| Autor |
Poruka |
|
Papa Strunf
Ukupno postova: 24 Spol:  Nebitno
|
Naravno...ne bi ni ja imao da sam vjerovnik kada mi je Djapone rekao..."sine, tutni utuzenje fakture od xy milijuna u ladicu dok ja ne dobijem izbore...kad ja pobjedim...srpit ces se jos malo za placanje, a dotle ti ja nastelim jos par milijuna posla kao naknadu za cekanje...ako ja izgubim, odma vadi to iz ladice i sjedaj na racun."
Tako se to radi u predizbornoj godini.
Po meni su Bubalo i ekipa previse korektni...pazi, ukoliko je neka gradska lova potrosena, ne znam - za komarce, kopiku...a ona nije bila predvidjena, kao stavka, da se financira iz gradskog dijela proracuna to je protuzakonito...hush-hush informacije jos govore da je po starom modelu gradjenja trgova u Os na trg u donjem gradu potroseno duplo vise od predvidjenog (14mil.) i to na trg bez ijednog yebenog hidranta tako da vatrogasci moraju Domu gasiti sa hidranta kod Saponije, da je na EPSO (europsko prv. u streljastvu) potroseno duplo vise od predvidjenog (15mil.), etc. etc.
Da se mene pita protiv svih odgovornih za projekte bi se podnijele kaznene prijave jer su potrosili novac koji proracunom nije bio predvidjen - odnosno kojeg nema.
Ali sve je to "budimo realni" - Djapone.
Skidam mu kapu jedino sto se vjerojatno zastitio ko licki medvjed pa ce u zatvor, ako do toga dodje, opet razni idioti po gradskim poduzecima poput onog iz GPP-a.
Ekipi na celu grada zaista zelim da uspiju izvuci grad iz ovih silnih govana u kojima ih je djapic ostavio do grla...iako sumnjam da je to moguce bez nekakvih drasticnih rezova ili potpune blokade racuna grada. Anyways ne bih im bio u kozi. |
|
|
|
|
|
 |
|
tayllor
Ukupno postova: 180 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
...pitanje je samo koliko će zaposlenika iz gradske uprave (bivša vlast) biti sposobno opstati u promjenama koje slijede...s druge strane, treba gledati koga se i zapošljava, jer nije sve u kvantiteti, dobar dio je i u kvaliteti - samo ljudi vole zaboraviti na to....
...i posve je normalno da se diže prašina oko revizija poslovanja, dižu je oni svi rodjaci zaposleni preko koverti, te rodbinskih linija.....
|
Vjerovatno su svi dobili ugovore za stalno, a njih nije samo tako jednostavno raskinuti! Biti će zanimljivo promatrati razvoj situacije. |
|
|
|
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...upravo tako...ali ako radnik po ugovoru ne zadovoljava postavljene uvjete rada, poslodavac ima pravo dati mu otkaz....to je teorija, da - ali trebalo bi je puno puno više provoditi i u praksi....
...ovdje ne govorimo o NKV radniku koji dođe pijan raditi na neku traku, pa stavi letvicu na drvenoj gajbici malo ukrivo.....ovdje govorimo o osobama koje bi trebale biti obrazovane i stručne, jer ipak na kraju krajeva - vode 3. ili 4. grad u RH po veličini (ako se ne varam).... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
...upravo tako...ali ako radnik po ugovoru ne zadovoljava postavljene uvjete rada, poslodavac ima pravo dati mu otkaz....to je teorija, da - ali trebalo bi je puno puno više provoditi i u praksi....
...ovdje ne govorimo o NKV radniku koji dođe pijan raditi na neku traku, pa stavi letvicu na drvenoj gajbici malo ukrivo.....ovdje govorimo o osobama koje bi trebale biti obrazovane i stručne, jer ipak na kraju krajeva - vode 3. ili 4. grad u RH po veličini (ako se ne varam)....
|
Prije 5. nego 3. |
|
|
|
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...ah, dobro - u prvih 5 najvećih gradova u RH...svodi se na isto  |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
lukko Ukupno postova: 127 Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol:  Nebitno
|
tvoje riješenje: smanjiti plaće i dati otkaze
menadžer i pol si
|
ja nisam ni ponudio rjesenje, a jedina baba ovdje si ti.... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
 |
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol:  Muško
|
...ovdje ne govorimo o NKV radniku koji dođe pijan raditi na neku traku, pa stavi letvicu na drvenoj gajbici malo ukrivo.....ovdje govorimo o osobama koje bi trebale biti obrazovane i stručne, jer ipak na kraju krajeva - vode 3. ili 4. grad u RH po veličini (ako se ne varam)....
|
Prije 5. nego 3.
|
Još je uvijek Zadar iza nas,doduše piri nam za vrat... |
|
|
|
|
|
 |
|
bavaria Ukupno postova: 262 Spol:  Nebitno
|
Može li mi netko odgovoriti zašto bi vlada izdvajala novce za komarce?!?!?
Drugo pitanje: netko ima privatnu firmu, kupi materijal i počne graditi stanove. Trenutno ima velike obveze, a stanove će prodavati za godinu dana. Da li je to minus ili nije??? |
|
|
|
|
|
 |
|
bavaria Ukupno postova: 262 Spol:  Nebitno
|
a projektant obnove pampasa je bio Srećko Lovrinčević ... član stranke _____
 |
|
|
|
|
|
 |
|
slavkbrk Ukupno postova: 84 Spol:  Nebitno
|
Evo rjesenja.Pruga je duga oko 5 km x 2=10 km.1 met ar pruge tezi oko 100 kg x 10000 metara =1000000.-kg.x 2,5 kn po kg .za prodaju u staro zeljezo.To oko 25.mil.kn+bakreni vodici oko 1 mil.njih je manje ali tu je negdje.Za pocetak super.Ionako pruga ne ide "nikud".laku noc i ugudnu voznju u snovima. |
|
|
|
|
|
 |
|
errrr Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
Zadar ima Kalmetu i pristup državnoj kesi u negraničenim količinama, a imao bi ga i Osijek da je birao HDZ-ovce i da je gradonačelnik npr. porijeklom Dalmatinac ( ono, slavonski dalamatinac, kao npr. afro-amarikanac iliti domaći crnac) .
ma sve se gleda ljudi moji, nemojte bit naivni, a lijepo vam je Ivić poručivao da birate njega uprav iz ovijeh razloga, a vi se inatite.
eto vam ga sad, inatite se i dalje.
 |
|
|
|
|
|
 |
|
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Evo rjesenja.Pruga je duga oko 5 km x 2=10 km.1 met ar pruge tezi oko 100 kg x 10000 metara =1000000.-kg.x 2,5 kn po kg .za prodaju u staro zeljezo.To oko 25.mil.kn+bakreni vodici oko 1 mil.njih je manje ali tu je negdje.Za pocetak super.Ionako pruga ne ide "nikud".laku noc i ugudnu voznju u snovima.
|
Vrlo si inteligentan. Da nisi ti jedan od onih što vozi tamić svaki dan u kairos? |
|
|
|
|
|
 |
|
slavkbrk Ukupno postova: 84 Spol:  Nebitno
|
Treba pazljivo procitati a i imati neko predznanje.Navodnici su znakoviti,eto malo pomazem. |
|
|
|
|
|
 |
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
a projektant obnove pampasa je bio Srećko Lovrinčević ... član stranke _____
|
Vojna mehanizacija je odradila dosta poslova na Pampasu pa mi nije jasno otkud toliko napuhivanje troškova?! |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|