Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Predsjednički izbori 2009/2010. [drugi krug]: Službeni nepotpuni rezultati izbora

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Mother Earth

Ukupno postova: 675
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 11.01.2010. 1:00 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Haha, svi mu se na kćer popaLiLi xD xD taman dođoh s drugog foruma, tamo jedan Lik isto to napisao Very Happy

Nego.. faLa Bogu, ne moram se seLit iz države Smile

Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
russell

Ukupno postova: 317
Spol: Muško Muško
Post Postano: 11.01.2010. 1:02 
Naslov:  

Mother Earth je napisao/la :
Haha, svi mu se na kćer popaLiLi xD xD taman dođoh s drugog foruma, tamo jedan Lik isto to napisao Very Happy

Nego.. faLa Bogu, ne moram se seLit iz države Smile

za moj mladi um je ona najugodnije iznenađenje ovogodinšnjih izbora Laughing

Dylan

Ukupno postova: 818
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 11.01.2010. 1:03 
Naslov:  

Ja tražim bezuspješno sliku kćerke Very Happy

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Post Postano: 11.01.2010. 1:07 
Naslov:  

Et, pobijedio je Jospiović...prema očekivanjima većine (s ovog foruma), hehe. Ajde de, iako nisam glasala za njega, moram priznati da on sve to lijepo govori, a što će, kako će i da li će nešto napraviti, vidjet ćemo, samo se nadam da će biti dobro za sve nas! I dok sam slušala njegov govor nakon službenih rezultata, nisam mogla, a da ne primjetim da zvuči kao da čita iz mog praktikuma s Ekonomskog faxa iz predmeta Ekonomika narodnog gospodarstva...u biti kao da je pročitao ekonomske ciljeve, ciljeve razvoja i još dosta takvih stvari...

Ali eto, što je tu je i samo se nadam da će nešto od tih pročitanih ciljeva nešto i postići, ali za dobrobit hrvatskog naroda i da oni koji su glasali za njega da neće požaliti...

I btw, ni on ni Bandinjo nisu mi se sviđali, ali eto. Hoću samo reći da je izbor kandidata u 2. krugu bio stvarno loš, praktički da se nisi realno mogao opredjeliti za svog nekog favorita.

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.01.2010. 1:13 
Naslov:  

Dylan je napisao/la:
Ja tražim bezuspješno sliku kćerke Very Happy

http://www.javno.com/foto.php?id=13&rbr=16277&idrf=739764

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 11.01.2010. 1:16 
Naslov:  

eto drago mi je da si uspjela promijenit imišljenje u čitavih pola sata. josipović je od komunjare i srbina postao onaj koji lijepo govori. žena od principa nema šta

russell ko im kriv što je bandićeva ćerka u jajima Smile

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
fukalot
Ukupno postova: 27
Post Postano: 11.01.2010. 1:16 
Naslov:  

PEGY je napisao/la:
@fukarot, nema ovdje nitko ništa protiv bosanaca,kao niti protiv Srba, ali glasajte tamo gdje plačate poreze. Mi vam možemo izgraditi koju školu,opremiti knjižnicu,poslati učitelja da vas nauči hrvatski... to što inače matična zemlja čini.
I kad čujem da su mi bosanci prvi stali tu na branik-zlo mi jer jer nije bilo tako-tu su prvi došli dečki iz Zagreba. Nekim čudom 90.tih godina največa koncentracija naših bosanaca bila je u Muenchenu.
ne trebaš ti mene učit hrvatski.Ja znam hrvatski jezik vjerojatno bolje od tebe.dečki iz zagreba nisu bili nigdje kad je trebalo.nemože to tako,mi bi vama i život dali a vi nama nebi ništa.naša žrtva vrijedi puno više od tog toliko spominjanog mizernog poreza.nisi bila ugrožena pa neznaš.

fukalot
Post Postano: 11.01.2010. 1:20 
Naslov:  

Someone je napisao/la:
fukalot je napisao/la:
manite se vi Hrvata iz BiH.Nisu vam oni krivi što se luzeri pa mislite da su oni odgovorni za sve probleme koje imate.Svoje frustracije nemojte prebacivat ne nekog drugog,rješavajte ih drukčije.

Dobro, ajde mi odgovori što ti, a i ostali što misle kao ti, imaš od toga da biraš predsjednika drugim ljudima u drugoj državi? Imate sranja u svojoj državi i njima se bavite, a nas ostavite na miru!
IMam isti kao i to.svoje pravo da biram svog predsjednika.druga je stvar što ja imam pravo glasovati u dvije države,a ti nemaš.baš šteta za tebe.sranje u Bosni uvelike je posljedica politike predsjednika Tuđmana kojeg si ti ili tvoji roditelji birali.Jesmo li se za vrijeme rata dijelili na one Hrvate iz Bosne ili ove iz Hrvatske?nismo i ne trebamo.

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Post Postano: 11.01.2010. 1:23 
Naslov:  

tonka_21 je napisao/la:
stela slazem se s tobom,vjerujem da ce se Hrvatska zacrvenjeti..a kod nas ni ne moze nezavisni kandidat pobjediti jer uvijek mora imati ljude iza sebe koji ce ga progurati ali ce i oni imati od toga koristi...naravno ovaj put je to Josipović,koji je uvijek govorio sto narod zeli cuti,diplomata,svaka cast! ima i taticu iza sebe naravno...hehe divne li nase male zemlje,uvijek isto!

To je to...Bravo Tonka!! Wink On priča iliti čita ono što ljudi žele čuti, a sad na njemu je hoće li iznevjerit one koji su za njega toliko glasali ili će nešto od tih ekonomskih ciljeva i ostvariti (ali pozitivno za Hrvate), možemo čekati i vidjeti što će biti. I kao što sam već napisala, taj svoj govor kao da je prepisao iz mog praktikuma s Ekonomskog...ciljeve razvoja, obrazovanja, bla bla...

Zadnja promjena: Stella1989; 11.01.2010. 1:24; ukupno mijenjano 1 put.

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 11.01.2010. 1:25 
Naslov:  

e a da pripojimo bosnu i ercegovinu hrvatskoj. ja mislim da bi to bilo najbolje. lijepo pripojimo bosnu i sve bude hrvatska i onda imamo jednu valutu i jedan porez, jednu policiju, jednog predsjednika i premijera, jednu vladu. šta misliš o tome ? jel može tako ? i nema bježanja ratnih zločinaca i kojekakvih kriminalaca vamo tamo. svi živimo u jednoj državi i plaćamo svi sve isto pa lijepo glasamo. kruh te uzađe 7kn, cigarete 18kn a plaća ti je 2500kn i za sve moraš dat 23% više.

Provokator

Ukupno postova: 1500
Post Postano: 11.01.2010. 1:28 
Naslov:  

Monstrum je napisao/la:
e a da pripojimo bosnu i ercegovinu hrvatskoj. ja mislim da bi to bilo najbolje. lijepo pripojimo bosnu i sve bude hrvatska i onda imamo jednu valutu i jedan porez, jednu policiju, jednog predsjednika i premijera, jednu vladu. šta misliš o tome ? jel može tako ? i nema bježanja ratnih zločinaca i kojekakvih kriminalaca vamo tamo. svi živimo u jednoj državi i plaćamo svi sve isto pa lijepo glasamo. kruh te uzađe 7kn, cigarete 18kn a plaća ti je 2500kn i za sve moraš dat 23% više.

moraš to i njihovoj valuti, to ti je inače 630 marka Very Happy

fukalot
Post Postano: 11.01.2010. 1:29 
Naslov:  

Provokator je napisao/la:
Citat: e kad bi još ja vas smatrao hrvatima to bi bilo dobro

mal mutav post jer mi se nije dalo pojašnjavat, dakle poštovani gospodine iz dijaspore... sry al vi pravo glasa nemožete imat, niti će te ga imat sad kad na slijedećim izborima pobijedi SDP jer je ljudima već pun kurac vašeg HDZ-a, kojeg dižete u nebesa, a pojma nemate šta HDZ radi u Hrvatskoj, al bitno da glas ide HDZ-u, iz nekog štatijaznam razloga.. poštovani gospodine vi ne plaćate harač 23% i ne sudjelujete u mojoj plaći ni 0.0000001%, jer se novac za moju plaću kojom osiguravam svoju egzistenicju odvaja iz poreza koji uredno plaćaju SVI DRŽAVLJANI RH, a ne dijaspora !!! + još to nikad na svojoj koži niste osijetili kako je teško uvest auto iz vana u RH Very Happy

na vašu tezu o braniteljima, bla bla bla, neću pljuvat po braniteljima, ljudima svaka čast, ali ja ne glasam radi nekog djela neke stranke što je ona učinila u prošlosti, ja glasam za bolju budućnost, a nju mi sigurno * ercegovac milan bandić nemože dat. trenutno sam prilično siguran da je preko 80% gradjana RH za ukidanje glasanja dijaspori, bili oni adeze ili ezdepe ili boris mikšić, jer je ljudima takodjer pun kurac vašeg gundjanja iz vana.. a ovih 20% su neki old skul ercegovci, old skul HDZ-ovci ili pak jednostavno mutavci...
ne glasaju Hrvati iz BiH za HDZ.Glasaju za koga hoće.a to što se tvoje budućnosti tiče,nećeš je imat ne budeš li znao svoju prošlost.

Provokator

Ukupno postova: 1500
Post Postano: 11.01.2010. 1:29 
Naslov:  

fukalot je napisao/la:

mal mutav post jer mi se nije dalo pojašnjavat, dakle poštovani gospodine iz dijaspore... sry al vi pravo glasa nemožete imat, niti će te ga imat sad kad na slijedećim izborima pobijedi SDP jer je ljudima već pun kurac vašeg HDZ-a, kojeg dižete u nebesa, a pojma nemate šta HDZ radi u Hrvatskoj, al bitno da glas ide HDZ-u, iz nekog štatijaznam razloga.. poštovani gospodine vi ne plaćate harač 23% i ne sudjelujete u mojoj plaći ni 0.0000001%, jer se novac za moju plaću kojom osiguravam svoju egzistenicju odvaja iz poreza koji uredno plaćaju SVI DRŽAVLJANI RH, a ne dijaspora !!! + još to nikad na svojoj koži niste osijetili kako je teško uvest auto iz vana u RH Very Happy

na vašu tezu o braniteljima, bla bla bla, neću pljuvat po braniteljima, ljudima svaka čast, ali ja ne glasam radi nekog djela neke stranke što je ona učinila u prošlosti, ja glasam za bolju budućnost, a nju mi sigurno * ercegovac milan bandić nemože dat. trenutno sam prilično siguran da je preko 80% gradjana RH za ukidanje glasanja dijaspori, bili oni adeze ili ezdepe ili boris mikšić, jer je ljudima takodjer pun kurac vašeg gundjanja iz vana.. a ovih 20% su neki old skul ercegovci, old skul HDZ-ovci ili pak jednostavno mutavci...
ne glasaju Hrvati iz BiH za HDZ.Glasaju za koga hoće.a to što se tvoje budućnosti tiče,nećeš je imat ne budeš li znao svoju prošlost.

e ne volimo vas, kad ćete to skontat 80% države vas nevoli, jasno ?

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 11.01.2010. 1:30 
Naslov:  

Provokator je napisao/la :
Monstrum je napisao/la:

moraš to i njihovoj valuti, to ti je inače 630 marka Very Happy

e al nema maraka više. sve će bit kuna. pa kad se lijepo naplati MMf jednom od ovih dana pa nas opali inflacija pa kad za tih 2500kn ili 600+ mereke moš kupt GO KURAC DA SI GA U DUPE STRPAŠ !!!!

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 11.01.2010. 1:31 
Naslov:  

fukalot je napisao/la :

u pravu si. vi ste totalno osviješteno biračko tijelo. zato je bandić u bih dobio 93%
a u hrvatskoj je pobijedio u jednoj županiji Wink

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile

Skoči u forum: