Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
 Moderni fitness i wellness centar s pripadajućim centrom za dijagnostiku trebao bi zaživjeti u novoj Nastavno-sportskoj dvorani Gradski vrt ako Gradsko poglavarstvo Osijeka prihvati ideju mr. Željka Černića, specijalista sportske rekreacije i predsjednika NO-a gradske tvrtke Sportski objekti koja upravlja dvoranom.
Preuređeno prizemlje
- Riječ je o projektu koji bi omogućio da dvorana doista živi 365 dana u godini i da se građanima Osijeka ponudi najmoderniji centar za sportsku rekreaciju - kaže Černić.
Njegova je ideja da se dvije dvorane koje se nalaze u prizemlju kompleksa Gradski vrt i u kojima je tijekom SP-a u rukometu bio press centar pretvore u prostor za fitness.
- Osim toga, imamo sve preduvjete za odličan wellness centar s dva već opremljena kompleksa sauna i malim bazenom. Posebno bi se pak uredio prostor teretane i trim-kabineta za profesionalne sportaše, a dio za rekreativce bio bi po vrhunskim standardima, istaknuo je Černić.
Centar za dijagnostiku
- Mjesečno bi kroz centar prolazilo u prosjeku 700 osoba, a vrijednost investicije procjenjuje se na maksimalno dva milijuna kuna, kaže Černić, čiji model predviđa i uspostavu centra za dijagnostiku, koji bi omogućio trenerima da u suradnji sa stručnjacima poput liječnika, fiziologa itd. provedu ispitivanja na temelju kojih bi djecu mogli usmjeriti u sport koji im najviše odgovara.
U centru i sprave za invalide, te igraonica za djecu
S obzirom na to da osječka dvorana ima i uređene svlačionice prilagođene osobama s invaliditetom, taj rekeracijski centar imao bi i sprave prilagođene invalidnim osobama. U sklopu centra bila bi i igraonica za djecu s animatorima, a predviđen je i tzv. protein bar.
Autor: Nikola Patković/ Jutarnji.hr
Foto: Daniel Antunović [arhiva 031]
Pročitajte i...
[25.03.2009.] Projektanti osječke dvorane oslobodit će mjesta za invalide
[01.02.2009.] Nova dvorana prokišnjava, kao i zagrebačka Arena?!
[29.01.2009.] Nastavno-sportska dvorana Gradski vrt više sportska, a manje nastavna?
[06.01.2009.] Rukometne navijače dočekat će kokoši, hrpe smeća i blato
[29.12.2008.] 'Pakleni' pobjedom uljepšali otvaranje dvorane Gradski vrt
[28.12.2008.] Svečano otvorenje dvorane Gradski vrt
[27.12.2008.] Sramota: rukometaši će u Osijeku jesti isključivo hranu iz Zagreba!
[16.12.2008.] U siječnju Osijek u bojama Mađarske, Francuske, Slovačke, Rumunjske, Argentine i Australije
[08.12.2008.] Osijek troši četiri milijuna kuna za SP!
[28.11.2008.] Gdje se i po kojoj cijeni mogu kupiti karte za SP u rukometu?
[28.11.2008.] Grad Osijek ne želi uplatiti 3,5 milijuna kuna Hrvatskom rukometnom savezu za SP
[20.11.2008.] Rukometni savez od Osijeka traži 3,5 milijuna kuna!
[11.11.2008.] Dvorana Gradski vrt zaključana nakon Svjetskog rukometnog prvenstva?!
[06.11.2008.] Dvorana Gradski vrt prošla test krovne organizacije IHF
[04.11.2008.] Do konca studenog bit će završena dvorana Gradski vrt u Osijeku [Vijesti OSTV]
[29.06.2008.] Dvorana “Gradski vrt” za 30 dana pod krovom |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
kaki jebeni fitness klubovi...mrs trcat dok ne crknes od bolova i da vidis sta kile padaju |
|
 |
djo Ukupno postova: 30 Spol:  Nebitno
|
Pa gospodine mr. Željko Černiću jeste vi normalni!!!!
Koje budale vode ovaj grad!!!!!!! |
Zadnja promjena: djo; 29.04.2009. 13:56; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
[
- Osim toga, imamo sve preduvjete za odličan wellness centar s dva već opremljena kompleksa sauna i malim bazenom. Posebno bi se pak uredio prostor teretane i trim-kabineta za profesionalne sportaše, a dio za rekreativce bio bi po vrhunskim standardima, istaknuo je Černić.
|
...da, preduvjeti su tu...samo ih treba legalizirati, odnosno dobiti građevinsku dozvolu, obzirom da su bespravni trenutno....
...nadam se da će bar ovo oživjeti, jednom u skoroj budućnosti...obzirom da je Srednjika u divnom stanju i da zapravo ne postoji neki rekreativni prostor....
...a ako se i ne ostvari, tu je uvijek staza za brzo hodanje, što se rekreacije tiče....
...naravno, tu je i pitanje pravog trenutka za takve projekte....mislim da bi nevedeni miljoni sigurno našli potrebitije projekte.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
desert eagle Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno
|
Odlično! Da više ne moram ići u onaj smrdljivi XXL među one australopitekuse! |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
hehe, mislim da ce se svi ti australopiteki preseliti u novi, koji ce biti fency i in  ... tak da bolje da ostanes u xxlu  |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Gradjanin Ukupno postova: 291 Spol:  Nebitno
|
Zasto u tako nesto ne bi privatni sektor investirao?!
Sve Grad, Grad, Grad, država...
Kad treba nekog iz elitnih krugova uguzit onda sve moze, a kad studenti hoće bespla studirat onda je to socijalizam.
Pitaj Primorca i Sanadera hoće platit opremu kao sto je i dvoranu...
Grad otvara wellness!!! Pa to je za poludit.
Alo, ima li neko normalan u vlasti ili barem oporbi? |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Bome, i meni.
Ako ne lansiraju članarine nebu pod oblake tako da samo najelitniji narod bude mogao trenirat...ooo nagledat će me se ta dvorana  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Otofx Ukupno postova: 168 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
|
|
 |
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
A što je to wellnes ili velnes po naški?
Dva milijuna kuna????
Nekog treba humano eutanazirati iz javnog i političkog života! |
|
|
|
|
 |
desert eagle Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno
|
Treba ponovo uvesti "omladinske radne akcije", a ne kojekakvi fitness i wellness centri. Da malo zasučete rukave i eto mišića koliko želiš i manjka kila. A ne mamine maze..., joj..., joj... I nema nikakvih članarina još dobiješ i jesti i piti, a i radiš dobro djelo. Da je bilo toga koridor 5C odavno bi bio gotov, i ostali veliki projekti pa država ne bi bila u banani.
|
Fizičku šljaku prepuštam lumpenproletarijatu koji tako zarađuje za kruh. Da ne otimam od neukih...Fizičkom aktivnosti se bavim iz zadovoljstva. Ne treba mi nitko davati jesti i piti, a skupa članarina u fitness centru bi trebala podalje držati poor white trash...Koridor 5 C, pa to je ono što ide kroz Bosnu? Fuuuj, tamo ne planiram ići... |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
150kn mjesečno za teretanu je 1800 godišnje. u ovom velebnom zdanju neće bit ispod 200 što će reći 2400 godišnje.
300kn set utega od 15 kg
300kn klupa za trbušnjake
200kn šipka i 20 kila utega
a mogu i slušat šta ja hoću od glazbe. nekako mi je bolje znojit se u privatnosti mog doma dok mi prži napalm death, terrorizer, sepultura, pantera, motorhead itd nego slušat narodni radio i udisat znoj, kako ih vi nazivate white trasha i australopitekusa
probo teretanu više puta al ne hvala, moja 4 zida i moje sprave su zakon
uostalom gade mi se znojavi dlakavi seljaci, neoprani, prljavi, koji ne da ne stave ručnik na spravu nego ih ni ne brišu i smrad u svlačionici. fuj. |
|
|
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
malo vise tjelovjezbe, malo manje alkohola, tjelovjezbom necete nista postici ako se i dalje krkate masnom hranom, zato najbolja djeta NISTA PER OS!!! |
|
|
|
|
 |
 |
|