Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Pruga na Divaltovoj neće se spojiti s Vukovarskom do 2011. godine!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
salva
Ukupno postova: 32
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.07.2009. 22:21 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pa ja baš ne bih rekao da je to okolo kere. U svakom slučaju stignu do Trga brže nego pješke i jednostavnije nego busom ili autom. Bit će to puno jasnije kada ti tramvaji krenu.
Mene jako iznenađuju te silne kritike, pa čak i pozivi nekih forumaša da se pruga izvadi? 20-tak godina smo čekali da pruga stigne do Bosutskog, čim je izgrađena, ljudi su prigovarali da je bezveze jer su je trebali produžiti do groblja..
Sada opet silne priče kako je ovo pruga koja nikud ne vodi.. vječito nezadovoljstvo i depresija.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
lufus
Ukupno postova: 2044
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.07.2009. 23:24 
Naslov:  

salva je napisao/la :
Pa ja baš ne bih rekao da je to okolo kere. U svakom slučaju stignu do Trga brže nego pješke i jednostavnije nego busom ili autom.

zasto je jednostavnije nego busom Shocked

salva
Post Postano: 13.07.2009. 0:02 
Naslov:  

Pa recimo da bus puno sporije vozi (a i nervoznije, ljudi letaju na sve strane) u slučaju prometne gužve. Tramvajska pruga je u svom većem dijelu neovisna o događanjima na kolniku.

dino_bno

Ukupno postova: 1157
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.07.2009. 12:57 
Naslov:  

salva je napisao/la :
Pa recimo da bus puno sporije vozi (a i nervoznije, ljudi letaju na sve strane) u slučaju prometne gužve. Tramvajska pruga je u svom većem dijelu neovisna o događanjima na kolniku.

????? cek sta je kad je auto parkiran na prugu? jel to tramvaj moze zaobic mozda? jel kad je prometna na pruzi jel i to moze zaobic? Shocked

salva
Post Postano: 13.07.2009. 15:15 
Naslov:  

Spomenuo sam događanja na kolniku, prometnu gužvu, pa čak si me i citirao! Smile

morgan

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 13.07.2009. 21:12 
Naslov:  

salva je napisao/la:
Pa ja baš ne bih rekao da je to okolo kere. U svakom slučaju stignu do Trga brže nego pješke i jednostavnije nego busom ili autom. Bit će to puno jasnije kada ti tramvaji krenu.
Mene jako iznenađuju te silne kritike, pa čak i pozivi nekih forumaša da se pruga izvadi? 20-tak godina smo čekali da pruga stigne do Bosutskog, čim je izgrađena, ljudi su prigovarali da je bezveze jer su je trebali produžiti do groblja..
Sada opet silne priče kako je ovo pruga koja nikud ne vodi.. vječito nezadovoljstvo i depresija.

ne treba te iznenađivati jer očito ne živiš na Jugu.da si srednjoškolac i škola ti je u Tvrđi kako ćeš doći tim tramvajem do tamo nego okolo kere?ok, preostaje autobus al u tom slučaju svi idu autobusom pa je gužva a tramvaj vozi prazan.znači nema svrhe i isplativosti.možeš i kombinirati prijevoz pa se malo voziti tramvajem pa čekati bus što iziskuje vremena.

Skoči u forum: