Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Otvoreno pismo udruge Kohorta

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
pernabukano

Ukupno postova: 706
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.08.2009. 17:09 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Angelium je napisao/la :
pernabukano je napisao/la :
Angelium je napisao/la :
Svaka čast. To je Kohorta kakvu NK Osijek zaslužuje i treba imati!

Šta sad mijenjaš ploču? Ajmo gdje je sad teza o ispolitiziranoj Kohorti.
Svaka riječ je na mjestu!

Pa očigledno je sada više nema, pa nema više ni potrebe za takvim tezama. Znaš nekek stvari se mjenjaju pa se trebaju mjenjati i teze. Ako ti je jasno što želim reći Very Happy. A ovo je kohorta kakvu smo trebali imati i kakvu smo prije i imali, dok sam i ja bi njezin član.
I ponavljam - svaka čast dečki. novo vodstvo (iako ni sam ne znam još ni koje je Very Happy) je vrlo brzo pokazalo da vračaju kohortu tamo gdje je trebala biti i unatrag 4 godine - prvi koji će taj klub podržavati, ali i prvi i najglasniji kada taj klub treba spašavati. A stvarno mu je vrijeme da ga se spasi. Jer akoi protiv Međimurja budemo morali gledati mučenje kao protiv Karlovca bojim se da ću morati počet uzimati ljekove Very Happy Very Happy

1. Kohorta nije poduzeće ili stranka pa da mijenja vodstva. Manje više se nije ništa promijenilo.
2. Isti ljudi koji su pružali podršku Glavašu kao zapovjedniku grada u ratnom razdoblju sada tjeraju ljude koje je on postavio. Ali bi opet skandirali Glavašu zbog rata. Kužiš?
Da je Kohorta ispolizitirana do ovoga nebi moglo doći!
Ispričavam se zbog offtopica, ali sam ovo morao napisati kako se više nebi pobavljale lažne teze. 100 puta izgovorena laž postane istina!

Što se tiče priopćenja ono je pogodilo samu bit. Očekuje se reakcija!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 16.08.2009. 17:10 
Naslov:  

slažem se sprovokatorom u nekim djelovima, u drugim ne..al ok... Svaka čast Kohorti na pismu,nisam pripadnik Kohorte ali volim NK Osijek svim srcem... s ovakim kretenima u upravi nema leba:-D Kohorta je popušila kada su se počeli petljat s hdssbbboowdsoodoom.. i to je činjenica... Mirko Norac je zločinac( nakon derneka pucao babama u glavu), Glava osuđen-pobjegao.. Ante Gotovina po meni nevin čovjek koji je popušio, ukratko rečeno... Kakve to veze ima s navijajem?? 0 bodova... Nemojte prodavat fore to su osobn stavovi bla bla, kad je Karlo predsjednik mladeži bio/je nije bitno..

Post Postano: 16.08.2009. 17:11 
Naslov:  

russell je napisao/la :
centurion je napisao/la:
Provokator je napisao/la:
centurion je napisao/la:
je vikala je kohorta i branimir glavas i mirko norac i ante gotovina..kao i sve ostale HRVATSKE navijacke grupe Smile
cak je na utakmici hrvatska-iran bila setalica preko cijelog istoka sa likom ante gotovine? ne uvlaci domovinski rat u politiku.
ova stranica topica je lijepo krenula u normalni razgovor oko kluba ...

jao e drkali ste na glavaša a sad se tog sramite, vuk dlaku mjenja Wink

Niko se ne srami Hrvatskih generala..pogotovo ne kohorta.

rat nema veze sa sportom

Pročitaj knjigu: Kako svijet objašjava nogomet. Zanimljivo štivo. Ovdje ćeš vidjeti kako sport tj nogomet ima veze sa religijom (Celitic vs. rangers), sa radničkim pokretima, sa borbom za autonomiju (Athletic Bilbao)...

russell

Ukupno postova: 317
Spol: Muško Muško
Post Postano: 16.08.2009. 18:08 
Naslov:  

pernabukano je napisao/la:
russell je napisao/la :
centurion je napisao/la:
Provokator je napisao/la:
centurion je napisao/la:
je vikala je kohorta i branimir glavas i mirko norac i ante gotovina..kao i sve ostale HRVATSKE navijacke grupe Smile
cak je na utakmici hrvatska-iran bila setalica preko cijelog istoka sa likom ante gotovine? ne uvlaci domovinski rat u politiku.
ova stranica topica je lijepo krenula u normalni razgovor oko kluba ...

jao e drkali ste na glavaša a sad se tog sramite, vuk dlaku mjenja Wink

Niko se ne srami Hrvatskih generala..pogotovo ne kohorta.

rat nema veze sa sportom

Pročitaj knjigu: Kako svijet objašjava nogomet. Zanimljivo štivo. Ovdje ćeš vidjeti kako sport tj nogomet ima veze sa religijom (Celitic vs. rangers), sa radničkim pokretima, sa borbom za autonomiju (Athletic Bilbao)...

ne razumijes,ja sam mislio na nasu proslost,i trenutno stanje u klubu,to nema veze

a i glavas i nk osijek,nisu slicni ko primjeri celitc rangers,atletic,barcelona....

Zadnja promjena: russell; 16.08.2009. 19:55; ukupno mijenjano 1 put.

Ukupno postova: 65
Post Postano: 16.08.2009. 18:33 
Naslov:  

Žalosno je što se politka provlači kroz sport.

hihmih
Ukupno postova: 225
Upozorenja : 1
Post Postano: 16.08.2009. 20:17 
Naslov:  

dok se neriješi uteg zvan glavaš i poltroni boljitka u klubu niti i u gradu neče biti. nemogu vjerovati da to mnogima još nije jasno

russell

Post Postano: 16.08.2009. 22:05 
Naslov:  

eo 5:0 od dinama,sad cu izac na ulicu i ubit nekog,bok

Ukupno postova: 874
Post Postano: 16.08.2009. 22:22 
Naslov:  

A ma ne treba se ovom rezultatu ništa čuditi. Ova momčad jednostavno ne može bolje. Imamo trenera koji je dao svoj maksimum ovoj momčadi i ni on jednostavno ne zna bolje. Nije ovo krivnja niti igrača niti trenera. Samo uprave što nije u stanju popraviti niti igrački niti trenerski kadar. Ovo je maksimum ove momčadiali se bojim da će taj maksimum dovesti do druge lige. Sad se stvarno bojim za to.

MissTake

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 16.08.2009. 22:25 
Naslov:  

mene je samo strah onoga trenutka kad krene prodaja sve za 1kn, k'o brodogradilišta

SVI SMO MI VUCO
Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 16.08.2009. 22:27 
Naslov:  

Angelium je napisao/la :
A ma ne treba se ovom rezultatu ništa čuditi. Ova momčad jednostavno ne može bolje. Imamo trenera koji je dao svoj maksimum ovoj momčadi i ni on jednostavno ne zna bolje. Nije ovo krivnja niti igrača niti trenera. Samo uprave što nije u stanju popraviti niti igrački niti trenerski kadar. Ovo je maksimum ove momčadiali se bojim da će taj maksimum dovesti do druge lige. Sad se stvarno bojim za to.
u potpunosti se slažem. štaco se tamo namjestio na klupi ko dijete u osnovnoj školi kad ga se čvrka. tolka nemoć i bezidejnost, naprosto smiješno. mi igramo ko fol sa tri napadača a kao da nemamo niti jednog u igri. non stop se šire ruke kao da nitko nema pojma koje su mu zadae na terenu. a bitno da su si mile i mamić super dobri. serem se na takvu upravu, trenera, igru i igrače. tim redosljedom

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
yux031

Ukupno postova: 148
Upozorenja : 1
Post Postano: 16.08.2009. 22:32 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la :
Angelium je napisao/la :
u potpunosti se slažem. štaco se tamo namjestio na klupi ko dijete u osnovnoj školi kad ga se čvrka. tolka nemoć i bezidejnost, naprosto smiješno. mi igramo ko fol sa tri napadača a kao da nemamo niti jednog u igri. non stop se šire ruke kao da nitko nema pojma koje su mu zadae na terenu. a bitno da su si mile i mamić super dobri. serem se na takvu upravu, trenera, igru i igrače. tim redosljedom

ma neće ispasti osijek, bar ne dok hajduk igra ovako sjajno! lol
nego, kako će uprava popravljati ikoji kadar?! tko će klubu dati novac? najzaduženiji grad u hrvatskoj?? "veliki" osječki biznismeni??
kako rekoh, krv na terenu i bez prodaje juniora...

russell

Post Postano: 16.08.2009. 22:36 
Naslov:  

yux031 je napisao/la:
Mladjo je napisao/la :
Angelium je napisao/la :

ma neće ispasti osijek, bar ne dok hajduk igra ovako sjajno! lol
nego, kako će uprava popravljati ikoji kadar?! tko će klubu dati novac? najzaduženiji grad u hrvatskoj?? "veliki" osječki biznismeni??
kako rekoh, krv na terenu i bez prodaje juniora...

malo sam iznerviran,pa mi je prag toleracije manji,pa cu sam rec da pricas pizdarije iliti gluposti

Ukupno postova: 262
Post Postano: 16.08.2009. 23:00 
Naslov:  

ako transparent inati se slavonijo nije politika, onda ne znam što je ...

jedna stvar je podrška branimiru glavašu kao generalu, a druga je stvar biti instrument politike ...

nadalje, u kohorti je velik broj pripadnika hsp-a, naročito s VBK, pa se na tekmama nikada nije mogla vidjeti podrška HSP-u ... čak se ne sjećam da se i 91 klicalo HDZ-u ...

inače, baš zbog ovoga kohorta nema neki ugled među drugim navijačkim skupinama, sad bi se pojedinci silom htjeli riješiti tog tereta, ali ne ide ...

Provokator

Ukupno postova: 1500
Post Postano: 16.08.2009. 23:45 
Naslov:  

MissTake je napisao/la:
mene je samo strah onoga trenutka kad krene prodaja sve za 1kn, k'o brodogradilišta

sadašnji osijek ne vrijedi kunu

Post Postano: 17.08.2009. 7:12 
Naslov:  

bavaria je napisao/la :
ako transparent inati se slavonijo nije politika, onda ne znam što je ...

jedna stvar je podrška branimiru glavašu kao generalu, a druga je stvar biti instrument politike ...

nadalje, u kohorti je velik broj pripadnika hsp-a, naročito s VBK, pa se na tekmama nikada nije mogla vidjeti podrška HSP-u ... čak se ne sjećam da se i 91 klicalo HDZ-u ...

inače, baš zbog ovoga kohorta nema neki ugled među drugim navijačkim skupinama, sad bi se pojedinci silom htjeli riješiti tog tereta, ali ne ide ...

Transparent Inati se Slavonijo je stariji od bilo koje političke opcije na ovim prostorima tako da molim te prvo provjeri šta pričaš inače ispadneš Laughing Laughing Laughing

Kada se to skandiralo HDSSB-u, HDZ-u ili HSP-u? Želim datum i utakmicu. Nakon toga može polemizirati, ali ovako.
Btw. ta tvoja ekipa s VBK je podržala skandiranje Glavašu, izradu šetalice sa Gotovinom protiv Irana. Čisto da se zna...

Jučer se pokazala prava slika trenutnog stanja NK Osijeka. Nemoć, fizička nepripremljenost, bezidejnost...
Svi se slažemo da do promjena treba doći, ali ajde da čujem što vi mislite tko bi se uhvatio u koštac sa takvim problemima? Osobno mislim da bi direktor trebao biti sposoban manager, a sportski direktor Bog i batina selekcije. Od škole nogometa do prvog sastava. također bi to trebala biti osoba sa ugledom u inozemstvu.

Skoči u forum: