kakav projekt, bravo, ma šta bravo, bravurozno. Samo ne znam odakle mi vučemo sve te intelektuane sile koje pale svoje lampice tako da nam uskoro rasvjeta po gradu neće ni trebati, već samo najavi izbore i oni kao svjetionici osvjetljuju put priglupom i debelom puku koji jedva čeka mjesto gdje će otopiti svoj višak masnih naslaga. Nisam nikad bio protiv ideja za nešto dobro, ali ću ovo ipak isprdati. Prvo se slažem s konstatacijom da bi to trebao biti privatan biznis, a ne ulaganje grada, pa onda tamo neki privatnik otvori nešto slično na boljoj lokaciji, i ode novac u vjetar. Dalje, pitanje je kome treba takav sadržaj, jer po prognozama sve manje ljudi mršavi na taj način, jednostavno ne jedu. Zatim, zar količina milijuna koji su potrošeni u izgradnju dvorane još nisu dovoljni, pa se nije tobože znalo da će većinu dana zjapiti prazna, pa se sad naknadnom pameti i naravno milijuna želi napuniti rupa bez dna. Projekcija posjetitelja centra mi je previše komplicirana i nestvarna, pa opet molim da to naprave ljudi sa svojim novcem, a ne poreznih obveznika. Što ukoliko ubacimo premisu, razvoj događaja, kao uostalom sve što je "naše" zakonom o privatizzaciji završi u rukama nekog pametnog investitora, kojemu je centar iznajmljen,jer u rukama grada nije bio isplativ. Sve mi to smrdi na tako nešto, a zamolio bi ubuduće vizionare, da svoje vizije ispunjavaju svojim, a ne novcem građana. |