Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Galerija Waldinger: prva revija modne kolekcije Panona, nastale u sklopu projekta Ethno-brand

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66068
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.11.2009. 16:34 
Naslov:  Galerija Waldinger: prva revija modne kolekcije Panona, nastale u sklopu projekta Ethno-brand
26.11.2009. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prva revija modne kolekcije Panona, nastale u sklopu projekta Ethno-brand kojega je proteklih 14 mjeseci provodila Udruga za kreativni razvoj Slap, održat će se u prostorima Galerije Waldinger u Tvrđi, u četvrtak 26. studenoga 2009. s početkom u 18:00 sati.

Na reviji će biti predstavljeni modeli koje su posebno za kolekciju Panona osmislile dizajnerice Mira Anić i Andrijana Subotić Pjajčik. Riječ je o ručno izrađenoj modernoj i nosivoj odjeći, inspiriranom tradicionalnim etno motivima – temi koja se proteže čitavim nizom Panona proizvoda. Uz odjeću, bit će predstavljen i ručno izrađeni nakit. Brand Panona obraća se modernim, uspješnim, samosvjesnim i kreativnim ženama, pa smo za reviju umjesto manekenki odabrali upravo takve modele.

Reviju će tako, između ostalih, nositi i najbolja hrvatska veslačica Mirna Rajle Brođanac, glumica osječkog HNK Mira Perić Kraljik, direktorica Osječkih kinematografa Marijana Bošnjak, profesorica Ekonomskog fakulteta u Osijeku Anka Mašek, etno pjevačica Lidija Bajuk, glumica i pjevačica Antonija Šola...

Uz reviju, planirana je i izložba dijela Panona kolekcija Myra, Maya, Mara i Mata, a za glazbeni će dio programa biti zaduženi ženski sastav Druge, te Lidija Bajuk.




-----
O projektu Ethno-brand
Cilj projekta Ethno-brand je pružanje pomoći obrtnicima i udrugama koje se bave izradom rukotvorina, te jačanje turističke ponude Slavonije i Baranje kroz stvaranje jedinstvene robne marke tradicionalnih etno proizvoda i plasmanom te marke na tržište. Projekt Ethno-brand realiziran je u partnerstvu s Regionalnom razvojnom agencijom Slavonije i Baranje i talijanskim partnerom Ecipar Ferrara, a sufinanciran je od strane PHARE INTERREG CBC/INTERREG IIIA fonda Europske komisije. Ukupna je vrijednost projekta 156.000,00 eura.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: