleda. Potpuno osobno i međunarodno.

Sličnosti i razlike svjetova u kojima žive i percepcija sudionika iz sedam jugoistočnih europskih gradova se trebaju odražavati u slikama. JugoIstok 24-7 prikazuje kako ljudi u različitim državama na različite načine asociraju pojmove sa svojim rodnim gradom. Bitan sastavni dio je osjećaj zajedništva, koji nastaje zbog istodobnosti foto maratona u potpuno različitim kutovima jugoistočne Europe. Daleko od tipičnih turističkih puteva i prikaza jednog grada omogućuje se takav umjetničko-dokumentaristički pristup, koji izbjegava stereotipnu ilustraciju nacionalnih simbola i razigrano otvara vlastiti grad.

Od svih primljenih fotografija izabrati će se najbolje serije, koje će, sredinom ožujka, biti prikazane na izložbi. Osječki žiri se sastoji od Marina Topića (fotograf), Damira Macanića (direktor Turističke Zajednice Osijek) i Bettine Lehmann (povjesničarka umjetnosti i kulturna menadžerica Zaklade Robert Bosch).

Više informacije na www.south-east.info/24-7


Zadnja promjena: Redakcija 031; 11.03.2010. 20:11; ukupno mijenjano 5 put/a.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Zeljka
Offline
Ukupno postova: 25
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.01.2010. 16:33 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svaka čast na ideji!! Jako zanimljivo!!! osijek031.com smile
Prijavila bih iz zabave se al ipak nisam profesionalac pa bolje to prepustiti učenijima na tom polju... ali mislim da će biti originalnih ideja jer je osijek pun originalnih ljudi

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
GP-ZG
Offline
Ukupno postova: 1
Lokacija: Zagreb
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.02.2010. 11:26 
Naslov:  Re: JugoIstok 24-7 Foto Maraton Osijek
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Uz žaljenje što se Maraton ne može "odraditi" i ovdje, u Zagrebu, htio bih uvjeriti Željku da neopravdano "bježi iz igre" - vlastito iskustvo govori mi da takva lagana doza neočekivanih zadataka itekako razgrće paučinu kojom se (kao...) "amateri" skrivaju u okvirima rutinirano otužnih obiteljskih fotki "na istu felu"...

Savjet: Pristupiti punim žarom i odigrati! Nećete požaliti.
_

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Jedan_iz_mase
Offline
Avatar

Ukupno postova: 173
Lokacija: Tu negdje, u masi
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.02.2010. 11:08 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nigdje ne piše gdje će i kada će se dati "popis s deset pojmova"?!?
Gdje doći, kada se pojaviti, kome se obratiti (nakon što sam se prijavio) ?!?

_________________
______________________________________________________________
Tuđi uspjeh nije tvoj neuspjeh (netko je rekao, a ja pametno prepisao)
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
saba
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1320
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 05.02.2010. 15:24 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

također nigdje nepiše kolko se mora coltati da bi se sudjelovalo u tome.... čisto nevjerujem da je put i ostalo za dž

_________________
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leteci mungos
Offline
Avatar

Ukupno postova: 6728
Lokacija: Priory of Semen
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.02.2010. 9:38 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jedan_iz_mase je napisao/la: › Nigdje ne piše gdje će i kada će se dati "popis s deset pojmova"?!?
Gdje doći, kada se pojaviti, kome se obratiti (nakon što sam se prijavio) ?!?
Popis ces dobiti vjerojatno na mail 13.02.

saba je napisao/la: › također nigdje nepiše kolko se mora coltati da bi se sudjelovalo u tome.... čisto nevjerujem da je put i ostalo za dž
Koliko kuzim, dzaba je prijava i sudjelovanje. Zadaci ce se odnositi na Osijek, odnosno, za grad za koji si se prijavio, dakle, neces ti putovati nigdje [osim mozda u Pecuh]. ;-)

_________________
Omnium gadgetum mecum porto!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
caillou
Offline
Ukupno postova: 3
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.02.2010. 10:42 
Naslov:  Re: JugoIstok 24-7 Foto Maraton Osijek
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svi koji pošalju prijave do 11. veljače, primiti će e-mail s informacijama gdje Fotomaraton započinje. Zadane pojmove natjecatelji će dobiti u 11 sati 13. veljače osobno u uredu Turističke Zajednice (Županjska 2, kontakt osobe: Ivana i Bettina) ili u slučaju nemogučnosti dolaska e-mailom. Prijava i sudjelovanje je potpuno besplatno. Putni troškovi nagrađenih autora u cijelosti pokriva organizator!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
lancelott
Offline
Ukupno postova: 158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.02.2010. 13:38 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ODLIČNA STVAR!
osijek031.com smile

Nisam shvatio iz teksta ima li neki valjan razlog zašto se ovakva stvar organizira zimi, koja ograničava mogućnosti fotografiranja...pa me zanima postoji li mogućnost ranojesenje akcije ovoga tipa?1?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
saba
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1320
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.02.2010. 14:42 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

svako godišnje doba ima svoje prednosti pa tako i zima Smile

_________________
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
caillou
Offline
Ukupno postova: 3
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.02.2010. 18:55 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pošto se foto maraton održava istovremeno u sedam gradova, morao se naći jedan zajednički termin koji svima odgovara. Pri ovakvim temperaturama maraton predstavlja dodatni izazov Smile
Moguće je, da će se nešto slično ponoviti pri ljepšem vremenu!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
ante_os
Offline
Avatar

Ukupno postova: 42
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.02.2010. 12:28 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

kada će se znati čije serije su odabrane za izložbu i koja je pobjednička?

_________________
http://ante-os.blogspot.com/
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
davor
Offline
Ukupno postova: 12
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.02.2010. 10:39 
Naslov:  Re: JugoIstok 24-7 Foto Maraton Osijek - od totalnih promašaja do vrhunskih fotografija
Citirajte i odgovorite[Vrh] 



U letku kaze "Sve serije će biti objavljene na portalu osijek031.com i na south-east.info/24-7." Evo, gotovo i ziriranje, a nema ni fotki, ni rezultata Rolling Eyes

Redakcija 031 je napisao/la (Pogledaj post): › Tri najbolja rada idu na sljedeću, međunarodnu razinu u Pečuh, gdje će novi ocjenjivački sud od svih pristiglih 70 (po deset iz svakog od gradova) odabrati najbolje.

Question

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leon
Offline
Admin
Avatar

Ukupno postova: 4121
Lokacija: space
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.02.2010. 10:49 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

davor je napisao/la: ›

U letku kaze "Sve serije će biti objavljene na portalu osijek031.com i na south-east.info/24-7." Evo, gotovo i ziriranje, a nema ni fotki, ni rezultata Rolling Eyes


Tje da bude... ;-)

_________________
--
Leon Linde
portal Osijek031.com
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
ante_os
Offline
Avatar

Ukupno postova: 42
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.02.2010. 15:09 
Naslov:  Re: JugoIstok 24-7 Foto Maraton Osijek - od totalnih promašaja do vrhunskih fotografija
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Redakcija 031 je napisao/la (Pogledaj post): ›
Tri najbolja radaidu na sljedeću, međunarodnu razinu u Pečuh, gdje će novi ocjenjivački sud od svih pristiglih 70 (po deset iz svakog od gradova) odabrati najbolje.

kako se šalju 3 najbolja rada? Question 3 najbolja rada mogu biti od 3 različite osobe...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Ljubica
Offline
Ukupno postova: 2
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.03.2010. 11:08 
Naslov:  Re: JugoIstok 24-7 Foto Maraton Osijek - Izložba i prezentacija u Galeriji Waldinger
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

od koliko do koliko godina se može sudjelovati??

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: