Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Night Bar Pandur - novo mjesto za izlazak u Osijeku - osvrt i galerija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
tranzy

Ukupno postova: 292
Spol: Muško Muško
Post Postano: 07.09.2009. 21:29 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

snowblind je napisao/la:
vidim da od piva spominje se samo tuborg, jel ce bit osječko? i nadam se da ce u programu elektronske glazbe biti obuhvaćeni svi stilovi, odnosno da se nece samo trance il house puštati

Klub ima ekskluzivno partnerstvo sa Carlsbergom, tako da je ponuda piva sljedeća:

- Tuborg (kompletan asortiman u većim i manjim ambalažama)
- Pan
- Carlsberg

+ Guiness i Kilkenny

Što se tiče glazbe, ponavljamo, narodnjačke glazbe (ili buke) u Panduru neće biti. Od elektronskih stilova možete očekivati širok spektar, ovisno o samoj večeri i prigodi.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
dadida
Ukupno postova: 89
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.09.2009. 22:03 
Naslov:  

tranzy je napisao/la:
snowblind je napisao/la:
vidim da od piva spominje se samo tuborg, jel ce bit osječko? i nadam se da ce u programu elektronske glazbe biti obuhvaćeni svi stilovi, odnosno da se nece samo trance il house puštati

Klub ima ekskluzivno partnerstvo sa Carlsbergom, tako da je ponuda piva sljedeća:

- Pan
- Carlsberg

+ Guiness i Kilkenny

Što se tiče glazbe, ponavljamo, narodnjačke glazbe (ili buke) u Panduru neće biti. Od elektronskih stilova možete očekivati širok spektar, ovisno o samoj večeri i prigodi.
tranzy je napisao/la:
snowblind je napisao/la:

- Pan
- Carlsberg

+ Guiness i Kilkenny

Grad sa najstarijom pivovarom u Hrvatskoj a u kafićima nema dotičnog piva.To samo kod nas ima.Nije da ga obožavam ali trebao bi biti u ponudi.

tranzy

Ukupno postova: 292
Post Postano: 07.09.2009. 22:08 
Naslov:  

dadida je napisao/la:
tranzy je napisao/la:
snowblind je napisao/la:

- Pan
- Carlsberg

+ Guiness i Kilkenny

tranzy je napisao/la:
snowblind je napisao/la:

- Pan
- Carlsberg

+ Guiness i Kilkenny

Grad sa najstarijom pivovarom u Hrvatskoj a u kafićima nema dotičnog piva.To samo kod nas ima.Nije da ga obožavam ali trebao bi biti u ponudi.

Nažalost, nije uvijek problem u ugostiteljskim objektima kada se radi o dogovaranju sporazuma sa određenim pivovarama - u ovom slučaju Pivovara Osijek. Vrlo jednostavno, Carlsberg Hrvatska u odnosu na osječku pivovaru je priložio bolju ponudu i na temelju toga je dogovorena suradnja.

snowblind
Ukupno postova: 71
Post Postano: 07.09.2009. 22:48 
Naslov:  

a cijene kolike ce bit?

Ukupno postova: 236
Post Postano: 07.09.2009. 23:55 
Naslov:  

snowblind je napisao/la :

Pa kud baš trance?! Zadnje što je od trance-a bilo u Os je bilo Elyxir ako se ne varam. I to je to.

avantgarde je napisao/la:
Pa ja mislim bas suprotno. Tako mala, intimna mjesta nisu za bas za svakakvu glazbu. Recimo da bi house legao ko budali samar, no ne u ijednom trenutno postojecem obliku koji se siluje po Osijeku. Jer kao sto vec vecina zna, ne smatram to houseom. Wink Recimo da neki drum & bass takodjer ne spada u takav ambijent, isto kao i techno napucavanje.

Mislim da bi ovo mjesto bilo pun pogodak i popunjavanje praznine nastale nestankom kvalitetnog undergrounda. E sad koliko ce se vodstvo kluba moci nositi s tom problematikom i biti dosljedno u odlukama, budemo vidjeli. Drzim fige da krene u dobrom smjeru, a jos vise da tako i ostane. Wink

Pri tome treba biti raznolik. Znači ne forsirati "popularne" stilove tipa imati pet programa od čega četiri budu house, a jedan techno i tako iz mjesec u mjesec, pri čemu se samo ovaj jedan program mjenja a ostala četiri ostaju house. Btw, nemam ništa protiv house-a on je uzet primjera radi.
Neka svaki puta bude drugi žanr, trance, techno, electro, proggresive itd. Wink

ch0sen

Ukupno postova: 150
Post Postano: 08.09.2009. 0:26 
Naslov:  

da bude jazz tamo vjerovatno bih se preselio u kafić ^^

zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 08.09.2009. 1:56 
Naslov:  

o bože, šta ste napali svi, šta kaže avangarde, nije se klub ni otvorio a već jedenje govana. poznata je stvar da je osječka pivovara zadnje smeće od firme i da im je menađment malo jača strana, zato osječko i nađete rijetko gdje osim u kapljici, željezničaru, kod tete bose dok je radila i tako u nekim elitnijim kafanama. ove opaske na glazbu neću ni komentirati.. pustite da se otvori klub, da vidite što će biti pa onda pljujte ako morate i ako vam nešto bude smetalo..

želim ljudima koji vode klub svu sreću i odaziv ljudi Smile

synthman
Ukupno postova: 14
Post Postano: 08.09.2009. 2:08 
Naslov:  

pa ovi elitisti sto prigovaraju na svaki detaljcic ocito nisu nikad izasli u osijek van vec samo vise po forumima. Ljudi situacija nikad nije bila gora sa os nightlifeom, imate jedno 5-10 turbo folk klubova a svi ostali kojima se nesvidja mogu ici tamo u hodnike (matrix,big ben itd) koji se zatvore u pol 3 ili u kojekakve improvizirane poluprostore. Sa naravno divljackim cjenama, da nepricamo u tufni malo pivce oko 15-20 kn. Pa nekuzim u cemu je problem, ovo se cini sasvim pristojno i adekvatno (cjene, prostor, glazbeni program) za jednog tipicnog civiliziranog gradjanina. Naglašavam CIVILIZIRANOG. Wink

cane

Ukupno postova: 2460
Post Postano: 08.09.2009. 5:04 
Naslov:  

Jbt ja kontam da pola ovog foruma može ladno u politčare, jerbo im mlaćenje prazne slame ide ko od šale.

Panduru btw puno sreće u poslovanju!

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 08.09.2009. 7:25 
Naslov:  

uuuuuuuuuu
prije samo par tjedana vodila se žestoka rasprava o tome kako je sve puno cajki, kako u tufni dj ima jedan te isti cd osijek031.com smile i ne zna puštati ništa novo i onda se otvori novi klub koji neće pušćat cajke i vi odmah popljujete. điiiizzzzs hvala bogu na ovoj inicijativi, ježila sam se pomisli zatvaranja ljetne terase bastiona i osuđivanja na smrad tufne i jedne te iste pjesme prožete simonicom i gas-gasom. nadam se samo da će poslovanje biti ok. i super za dobnu granicu. sorry djeco, ali izađem u tvrđu i sve puno srednjoškolaca, nije problem ako netko sa 19 se prošverca, ali mlađarija od 14-16 ili 17 godina nema šta pijana bauljati po tvrđu 5 ujtro

i ne do bog cajki u Panduru, uslišite naše želje

SVI SMO MI VUCO
wilko

Ukupno postova: 201
Post Postano: 08.09.2009. 7:50 
Naslov:  

Bilo kakav izlet u urbano, "osječani" će popljuvati.
npr i ovo JEP 09: natječaj za erotsku poeziju

Zato će ovo i ostati selendra unatoč nekolicini koja pokušava ovaj grad izvući iz ruralnog blata...

TheWarrior
Ukupno postova: 3
Post Postano: 08.09.2009. 8:05 
Naslov:  

wilko je napisao/la: Bilo kakav izlet u urbano, "osječani" će popljuvati.
npr i ovo JEP 09: natječaj za erotsku poeziju

Zato će ovo i ostati selendra unatoč nekolicini koja pokušava ovaj grad izvući iz ruralnog blata...

Pe nemoj na osnovi forumasa suditi o cijelom gradu.... Ovdje se najveca prasina digla oko dobne granice,sto bi znacilo da je vecina ljudi mlada od 20 godina...

bondgirl

Ukupno postova: 163
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 08.09.2009. 9:51 
Naslov:  Re: Night Bar Pandur - novo mjesto za izlazak u Osijeku

Pozdravljam otvorenje novog mjesta za izlaske,pogotovo sad pred jesen,kad se zatvara ljetna terasa u Bastionu, a budući da sam Old Bridge davnih dana prekrižila kao mjesto za izlaske,ovaj će klub doći kao pravo osvježenje.
Međutim,i ja sam se zapitala koliko će dugo ovakav,hajdmo reći urbani klub,zaživjeti u našem gradu. Kako sam jučer sazanala,iz izvora bliskih vlasniku,cajkama za početak neće biti mjesta,nego će se organizirati tematske večeri vezane uz određeni tip glazbe i slično. ALI nagalašavaju da će zahtjevi tržišta diktirati daljnji razvoj situacije tj. budućnost kluba. To me neodoljivo podsjetilo na "famozni" Q koji je u početku bio IT mjesto u gradu i teška exkluiziva,a svi znamo u što se pretvorio.
Toplo se nadam da to neće biti i Pandurova sudbina.
U svakom slučaju,pohvala organizatorima,posebno za uvođenje dobne granice!

Frost

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 08.09.2009. 10:00 
Naslov:  

wilko je napisao/la: Bilo kakav izlet u urbano, "osječani" će popljuvati.

Stvarno si naivan ako misliš da seljaci koji žive u gradu razumiju pojam "urbano" osijek031.com smile

Ukupno postova: 3470
Upozorenja : 1
Post Postano: 08.09.2009. 10:17 
Naslov:  

synthman je napisao/la :
Ljudi situacija nikad nije bila gora sa os nightlifeom,...

eee djeco moja ... kad sam jaaa bio u vasim godinama ... mi smo vam imali samo Tufnu i Bou. Onaj koji je imao prijevoz ... otisao je u Bou ... a mi smo se druzili u Tufni ... i staro i mlado i seljaci i urbani i slusali smo sta nam je Tac pustio i sve nam je bilo dobro. Tak da ja sad mislim da vi malo serete.

Skoči u forum: