Autor |
Poruka |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol:  Žensko
|
Haha, svi mu se na kćer popaLiLi xD xD taman dođoh s drugog foruma, tamo jedan Lik isto to napisao
Nego.. faLa Bogu, ne moram se seLit iz države  |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
 |
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol:  Muško
|
Haha, svi mu se na kćer popaLiLi xD xD taman dođoh s drugog foruma, tamo jedan Lik isto to napisao
Nego.. faLa Bogu, ne moram se seLit iz države
|
za moj mladi um je ona najugodnije iznenađenje ovogodinšnjih izbora  |
|
|
|
|
 |
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol:  Muško

|
Ja tražim bezuspješno sliku kćerke  |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Et, pobijedio je Jospiović...prema očekivanjima većine (s ovog foruma), hehe. Ajde de, iako nisam glasala za njega, moram priznati da on sve to lijepo govori, a što će, kako će i da li će nešto napraviti, vidjet ćemo, samo se nadam da će biti dobro za sve nas! I dok sam slušala njegov govor nakon službenih rezultata, nisam mogla, a da ne primjetim da zvuči kao da čita iz mog praktikuma s Ekonomskog faxa iz predmeta Ekonomika narodnog gospodarstva...u biti kao da je pročitao ekonomske ciljeve, ciljeve razvoja i još dosta takvih stvari...
Ali eto, što je tu je i samo se nadam da će nešto od tih pročitanih ciljeva nešto i postići, ali za dobrobit hrvatskog naroda i da oni koji su glasali za njega da neće požaliti...
I btw, ni on ni Bandinjo nisu mi se sviđali, ali eto. Hoću samo reći da je izbor kandidata u 2. krugu bio stvarno loš, praktički da se nisi realno mogao opredjeliti za svog nekog favorita. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
|
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
eto drago mi je da si uspjela promijenit imišljenje u čitavih pola sata. josipović je od komunjare i srbina postao onaj koji lijepo govori. žena od principa nema šta
russell ko im kriv što je bandićeva ćerka u jajima  |
|
|
 |
fukalot Ukupno postova: 27 Spol:  Muško

|
ne trebaš ti mene učit hrvatski.Ja znam hrvatski jezik vjerojatno bolje od tebe.dečki iz zagreba nisu bili nigdje kad je trebalo.nemože to tako,mi bi vama i život dali a vi nama nebi ništa.naša žrtva vrijedi puno više od tog toliko spominjanog mizernog poreza.nisi bila ugrožena pa neznaš. |
|
|
|
|
 |

|
IMam isti kao i to.svoje pravo da biram svog predsjednika.druga je stvar što ja imam pravo glasovati u dvije države,a ti nemaš.baš šteta za tebe.sranje u Bosni uvelike je posljedica politike predsjednika Tuđmana kojeg si ti ili tvoji roditelji birali.Jesmo li se za vrijeme rata dijelili na one Hrvate iz Bosne ili ove iz Hrvatske?nismo i ne trebamo. |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
To je to...Bravo Tonka!!  On priča iliti čita ono što ljudi žele čuti, a sad na njemu je hoće li iznevjerit one koji su za njega toliko glasali ili će nešto od tih ekonomskih ciljeva i ostvariti (ali pozitivno za Hrvate), možemo čekati i vidjeti što će biti. I kao što sam već napisala, taj svoj govor kao da je prepisao iz mog praktikuma s Ekonomskog...ciljeve razvoja, obrazovanja, bla bla... |
Zadnja promjena: Stella1989; 11.01.2010. 1:24; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
e a da pripojimo bosnu i ercegovinu hrvatskoj. ja mislim da bi to bilo najbolje. lijepo pripojimo bosnu i sve bude hrvatska i onda imamo jednu valutu i jedan porez, jednu policiju, jednog predsjednika i premijera, jednu vladu. šta misliš o tome ? jel može tako ? i nema bježanja ratnih zločinaca i kojekakvih kriminalaca vamo tamo. svi živimo u jednoj državi i plaćamo svi sve isto pa lijepo glasamo. kruh te uzađe 7kn, cigarete 18kn a plaća ti je 2500kn i za sve moraš dat 23% više. |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
moraš to i njihovoj valuti, to ti je inače 630 marka  |
|
|
|
|
 |

|
ne glasaju Hrvati iz BiH za HDZ.Glasaju za koga hoće.a to što se tvoje budućnosti tiče,nećeš je imat ne budeš li znao svoju prošlost. |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
e ne volimo vas, kad ćete to skontat 80% države vas nevoli, jasno ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
moraš to i njihovoj valuti, to ti je inače 630 marka
|
e al nema maraka više. sve će bit kuna. pa kad se lijepo naplati MMf jednom od ovih dana pa nas opali inflacija pa kad za tih 2500kn ili 600+ mereke moš kupt GO KURAC DA SI GA U DUPE STRPAŠ !!!! |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
ne glasaju Hrvati iz BiH za HDZ.Glasaju za koga hoće.a to što se tvoje budućnosti tiče,nećeš je imat ne budeš li znao svoju prošlost.
|
u pravu si. vi ste totalno osviješteno biračko tijelo. zato je bandić u bih dobio 93%
a u hrvatskoj je pobijedio u jednoj županiji  |
|
|
 |
 |
|