Autor |
Poruka |
crni ss Ukupno postova: 23 Spol:  Nebitno
|
ma nema on pojma o životu |
|
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
Najbolje od svega mi je njegov argument da ljudi varaju s butrama tako da se odjave vec na sljedecoj stanici!
|
a sta hoces reci da se to neradi? e pa ja cu ti reci da to radi 70% korisnika, od penzica koji imaju besplatan prijevoz do balavurdije ...  prije su se svercali i ulazili na zadnja vrata sad kad otvaraju samo prednja odma se odjavljuju
a glede kontrolora, sta bi svaki autobus, tramvaj trebo imati svog kontrolora?  |
|
|
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
sada će se još više švercati  |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
nego, nešto drugo mi je zanimljivo... naime, uglavnom koristim butru, no nekad se poslužim i diners karticom. kod prijave i odjave butrom na validatoru vidite stanje na butri, ali nemate baš detaljan uvid u troškove, što nije slučaj kada se koristi diners, jer na netu možete provjeriti svaku stavku računa.
poanta je sljedeća - čini mi se da je gpp bio lagano tiho povećao cijenu po km, jer sam ranije plaćao točno 11,18 kn između stanice A i stanice B, a sada između te dvije stanice plaćam točno 12,89 kn! dakle, ili su povećali cijenu ili nam se planet naočigled širi, pa se i udaljenosti povećavaju! |
|
|
|
|
 |
freedom.fighter Ukupno postova: 199 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
Mediću, ovime si natjerao ljude da se voze automobilima! |
|
_________________ Sudba kleta jednaka je, bio gospodin ili drug! |
|
|
 |
curaxyz Ukupno postova: 62 Spol:  Nebitno
|
ovo je nevjerojatno!!!!!!!KRAĐA!!!!!!!!
u općinama studentske karte od 450kn pa nadalje???jesu oni normalni??? |
|
|
|
|
 |
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
kako može biti učenička karta za bilje skuplja od opće?????? |
|
|
 |
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
otkad je studentska skuplja od učeničke?!? ovo nije normalno.
cijena studentske hopsnula sa 70 na 90. valjda da nam naplate ova 3 mjeseca što nam je Đapone dao besplatno.
fala kurcu pa se selim na 13 metara od faksa tak da sranje zvano GPP ne budem koristila!! |
|
|
|
|
 |
Stipe2 Ukupno postova: 51 Spol:  Muško
|
Sarvas 2 zona, B. Brdo 5 zona? Udaljenost 2km izmedju ta dva naselja! Nikakve logike i pravila! |
|
 |
|
vi se bunite za 90kn...što da kaže netko tko treba platit 450kn a realno je udaljen od centra kao do juga 2??? |
|
|
|
|
 |
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
nabijem ja gpp.i one glupače kondorke i sve one koji smisle te gluposti.katastrofa sve kompletno. |
|
|
|
|
 |
spremačica
Ukupno postova: 100 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
sva sreća da sam nezaposlena pa mi je jeftina karta hahaha |
|
|
|
|
 |
Stipe2 Ukupno postova: 51 Spol:  Muško
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Dok je Medić rezao po djelatnicima Gpp-a večina je imala argumente da je to u redu, jer valjda 250 kn. za kartu nije bio neki gubitak dok se radilo o 250 kn. djelatnika Gpp-a , a sada kad je počeo uvoditi red u naplatni sustav Gpp-a, koje su bivše političke strukture grada Osijeka doveli u ovako katastrofalno stanje skupljajući političke predizborne poene, sad su svi skočili i svi imaju neke zamjerke jer ipak radi se o njihovoj guzici . Dame i gospodo, kartu trebaju plaćati svi, naravno uvažavajući socijalni aspekt svakog pojedinog korisnika i to je jedina istina , a to što smo se mi „navukli“ na neke privilegije koje nam ni po čemu ne pripadaju, tome će kad-tad morati doći kraj .
Nigdje u civiliziranom svijetu nema besplatnog prijevoza i kojekakvih drugih sranja koje smo mi u Hrvatskoj dobili da bi na glasačkom listiću zaokruživali ovu ili onu opciju igrajući se demokracije . Bilo je lijepo dok je trajalo , ali sve što je lijepo kratko traje .
Duga je ruka pravne države - do svačijeg džepa doseže.
P.S. Ne čini li Vam se da je admin malo zakazao ? ( vezano za sliku koju je postavio normabel) |
|
|
|
|
 |
|
odnosi se na mene i na još jako pun ljudi...
brijest je druga zona i studenske će im bit 100kn...sljd stanica je antunovac i tamo će student morat platit kartu 450kn..jel to normalno? |
|
|
|
|
 |
 |
|