Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Bubalo: Rezanje proračuna za 40 milijuna kuna

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Papa Strunf

Ukupno postova: 24
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.06.2009. 15:46 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

lufus je napisao/la:
Pa zar nisu naslijedili dugove? Đapić nije imao primjedbe na navedeni minus kod primopredaje vlasti.

Naravno...ne bi ni ja imao da sam vjerovnik kada mi je Djapone rekao..."sine, tutni utuzenje fakture od xy milijuna u ladicu dok ja ne dobijem izbore...kad ja pobjedim...srpit ces se jos malo za placanje, a dotle ti ja nastelim jos par milijuna posla kao naknadu za cekanje...ako ja izgubim, odma vadi to iz ladice i sjedaj na racun."
Tako se to radi u predizbornoj godini.
Po meni su Bubalo i ekipa previse korektni...pazi, ukoliko je neka gradska lova potrosena, ne znam - za komarce, kopiku...a ona nije bila predvidjena, kao stavka, da se financira iz gradskog dijela proracuna to je protuzakonito...hush-hush informacije jos govore da je po starom modelu gradjenja trgova u Os na trg u donjem gradu potroseno duplo vise od predvidjenog (14mil.) i to na trg bez ijednog yebenog hidranta tako da vatrogasci moraju Domu gasiti sa hidranta kod Saponije, da je na EPSO (europsko prv. u streljastvu) potroseno duplo vise od predvidjenog (15mil.), etc. etc.
Da se mene pita protiv svih odgovornih za projekte bi se podnijele kaznene prijave jer su potrosili novac koji proracunom nije bio predvidjen - odnosno kojeg nema.
Ali sve je to "budimo realni" - Djapone.
Skidam mu kapu jedino sto se vjerojatno zastitio ko licki medvjed pa ce u zatvor, ako do toga dodje, opet razni idioti po gradskim poduzecima poput onog iz GPP-a.

Ekipi na celu grada zaista zelim da uspiju izvuci grad iz ovih silnih govana u kojima ih je djapic ostavio do grla...iako sumnjam da je to moguce bez nekakvih drasticnih rezova ili potpune blokade racuna grada. Anyways ne bih im bio u kozi.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tayllor

Ukupno postova: 180
Spol: Muško Muško
Post Postano: 09.06.2009. 15:52 
Naslov:  

anakonda je napisao/la :
...pitanje je samo koliko će zaposlenika iz gradske uprave (bivša vlast) biti sposobno opstati u promjenama koje slijede...s druge strane, treba gledati koga se i zapošljava, jer nije sve u kvantiteti, dobar dio je i u kvaliteti - samo ljudi vole zaboraviti na to....
...i posve je normalno da se diže prašina oko revizija poslovanja, dižu je oni svi rodjaci zaposleni preko koverti, te rodbinskih linija.....

Vjerovatno su svi dobili ugovore za stalno, a njih nije samo tako jednostavno raskinuti! Biti će zanimljivo promatrati razvoj situacije.

anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 09.06.2009. 16:00 
Naslov:  

...upravo tako...ali ako radnik po ugovoru ne zadovoljava postavljene uvjete rada, poslodavac ima pravo dati mu otkaz....to je teorija, da - ali trebalo bi je puno puno više provoditi i u praksi....
...ovdje ne govorimo o NKV radniku koji dođe pijan raditi na neku traku, pa stavi letvicu na drvenoj gajbici malo ukrivo.....ovdje govorimo o osobama koje bi trebale biti obrazovane i stručne, jer ipak na kraju krajeva - vode 3. ili 4. grad u RH po veličini (ako se ne varam)....

Ukupno postova: 706
Post Postano: 09.06.2009. 16:41 
Naslov:  

anakonda je napisao/la :
...upravo tako...ali ako radnik po ugovoru ne zadovoljava postavljene uvjete rada, poslodavac ima pravo dati mu otkaz....to je teorija, da - ali trebalo bi je puno puno više provoditi i u praksi....
...ovdje ne govorimo o NKV radniku koji dođe pijan raditi na neku traku, pa stavi letvicu na drvenoj gajbici malo ukrivo.....ovdje govorimo o osobama koje bi trebale biti obrazovane i stručne, jer ipak na kraju krajeva - vode 3. ili 4. grad u RH po veličini (ako se ne varam)....

Prije 5. nego 3.

anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 09.06.2009. 16:44 
Naslov:  

...ah, dobro - u prvih 5 najvećih gradova u RH...svodi se na isto Smile

Ukupno postova: 127
Post Postano: 09.06.2009. 18:40 
Naslov:  Re: Bubalo: Rezanje proračuna za 40 milijuna kuna

Rajnus

Ukupno postova: 1029
Post Postano: 09.06.2009. 19:32 
Naslov:  

amunike je napisao/la :
Rajnus je napisao/la:
Svaka baba zna i nabit dug...
Previse ima zaposlenih u gradu i suludo je da imaju vece place nego u privredi.

tvoje riješenje: smanjiti plaće i dati otkaze
menadžer i pol si

ja nisam ni ponudio rjesenje, a jedina baba ovdje si ti....

Ukupno postova: 211
Post Postano: 09.06.2009. 19:34 
Naslov:  

pernabukano je napisao/la :
anakonda je napisao/la :

Prije 5. nego 3.

Još je uvijek Zadar iza nas,doduše piri nam za vrat...

bavaria
Ukupno postova: 262
Post Postano: 09.06.2009. 22:03 
Naslov:  

Može li mi netko odgovoriti zašto bi vlada izdvajala novce za komarce?!?!?

Drugo pitanje: netko ima privatnu firmu, kupi materijal i počne graditi stanove. Trenutno ima velike obveze, a stanove će prodavati za godinu dana. Da li je to minus ili nije???

bavaria
Ukupno postova: 262
Post Postano: 09.06.2009. 22:06 
Naslov:  

Papa Strunf je napisao/la:
da je na EPSO (europsko prv. u streljastvu) potroseno duplo vise od predvidjenog (15mil.), etc. etc.
Da se mene pita protiv svih odgovornih za projekte bi se podnijele kaznene prijave jer su potrosili novac koji proracunom nije bio predvidjen - odnosno kojeg nema.

a projektant obnove pampasa je bio Srećko Lovrinčević ... član stranke _____

Smile

slavkbrk
Ukupno postova: 84
Upozorenja : 1
Post Postano: 09.06.2009. 22:07 
Naslov:  

Evo rjesenja.Pruga je duga oko 5 km x 2=10 km.1 met ar pruge tezi oko 100 kg x 10000 metara =1000000.-kg.x 2,5 kn po kg .za prodaju u staro zeljezo.To oko 25.mil.kn+bakreni vodici oko 1 mil.njih je manje ali tu je negdje.Za pocetak super.Ionako pruga ne ide "nikud".laku noc i ugudnu voznju u snovima.

errrr
Ukupno postova: 125
Zabranjen pristup
Post Postano: 09.06.2009. 22:11 
Naslov:  

daddos je napisao/la:
pernabukano je napisao/la :
anakonda je napisao/la :

Prije 5. nego 3.

Još je uvijek Zadar iza nas,doduše piri nam za vrat...

Zadar ima Kalmetu i pristup državnoj kesi u negraničenim količinama, a imao bi ga i Osijek da je birao HDZ-ovce i da je gradonačelnik npr. porijeklom Dalmatinac ( ono, slavonski dalamatinac, kao npr. afro-amarikanac iliti domaći crnac) .
ma sve se gleda ljudi moji, nemojte bit naivni, a lijepo vam je Ivić poručivao da birate njega uprav iz ovijeh razloga, a vi se inatite.

eto vam ga sad, inatite se i dalje.
Smile

essek031

Ukupno postova: 168
Post Postano: 09.06.2009. 22:15 
Naslov:  

slavkbrk je napisao/la :
Evo rjesenja.Pruga je duga oko 5 km x 2=10 km.1 met ar pruge tezi oko 100 kg x 10000 metara =1000000.-kg.x 2,5 kn po kg .za prodaju u staro zeljezo.To oko 25.mil.kn+bakreni vodici oko 1 mil.njih je manje ali tu je negdje.Za pocetak super.Ionako pruga ne ide "nikud".laku noc i ugudnu voznju u snovima.

Vrlo si inteligentan. Da nisi ti jedan od onih što vozi tamić svaki dan u kairos?

slavkbrk
Ukupno postova: 84
Upozorenja : 1
Post Postano: 09.06.2009. 22:32 
Naslov:  

Treba pazljivo procitati a i imati neko predznanje.Navodnici su znakoviti,eto malo pomazem.

lufus
Ukupno postova: 2044
Post Postano: 09.06.2009. 22:52 
Naslov:  

bavaria je napisao/la :
Papa Strunf je napisao/la:
da je na EPSO (europsko prv. u streljastvu) potroseno duplo vise od predvidjenog (15mil.), etc. etc.

a projektant obnove pampasa je bio Srećko Lovrinčević ... član stranke _____

Smile

Vojna mehanizacija je odradila dosta poslova na Pampasu pa mi nije jasno otkud toliko napuhivanje troškova?!

Skoči u forum: