Autor |
Poruka |
tranzy
Ukupno postova: 292 Lokacija: Osijek (CRO) Spol:  Muško
|
Klub ima ekskluzivno partnerstvo sa Carlsbergom, tako da je ponuda piva sljedeća:
- Tuborg (kompletan asortiman u većim i manjim ambalažama)
- Pan
- Carlsberg
+ Guiness i Kilkenny
Što se tiče glazbe, ponavljamo, narodnjačke glazbe (ili buke) u Panduru neće biti. Od elektronskih stilova možete očekivati širok spektar, ovisno o samoj večeri i prigodi. |
|
|
|
|
 |
dadida Ukupno postova: 89 Spol:  Nebitno
|
Grad sa najstarijom pivovarom u Hrvatskoj a u kafićima nema dotičnog piva.To samo kod nas ima.Nije da ga obožavam ali trebao bi biti u ponudi. |
|
|
|
|
 |
tranzy
Ukupno postova: 292 Lokacija: Osijek (CRO) Spol:  Muško
|
Nažalost, nije uvijek problem u ugostiteljskim objektima kada se radi o dogovaranju sporazuma sa određenim pivovarama - u ovom slučaju Pivovara Osijek. Vrlo jednostavno, Carlsberg Hrvatska u odnosu na osječku pivovaru je priložio bolju ponudu i na temelju toga je dogovorena suradnja. |
|
|
|
|
 |
snowblind Ukupno postova: 71 Spol:  Nebitno
|
a cijene kolike ce bit? |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
 |
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
vidim da od piva spominje se samo tuborg, jel ce bit osječko? i nadam se da ce u programu elektronske glazbe biti obuhvaćeni svi stilovi, odnosno da se nece samo trance il house puštati
|
Pa kud baš trance?! Zadnje što je od trance-a bilo u Os je bilo Elyxir ako se ne varam. I to je to.
Pri tome treba biti raznolik. Znači ne forsirati "popularne" stilove tipa imati pet programa od čega četiri budu house, a jedan techno i tako iz mjesec u mjesec, pri čemu se samo ovaj jedan program mjenja a ostala četiri ostaju house. Btw, nemam ništa protiv house-a on je uzet primjera radi.
Neka svaki puta bude drugi žanr, trance, techno, electro, proggresive itd.  |
|
|
|
|
 |
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
da bude jazz tamo vjerovatno bih se preselio u kafić ^^ |
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
o bože, šta ste napali svi, šta kaže avangarde, nije se klub ni otvorio a već jedenje govana. poznata je stvar da je osječka pivovara zadnje smeće od firme i da im je menađment malo jača strana, zato osječko i nađete rijetko gdje osim u kapljici, željezničaru, kod tete bose dok je radila i tako u nekim elitnijim kafanama. ove opaske na glazbu neću ni komentirati.. pustite da se otvori klub, da vidite što će biti pa onda pljujte ako morate i ako vam nešto bude smetalo..
želim ljudima koji vode klub svu sreću i odaziv ljudi  |
|
|
|
|
 |
synthman Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
pa ovi elitisti sto prigovaraju na svaki detaljcic ocito nisu nikad izasli u osijek van vec samo vise po forumima. Ljudi situacija nikad nije bila gora sa os nightlifeom, imate jedno 5-10 turbo folk klubova a svi ostali kojima se nesvidja mogu ici tamo u hodnike (matrix,big ben itd) koji se zatvore u pol 3 ili u kojekakve improvizirane poluprostore. Sa naravno divljackim cjenama, da nepricamo u tufni malo pivce oko 15-20 kn. Pa nekuzim u cemu je problem, ovo se cini sasvim pristojno i adekvatno (cjene, prostor, glazbeni program) za jednog tipicnog civiliziranog gradjanina. Naglašavam CIVILIZIRANOG.  |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Jbt ja kontam da pola ovog foruma može ladno u politčare, jerbo im mlaćenje prazne slame ide ko od šale.
Panduru btw puno sreće u poslovanju! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
uuuuuuuuuu
prije samo par tjedana vodila se žestoka rasprava o tome kako je sve puno cajki, kako u tufni dj ima jedan te isti cd  i ne zna puštati ništa novo i onda se otvori novi klub koji neće pušćat cajke i vi odmah popljujete. điiiizzzzs hvala bogu na ovoj inicijativi, ježila sam se pomisli zatvaranja ljetne terase bastiona i osuđivanja na smrad tufne i jedne te iste pjesme prožete simonicom i gas-gasom. nadam se samo da će poslovanje biti ok. i super za dobnu granicu. sorry djeco, ali izađem u tvrđu i sve puno srednjoškolaca, nije problem ako netko sa 19 se prošverca, ali mlađarija od 14-16 ili 17 godina nema šta pijana bauljati po tvrđu 5 ujtro
i ne do bog cajki u Panduru, uslišite naše želje |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
wilko
Ukupno postova: 201 Spol:  Muško
|
Bilo kakav izlet u urbano, "osječani" će popljuvati.
npr i ovo JEP 09: natječaj za erotsku poeziju
Zato će ovo i ostati selendra unatoč nekolicini koja pokušava ovaj grad izvući iz ruralnog blata... |
|
|
|
|
 |
TheWarrior Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
Pe nemoj na osnovi forumasa suditi o cijelom gradu.... Ovdje se najveca prasina digla oko dobne granice,sto bi znacilo da je vecina ljudi mlada od 20 godina... |
|
|
|
|
 |
bondgirl
Ukupno postova: 163 Spol:  Žensko
|
Pozdravljam otvorenje novog mjesta za izlaske,pogotovo sad pred jesen,kad se zatvara ljetna terasa u Bastionu, a budući da sam Old Bridge davnih dana prekrižila kao mjesto za izlaske,ovaj će klub doći kao pravo osvježenje.
Međutim,i ja sam se zapitala koliko će dugo ovakav,hajdmo reći urbani klub,zaživjeti u našem gradu. Kako sam jučer sazanala,iz izvora bliskih vlasniku,cajkama za početak neće biti mjesta,nego će se organizirati tematske večeri vezane uz određeni tip glazbe i slično. ALI nagalašavaju da će zahtjevi tržišta diktirati daljnji razvoj situacije tj. budućnost kluba. To me neodoljivo podsjetilo na "famozni" Q koji je u početku bio IT mjesto u gradu i teška exkluiziva,a svi znamo u što se pretvorio.
Toplo se nadam da to neće biti i Pandurova sudbina.
U svakom slučaju,pohvala organizatorima,posebno za uvođenje dobne granice! |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Stvarno si naivan ako misliš da seljaci koji žive u gradu razumiju pojam "urbano"  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ljudi situacija nikad nije bila gora sa os nightlifeom,...
|
eee djeco moja ... kad sam jaaa bio u vasim godinama ... mi smo vam imali samo Tufnu i Bou. Onaj koji je imao prijevoz ... otisao je u Bou ... a mi smo se druzili u Tufni ... i staro i mlado i seljaci i urbani i slusali smo sta nam je Tac pustio i sve nam je bilo dobro. Tak da ja sad mislim da vi malo serete. |
|
|
|
|
 |
 |
|